Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fratilor uitati-va si peste gard si o sa vedeti cum e treaba si prin alte parti.
Unde m-au purtat pasi anul trecut adica prin Franta. Permisul de pescuit era la fel emis de de autoritatea lor piscicultura (acolo era si politia pescicola) si care poate fi cumparat din orice magazin de pescuit (aveau un registru special ca in legea care s-a votat acuma) si pe baza buletinului iti dadeau permisul pe 1 zi , 15 de zile (de vacanta), 1 an - variau preturi de la 10 euro la 40 euro (si aia aveau pesti si ape de pescuit pana haul)>
Deci lasati-o moarta cu schimbatul ca prea ne-am obisnuit cu gunoaiele (la fel cu rovineta care e la fel ca aia din austria dar autostazi nu aveam). La noi iti i-a banul si dau aia nu iti ofera nimic nici macar nu isi misca fundul sa verifice ceva pe malul apei (de asta se ocupa jandarmi). Eu nu am vazut secolul asta vreun AJVPS-ist ultimul padurar pe care le-am vazut era prin 1998.
Unde m-au purtat pasi anul trecut adica prin Franta. Permisul de pescuit era la fel emis de de autoritatea lor piscicultura (acolo era si politia pescicola) si care poate fi cumparat din orice magazin de pescuit (aveau un registru special ca in legea care s-a votat acuma) si pe baza buletinului iti dadeau permisul pe 1 zi , 15 de zile (de vacanta), 1 an - variau preturi de la 10 euro la 40 euro (si aia aveau pesti si ape de pescuit pana haul)>
Deci lasati-o moarta cu schimbatul ca prea ne-am obisnuit cu gunoaiele (la fel cu rovineta care e la fel ca aia din austria dar autostazi nu aveam). La noi iti i-a banul si dau aia nu iti ofera nimic nici macar nu isi misca fundul sa verifice ceva pe malul apei (de asta se ocupa jandarmi). Eu nu am vazut secolul asta vreun AJVPS-ist ultimul padurar pe care le-am vazut era prin 1998.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- junior
S-au eliberat permisele!
Salutare, v-am urmarit inca de la inceput, ca sa zic asa,(mi-a luat 2 zile sa citesc totul pana la pagina 36, dupa aceea am citit aproape zilnic discutiile voastre),nu vreau sa fac nici un comentariu pentru a nu isca polemici. Ceea ce vreau eu sa va intreb este: S-a inchis cumva topicul? ca nu a mai scris nimeni de ceva vreme. Daca s-a inchis imi cer scuze, dar daca nu eu va pot spune ca la Brasov au fost eliberate permise de pescuit recreativ-sportiv emise de ANPA. Eu am ridicat unul pe numele meu chiar astazi.
Va transmit multa sanatate si de-acum sa speram la vreme buna, ca peste este pentru toti - trebuie doar sa ii caute fiecare pe ai lui.
Va transmit multa sanatate si de-acum sa speram la vreme buna, ca peste este pentru toti - trebuie doar sa ii caute fiecare pe ai lui.

- MARIUS POPA
- veteran
si te-ai inregistrat la vreo asociatie cumva
?sau "liber profesionits" cu carnetul in buzunar,la noi in alba nu e asa!tre sa fi tata membru de partid!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Re: S-au eliberat permisele!
Pune o poza cu el, ca altfel nu cred!AndyHunter scrie:...la Brasov au fost eliberate permise de pescuit recreativ-sportiv emise de ANPA. Eu am ridicat unul pe numele meu chiar astazi.

-
- junior
Liber profesionist
Nu m-am inregistrat la nici o asociatie, pentru ca tocmai asta a fost ideea, imi fac permis emis de ANPA si nu mai platesc cotizatia "membru de partid".MARIUS POPA scrie:si te-ai inregistrat la vreo asociatie cumva?sau "liber profesionits" cu carnetul in buzunar,la noi in alba nu e asa!tre sa fi tata membru de partid!
Imi pare rau dar nu am o poza cu permisul.dan bobei scrie:Pune o poza cu el, ca altfel nu cred!
Am fost acu la ANPA si mi-am luat permisul. Era super-coada: 10-15 persoane la coada mereu, unele cu 3-4 chitante pentru prieteni. Dar ambii Inspectori lucrau rapid asa ca n-am stat mai mult de 15 minute.
Program: 10-14.
Necesar: chitanta de la Trezorerie in original si copie dupa buletin.
Pentru cei cu reducere e necesar si cuponul de pensie sau alta dovada a dreptului la reducere.
Program: 10-14.
Necesar: chitanta de la Trezorerie in original si copie dupa buletin.
Pentru cei cu reducere e necesar si cuponul de pensie sau alta dovada a dreptului la reducere.
Voi aveti mare noroc la Cluj ca aveti doi inspectori ANPA seriosi si constiinciosi. Pacat ca nu peste tot e la fel!
Re: Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Lasa ca la voi am auzit ca se renoveaza teatrul national si va incepe o noua era de culturalizare!pityu scrie:Voi aveti mare noroc la Cluj ca aveti doi inspectori ANPA seriosi si constiinciosi. Pacat ca nu peste tot e la fel!
Am vazut la ANPA pe masa ca aveau dosare cu "Permise Gilau", etc. Deci am senzatia ca de miercuri, joi si vineri, cand e inchis la sediu, ei sunt plecati prin teritoriu sa dea permise. Pentru cei ce sunt din teritoriu ce le apartine acestora cred ca un tel ar fi util. S-ar putea ca maine sa fie la Turda de exmplu, iar poimaine la Aiud, si sa nu mai trebuiasca sa se deplaseze pescarii.
MihaiV a scris

...si ce? Te pomenesti ca ti-e ciuda! Crezi cumva ca numai Cluj, Bucuresti, Iasi, Timisoara, etc. are dreptul la cultura?Lasa ca la voi am auzit ca se renoveaza teatrul national si va incepe o noua era de culturalizare!

-
- veteran
Re: Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Nuuu, cultura minereasca e sublima, minunata doar ca, vorba lui Caragiale, lipseste cu desavarsire! La voi Eminescu se cheama Miron Cozma iar penelul lampas!pityu scrie:MihaiV a scris...si ce? Te pomenesti ca ti-e ciuda! Crezi cumva ca numai Cluj, Bucuresti, Iasi, Timisoara, etc. are dreptul la cultura?Lasa ca la voi am auzit ca se renoveaza teatrul national si va incepe o noua era de culturalizare!![]()