Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 09 Feb 2009, 19:52

Baieti, dupa cum vedeti este destul de evident! Efectul crizei mondiale isi face simtita prezenta si printre pescarii amatori. Au aparut sinucigasii... :lol:
Fir intins!;-)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Feb 2009, 19:55

yo9fkm scrie:salutare baeti. cu privire la permis am citit pe forumuri fel si fel de pareri dar nici una buna honolulu india cum spunem noi radioamatori.am sunat la an. si mi sa rasdpuns franc. ajvps urile sant mai mult firme private care au interes . apreciez articolul scris ma sus . eu sant pensionar si conform ordinului lui peste este gratuit permisul , dar pana al obtin de la agentie vine iarna asa ca sant obligat sa ma duc la ajvps giurgiu si sa platesc 85 lei noi. si scrie carnet membru dar are o fila care permite viza pescuit sportiv pe toate apele. deci pana da guvernul lui peste permise nu am ce sa fac . pasiune pasune. dar sar putea foame hi hi
yankee
oscar
9
foxtrot
kilo
mike.

ce faci cu acel carnet de mebru??
ca de pescuit nu poti pescui cu el decat daca asociatia unde esti membru are baltile ei private.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Feb 2009, 19:59

mah baieti,
da ce draqu v-a apucat??
nici nu a-ti vazut vreun document oficial,doar zvonuri si deja va luati grupa sanguina??
pai nu voi dati apa la moara prin acest comportament??

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 09 Feb 2009, 20:14

yo9fkm scrie:salutare baeti. cu privire la permis am citit pe forumuri fel si fel de pareri dar nici una buna honolulu india cum spunem noi radioamatori.am sunat la an. si mi sa rasdpuns franc. ajvps urile sant mai mult firme private care au interes . apreciez articolul scris ma sus . eu sant pensionar si conform ordinului lui peste este gratuit permisul , dar pana al obtin de la agentie vine iarna asa ca sant obligat sa ma duc la ajvps giurgiu si sa platesc 85 lei noi. si scrie carnet membru dar are o fila care permite viza pescuit sportiv pe toate apele. deci pana da guvernul lui peste permise nu am ce sa fac . pasiune pasune. dar sar putea foame hi hi
Indiferent daca este gratuit sau nu tot este nevoie de permis!
Pe baza carnetului ala nu poti pescui decat daca ajvps-ul respectiv are vreo balta in administrare. Pe apele domeniului public va trebuie permis de pescuit nu carnet de membru!

P.S. Cred ca dvs. nu v-ati mai schimbat cam de multisor carnetul de membru. Astea mai noi, la capitolul "vize anuale de pescuit recreativ/sportiv", pe langa "valoarea cotizatiei" si "nr. chitanta" mai au trecut si "Nr. permis de pescuit" , ceea ce inseamna ca... mai este nevoie si de permis! :wink: In rest, fiecare e liber sa aleaga...
Fir intins!;-)

petre18
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de petre18 » 09 Feb 2009, 20:28

am carnet de membru ajvps si viza PG pe el si chitanta de la ajvps si colegii mei la fel. Si am avut si hartia trimisa de la anpa timis, si cu toate astea am primit toti cate 3 milioane de lei amenda

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 09 Feb 2009, 20:30

Principiul aplicat e simplu; ,,daca voi nu ma vreti,eu va vreau". Nu doriti o asociatie veche adica AJVPS, intrati intruna noua adica APS. Asa ca dragi haiduci, dezorganizati, anarhisti sau cum ne vom mai numi, luati regulamentele asociatiilor si studiatiile pentruca urmatorul pas va fi examenul de comportament deoarece nu va fi primit oricine in asociatie. Daca va rezulta ca esti rau intentionat si poti aduce prejudicii asociatiei vei fi trimis sa pescuiesti la privat pentru a te corecta.
Ps. Atentie sa nu gresiti, privatul te primeste cu ziua, asocitia cu anul! :idea: :wink:

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 09 Feb 2009, 20:40

@ petre 18
Ghinion! Te pui cu organu`? El vroia sa-i prezinti permisul (pentru ca stia sigur ca nu-l ai)! Crezi ca-l interesa celelalte doc. pe care i le-ai prezentat?Sa vezi ce venit se face la buget din amenzi anul asta...
Fir intins!;-)

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 09 Feb 2009, 20:50

@ lucky_51
Dar daca aplicam principiul "Capul lui Motoc vrem" sau mai bine "Ai sa dai seama doamna"? :wink: :lol: 8)
Fir intins!;-)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Feb 2009, 20:57

petre18 scrie:am carnet de membru ajvps si viza PG pe el si chitanta de la ajvps si colegii mei la fel. Si am avut si hartia trimisa de la anpa timis, si cu toate astea am primit toti cate 3 milioane de lei amenda
Imi pare foarte rau pentru toti cei care au fost in situatia ta si au fost amendati ... dar ... AJVPS Caras-Severin nu figureaza in Registrul Unic de Evidenta de la ANPA. asa ca ati cam platit la o asociatie care din punct de vedere legal nu prea exista. Spune cumva hartia trimisa de la anpa ca ajvps c-s este legal constituita si inscrisa in registrul unic etc. ? ? ? ? ?
S'altare și bunăstare !

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 09 Feb 2009, 22:27

- nu stiu exact ce s-a intamplat cu petre 18 , poate nu ne spune tot....
- e un nonsens sa ai p.g. in regula , adica acordul granicerilor, scris, ca ai dreptul sa fii in zona , dar ai primit aceasta viza , in ideea , sa te duci pana la dunare sa poata sa te amendeze.( absurd) !!!!
- nu cred ca e posibil, probabil a mai fost ceva la mijloc - am fost controlat de nenumarate ori , dar nu s-a ajuns niciodata in atatia ani la asemenea aberatii........
- am spus ca am auzit de anumite discutii mai dure pe aceasta tema in zona , dar problemele s-au rezolvat amiabil, fara amenzi....

taicanoe spune :
Spune cumva hartia trimisa de la anpa ca ajvps c-s este legal constituita si inscrisa in registrul unic etc. ? ? ? ? ?
- n-am vazut nimic suspect in hirtia de la anpa , am vazut o corespondenta normala intre doi parteneri seriosi de discutii......restul cred ca sunt pareri personale

Scrie răspuns