Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai la AGVPS, si eu tineam chitanta aia de-i ziceu ei ca e pentru viza, dar acum nu cred ca-ti mai trebuie. desi daca dai peste vreun birocrat s-ar putea sa faca pe nebunul. dar, legal nu este sa ceara si chitanta. in lege spune ca se poate pescui in baza permisului nu a permisului+chitantei.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
- pescardeclean
- utilizator constant
Chitanta trebuia tinuta atunci cand pescuiai in baza carnetului de membru, si nu aveai permisul propriuzis!
Acum ai permisul de pescuit, deci pescuiesti conform legii in baza lui si a CI!
Sa tii chitanta este ca si cum ai arata chitanta in locul permisului de conducere cand te opreste politia, sau mai rau, sa trebuiasca sa le arati pe amandoua - permisul si chitanta
Acum ai permisul de pescuit, deci pescuiesti conform legii in baza lui si a CI!
Sa tii chitanta este ca si cum ai arata chitanta in locul permisului de conducere cand te opreste politia, sau mai rau, sa trebuiasca sa le arati pe amandoua - permisul si chitanta

-
- junior
Re: Salut...
si banuiesc ca trebuie sa merg personal dupa el...nu se poate sa se trimita cumva prin posta sau sa mearga altcineva dupa el sa mi-l trimita...??boistean scrie:CaTaLinZIF scrie:
30 RON la Trezoreria Falticeni sau Suceava (daca nu este la Falticeni), pt permis ANPA care se elibereaza la Iasi, cel mai aproape...
-
- veteran
-
- junior