Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
intrebare : daca sunt din alba si trebuie sa merg la ANPA Cluj pt. permis unde platesc taxa: la Alba sau la Cluj? oricum in ceea ce ma priveste ori ca merg eu ca persoana la Cluj dupa permis si platesc permis+cheltuieli de deplasare, ori il iau prin intermediul unei asociatii (platind taxa de membru) , ies din punct de vedere financiar tot pe acolo. daca il iau de la asociatie macar nu ma mai plimb eu la Cluj si tot e un castig.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
"Iar peste 1-2 saptamani, cand ajung permisele la filialele ANPA, voi merge sa imi iau permisul"
Si cand vei merge la ANPA nu o sa-ti ceara aia nici un carnet de membru la o anume asociatie?Ti-l da doar pe baza chitantei?Nu de alta dar poate ai citit ce-am zis mai sus,de fapt am reprodus ce au spus un inspector ANPA si apoi un repr.de la asociatia unde am cotizat pana anul trecut.Deci?
Si cand vei merge la ANPA nu o sa-ti ceara aia nici un carnet de membru la o anume asociatie?Ti-l da doar pe baza chitantei?Nu de alta dar poate ai citit ce-am zis mai sus,de fapt am reprodus ce au spus un inspector ANPA si apoi un repr.de la asociatia unde am cotizat pana anul trecut.Deci?
s-a publicat undeva metodologia de eliberare a permiselor ? va rog un numar de ordonanta, hg , etc. Ca sa nu avem "surprize" cand mergem sa le ridicam.
Din cate stiu eu in lege e specificat ca permisul de pescuit recreativ/sportiv este uninominal , sau prin uninominal se intelege altceva? Asociatia nu ridica permisul de pescuit in numele meu? De ce nu as putea sa-l ridic si eu de la un sediu anpa?
Din cate stiu eu in lege e specificat ca permisul de pescuit recreativ/sportiv este uninominal , sau prin uninominal se intelege altceva? Asociatia nu ridica permisul de pescuit in numele meu? De ce nu as putea sa-l ridic si eu de la un sediu anpa?
S-au inscris si copii matale pe forumul asta???apsalba scrie:Fiilor,
la trezorerie se plateste taxa, permisul se elibereaza altundeva si in anumite conditii. O sa le aflati cand mergeti dupa ele. Sa nu aveti srprize.
Da' zi sincer, asa-i ca te cam roade ca am putut plati la Trezorerie ca persoana fizica, contrar minciunilor debitate zilele trecute?
Eu zic ca nu. Inspectorii ANPA de la Cluj zic la fel. Decat sa nu merg la pescuit, mai bine asa!Si cand vei merge la ANPA nu o sa-ti ceara aia nici un carnet de membru la o anume asociatie?
- storm fish
- veteran
uite domnu apsalba cum se face :
eu am platit la trezorerie
acum permisele sunt la tipar
fac urm cerere la ANPA:
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=10
E in format pdf
si gata am permis valabil si legal conf legii.
probleme?
ah?

fac urm cerere la ANPA:
E in format pdf
probleme?
ah?

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Vezi ca in cerere trebuie sa invoci ordinul 753/2008 in locul ordinului 331/2008 care a fost abrogat. Astfel cererea va fi corecta.storm xxx scrie:uite domnu apsalba cum se face :
fac urm cerere la ANPA:
E in format pdf
probleme?
ah?![]()
![]()
Acum am venit de la trezorerie si am platit taxa . Au si intrebat daca iau si pentru copii pentru ca aia costa doar 10 lei . Apsalba , nu stiu cei de la trezorerie din alba despre metodologie pentru ca i-ai aburit , ai bagat pe toata lumea in ceata , de asta nu stiu ce sa faca . Si pasul urmator care o sa fie ? Ingradesti zonele tale cu sarma ghimpata , ca noi cei care am platit si nu suntem asociati sa nu putem pescui ? 

Vezi ce scrie pe cererea aia si dupa aceea da pe goarna. OM331/2008 e kaput.storm xxx scrie:uite domnu apsalba cum se face :
fac urm cerere la ANPA:
E in format pdf
probleme?
ah?![]()
![]()