Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 09 Ian 2009, 14:44

Disperarea d-lui Popescu este maxima. Am aflat ca a incercat lucruri halucinante pe la ministerul de finante, insa meseriasii de acolo l-au pus imediat la colt. In momentul de fata a pus toate tunurile pe ANPA in incercarea de a stopa eliberarea permiselor direct catre pescari. Se pare ca face presiuni chiar asupra ministrului pentru a inlocui ordinul 753 / 2008 cu un ordin mult mai favorabil asociatiilor. Si eu care-l credeam pe cuvant ca nu doreste asocierea fortata.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2009, 14:46

genu scrie:Acum am venit de la trezorerie si am platit taxa . Au si intrebat daca iau si pentru copii pentru ca aia costa doar 10 lei . Apsalba , nu stiu cei de la trezorerie din alba despre metodologie pentru ca i-ai aburit , ai bagat pe toata lumea in ceata , de asta nu stiu ce sa faca . Si pasul urmator care o sa fie ? Ingradesti zonele tale cu sarma ghimpata , ca noi cei care am platit si nu suntem asociati sa nu putem pescui ? :roll:
Ai ridicat cumva permisul? S-ar putea sa nu fi eligibil si sa ti se restituie taxa. :D

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Ian 2009, 14:51

@APSAAALBA
da 753/2008
asta e
ALTCEVA?
:lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2009, 14:57

Cine te opreste sa o completezi?

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Ian 2009, 15:59

flydb scrie:Disperarea d-lui Popescu este maxima. Am aflat ca a incercat lucruri halucinante pe la ministerul de finante, insa meseriasii de acolo l-au pus imediat la colt. In momentul de fata a pus toate tunurile pe ANPA in incercarea de a stopa eliberarea permiselor direct catre pescari. Se pare ca face presiuni chiar asupra ministrului pentru a inlocui ordinul 753 / 2008 cu un ordin mult mai favorabil asociatiilor. Si eu care-l credeam pe cuvant ca nu doreste asocierea fortata.
O avea legatura cu trambitata intalnire AGVPS - FNPSR avand in vedere faptul ca si AJVPS-urile sunt in aceeasi "galeata" iar "relatia mai calda" cu actualii diriguitori o au cei din AGVPS ?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 09 Ian 2009, 16:25

apsalba scrie:Tu nu ai vrut? Nu mai esti membru al clubului de pescuit? Te-ai cerut afara? Parca erai membru fondator. Sau nu asta ai vrut?
Clubul nostru n-are nici o legatura cu permisele de pescuit si cu asociatiile ca apsalba sau altele. Este club SPORTIV de pescuit si se implica numai in competitii.

Permis imi trebuie sa pot pescui la Dunare si la mare daca am chef. Si n-am chef sa fiu obligat sa fac parte dintr-o asociatie pentru asta, ca doar n-o sa populeze marea sau Dunarea... Daca o sa pot lua permise prin club, atunci o sa iau pentru membrii clubului si o sa le dau cu 30 lei!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 09 Ian 2009, 16:33

propun ca pe topicul asta sa se certe astia cu asociatiile lor, gen aps...etc. ! cert e un lucru: platesti la trezorerie si apoi poti sa trimiti cererea aia (schimbind legea aia abrogata) ca sa tui se elibereze permis! ce atita scandal! ati ajuns si voi ca politicienii, nu va mai ajunge ciolanu! nu am vazut, in 8 pagini de topic, decit maxim 10 comentarii pertinente, restul...chichirez galceava!
minunata tzara, nashpa popor! :oops:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 09 Ian 2009, 16:35

dstb si flydb multumesc pentru ajutorul acordat mai devreme
respect!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

rolandpopcev
junior
junior

Bravo1

Mesaj de rolandpopcev » 09 Ian 2009, 18:57

Fario_nebunu scrie:
genu scrie:Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti . :wink:
Daca sunt asa scarbosi si controleaza in draci, tracaseaza pescarii, de ce nu le organizati o ambuscada, ii capturati, "inghiontiti" si aruncati in apa rece de ianuarie? Merita sa isi aduca aminte cat or trai..... :lol:
Chiar asa merita! :!: :!: :idea: 8)

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Ian 2009, 19:10

csaa mai lipseste sa intervina aici sa ne zica cum punem pg-ul pe chitanta de la trezorerie :D

Scrie răspuns