Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Mar 2009, 07:49

apsalba scrie:Pe un alt topic, am publicat forma aprobata a definitiei pescarului sportiv
Ai aprobat-o? Nu zau!
De monitorul oficial ai auzit?

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 12 Mar 2009, 08:04

Sa nu uitam ca AGVPSR nu este incepator in ale meseriei si mai mult de atat e un colos recunoscut international. Sa te lupti cu el... vedeti ce provoaca..., deznadejde. Sa ajungi sa crezi ca doar o minune te poate face invingator nu face sa arati decat cat de slab esti !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Mar 2009, 08:18

MihaiV scrie:
apsalba scrie:Pe un alt topic, am publicat forma aprobata a definitiei pescarului sportiv
Ai aprobat-o? Nu zau!
De monitorul oficial ai auzit?
Meastre,
te incurci in acorduri. A fost aprobata de comisie forma respectiva. De monitorul oficial ii doare undeva pe anumiti tipi. Ma gandeam ca este totusi un pas inainte sa nu mai fi conditionat de asocierea la o asociatie. Dar asa cum banuiam, pe tine nu te poate multumi nimic. Probabil nici cea mai reusita femeie. De unde trag concluzia ca, in cazul tau, este valabila expresia ''ce isi face omul cu mana lui nu este niciodata boala venerica''.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Mar 2009, 08:20

lucky_51 scrie:Sa nu uitam ca AGVPSR nu este incepator in ale meseriei si mai mult de atat e un colos recunoscut international. Sa te lupti cu el... vedeti ce provoaca..., deznadejde. Sa ajungi sa crezi ca doar o minune te poate face invingator nu face sa arati decat cat de slab esti !
Mai tii minte vreun colos care sa fi dainuit vesnic? Aceeasi soarta o are acum AGVPSR. Nu esti curios sa vezi prin ce registru este inregistrata?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Mar 2009, 09:53

Mai tii minte vreun colos care sa fi dainuit vesnic?
:lol: "colosului" FNPSR cat ii mai dai ? o luna, un an, un veac ... sau asta va fi vesnic
S'altare și bunăstare !

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 12 Mar 2009, 09:59

Nu e nevoie pentruca are cine sa le vada, statul nu pierde atunci cand e vorba de bani. Si ca exemplu mie mi-a venit de la o banca de la care am luat un credit acum cativa ani o instiintare ca am de platit 0,56 ron. Crezi ca banca ar fi trimis o asemenea instiintare daca nu ar fi fost urmarite evidentele contabile de catre stat. Datoriile la stat se platesc mai devreme sau mai tarziu. Asa ca va veni si randul AGVPSR-ului, cand ramane de vazut.

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 12 Mar 2009, 12:58

Atat timp cat la inalta ''''conducere '''sant si sefi ai agvps nu va faceti probleme ca va cadea....trebuie sa fii tare fraier sa-ti tai creanga de sub picioare.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 12 Mar 2009, 17:22

In curand o sa pice si colosii gen AGVPSR si FNPSR fiindca is chestii ce se impun din exterior, adica din UE, unde nu se agreaza deloc monopolul.
noi inca avem probleme mari cu justitia, cu una cu alta, pescuitul fiind pe ultimele locuri, dar incet incet tot acolo ne indreptam la "fara monopol"

La cum se misca trebuirle in tara asta eu le mai dau de trait 10-15 ani, poate chiar 20 de ani.

Numai bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 12 Mar 2009, 19:16

apsalba spune :
Aceeasi soarta o are acum AGVPSR. Nu esti curios sa vezi prin ce registru este inregistrata?
- oricum cred in continuare ca nu vorbesti serios si te tii de glume
pai dai o cautare pe google si vezi zeci de site-uri ce au informatii despre AGVPSR ca exista si nu are nici un fel de probleme sau alte traznai spuse pe aici

-http://209.85.129.132/search?q=cache:9B ... clnk&gl=ro
- http://www.infocompanies.com/Asociatia- ... -67165.htm
etc. etc etc zeci de surse de informatii .........as ocupa spatiu...

- poate vrei sa spui ca tu doresti ca acestia sa nu existe , sa ramai singur , dar asta poate, .. e posibil doar in vise.
- daca nu glumesti, atunci vezi sa nu ai probleme grave de percepere a realitatii .............altfel , daca nici nu glumesti si distingi realitatea de fictiune , mai ramane decat o singura explicatie ...ca vrei sa vorbesti la misto , dar asta ar fi intr-adevar un lucru urat.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 13 Mar 2009, 08:28

Ce liniste domnule, ia-ti bagat pe toti in sala de lectura cu adresele postate !

Avizi de cunoastere, nu gluma ! :D :D :D

Scrie răspuns