Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- misulian
- utilizator constant
@ danone
Sunt perfect de acord cu tine, in legea actuala poti pescui cu 30 de ron din muntii rodnei pana la marea neagra, si mie imi convine la nebunie chestia asta, dar am convingerea ca cel tarziu la anul(daca nu mai repede) iar se va schimba legea.
Idea este sa se schimbe in folosul pescarilor indiferent ca sunt sau nu inscrisi intro asociatie.
Daca eu as fi presedinte la un APS si as gestiona sa zicem 20 de km de rau, as face bonuri(cotizatii sau cum vreti sa le ziceti) anuale, trimestriale, lunare si chiar zilnice. Asa ar putea veni oricine la mine pe bucata de rau sa pescuiasca legal, indiferent de ce judet sau tara este.
Numai bine !
Sunt perfect de acord cu tine, in legea actuala poti pescui cu 30 de ron din muntii rodnei pana la marea neagra, si mie imi convine la nebunie chestia asta, dar am convingerea ca cel tarziu la anul(daca nu mai repede) iar se va schimba legea.
Idea este sa se schimbe in folosul pescarilor indiferent ca sunt sau nu inscrisi intro asociatie.
Daca eu as fi presedinte la un APS si as gestiona sa zicem 20 de km de rau, as face bonuri(cotizatii sau cum vreti sa le ziceti) anuale, trimestriale, lunare si chiar zilnice. Asa ar putea veni oricine la mine pe bucata de rau sa pescuiasca legal, indiferent de ce judet sau tara este.
Numai bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
Pai nu vezi ca asta se si urmareste ? Oriunde in tara te duci sa platesti cotizatie la asociatia de care apartine . Asta a fost si pana acum .misulian scrie:

Nu asta vor pescarii ci sa poata pescui fara sa fie legati de nimeni . Eu nu vreau sa apartin de asociatii si cine vrea sa aiba balta cu bon de zi sa-si faca blta privata , dar nu sa foloseasca apele naturale pe post de bisnita .
- Lucius
- utilizator constant
misulian a scris:
Un alt aspect negativ a bonurilor zilnice este faptul ca vara cand se lumineaza la ora 5, pescarul dornic sa-si imprastie banii aiurea sta la ora 8 in fata unui birou asteptand pe functionar sa vina la lucru.[/quote]
Un alt aspect negativ a bonurilor zilnice este faptul ca vara cand se lumineaza la ora 5, pescarul dornic sa-si imprastie banii aiurea sta la ora 8 in fata unui birou asteptand pe functionar sa vina la lucru.[/quote]
lucius a spus :
!!!! si bineinteles ca sa devii atractiv , ramane cum ne spuneai :
, cam de prea mult timp !!!!!!
- din pacate asociatiile uita ca reprezinta interesele pescarilor si nicidecum , rotunjirea incasarilor proprii ....sa nu mai vorbim de ridicolul luptei dintre ele !!!!
- daca ai putea sa gestionezi cate 1 km ,de douzeci de ori, cu ajutorul a 20 de asociatii ai fi si mai tareDaca eu as fi presedinte la un APS si as gestiona sa zicem 20 de km de rau, as face bonuri(cotizatii sau cum vreti sa le ziceti) anuale, trimestriale, lunare si chiar zilnice. Asa ar putea veni oricine la mine pe bucata de rau sa pescuiasca legal, indiferent de ce judet sau tara este.

....normal , desigur , sa vina si din strainatate , ca sa ai incasari cat mai mari...dar, logica asta, din pacate nu e originala , e in mintea oricarei asociatii legal constituite...........ar putea veni oricine la mine pe bucata de rau sa pescuiasca legal, indiferent de ce judet sau tara este.

- din pacate asociatiile uita ca reprezinta interesele pescarilor si nicidecum , rotunjirea incasarilor proprii ....sa nu mai vorbim de ridicolul luptei dintre ele !!!!
- misulian
- utilizator constant
OK, am priceput, inseamna ca nu-s bun de presedinte la vre-un APS
Ma bucur si eu in continuare alaturi de voi ca nu sunt obligat sa ma inscriu in ceva asociatii, dar stau si ma intreb "cat o sa tina treaba asta ?"
Da Doamne cat mai mult !
Numai Bine
Ma bucur si eu in continuare alaturi de voi ca nu sunt obligat sa ma inscriu in ceva asociatii, dar stau si ma intreb "cat o sa tina treaba asta ?"
Da Doamne cat mai mult !
Numai Bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.