Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Disperarea d-lui Popescu este maxima. Am aflat ca a incercat lucruri halucinante pe la ministerul de finante, insa meseriasii de acolo l-au pus imediat la colt. In momentul de fata a pus toate tunurile pe ANPA in incercarea de a stopa eliberarea permiselor direct catre pescari. Se pare ca face presiuni chiar asupra ministrului pentru a inlocui ordinul 753 / 2008 cu un ordin mult mai favorabil asociatiilor. Si eu care-l credeam pe cuvant ca nu doreste asocierea fortata.
Ai ridicat cumva permisul? S-ar putea sa nu fi eligibil si sa ti se restituie taxa.genu scrie:Acum am venit de la trezorerie si am platit taxa . Au si intrebat daca iau si pentru copii pentru ca aia costa doar 10 lei . Apsalba , nu stiu cei de la trezorerie din alba despre metodologie pentru ca i-ai aburit , ai bagat pe toata lumea in ceata , de asta nu stiu ce sa faca . Si pasul urmator care o sa fie ? Ingradesti zonele tale cu sarma ghimpata , ca noi cei care am platit si nu suntem asociati sa nu putem pescui ?

- storm fish
- veteran
O avea legatura cu trambitata intalnire AGVPS - FNPSR avand in vedere faptul ca si AJVPS-urile sunt in aceeasi "galeata" iar "relatia mai calda" cu actualii diriguitori o au cei din AGVPS ?flydb scrie:Disperarea d-lui Popescu este maxima. Am aflat ca a incercat lucruri halucinante pe la ministerul de finante, insa meseriasii de acolo l-au pus imediat la colt. In momentul de fata a pus toate tunurile pe ANPA in incercarea de a stopa eliberarea permiselor direct catre pescari. Se pare ca face presiuni chiar asupra ministrului pentru a inlocui ordinul 753 / 2008 cu un ordin mult mai favorabil asociatiilor. Si eu care-l credeam pe cuvant ca nu doreste asocierea fortata.
Clubul nostru n-are nici o legatura cu permisele de pescuit si cu asociatiile ca apsalba sau altele. Este club SPORTIV de pescuit si se implica numai in competitii.apsalba scrie:Tu nu ai vrut? Nu mai esti membru al clubului de pescuit? Te-ai cerut afara? Parca erai membru fondator. Sau nu asta ai vrut?
Permis imi trebuie sa pot pescui la Dunare si la mare daca am chef. Si n-am chef sa fiu obligat sa fac parte dintr-o asociatie pentru asta, ca doar n-o sa populeze marea sau Dunarea... Daca o sa pot lua permise prin club, atunci o sa iau pentru membrii clubului si o sa le dau cu 30 lei!
propun ca pe topicul asta sa se certe astia cu asociatiile lor, gen aps...etc. ! cert e un lucru: platesti la trezorerie si apoi poti sa trimiti cererea aia (schimbind legea aia abrogata) ca sa tui se elibereze permis! ce atita scandal! ati ajuns si voi ca politicienii, nu va mai ajunge ciolanu! nu am vazut, in 8 pagini de topic, decit maxim 10 comentarii pertinente, restul...chichirez galceava!
minunata tzara, nashpa popor!
minunata tzara, nashpa popor!

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
- junior
Bravo1
Chiar asa merita!Fario_nebunu scrie:Daca sunt asa scarbosi si controleaza in draci, tracaseaza pescarii, de ce nu le organizati o ambuscada, ii capturati, "inghiontiti" si aruncati in apa rece de ianuarie? Merita sa isi aduca aminte cat or trai.....genu scrie:Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti .

- johnnybravo
- Moderator