Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 06 Feb 2009, 17:53

taicanoe scrie:In acel exemplar a4 pe care il are ajvps c-s mare lucru nu scrie si oricum tot acel raspuns dat de ANPA e cam in coada de peste. Daca o sa am timp o sa scanez exemplarul si o sa-l pun pe site.
pune-l pe site...poate ne ajuta...

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 06 Feb 2009, 17:53

feugen scrie: Pana la urma toate astea nu servesc decat la a demonstra ca exista democratie si ca ea functioneaza... doar in favoarea unora zic eu. Pasa cuiva (din onor conducere) de pescarul simplu unditar? Sincer... ma indoiesc. Pana la urma scopul este sa prospere piata oamenilor de afaceri, iar pescarul sa fie indrumat indirect catre amenajarile piscicole privatizate. Resursa naturala sa ramana pentru "reprezentantii" Statului Roman (acei privatizati pilosi care cotizeaza la greu pentru a beneficia pe scoruri de cacao de resurse moca in care nu trebuie investit nimic).
In raporturile cu statul roman, cetateanul simplu este primul care este pus sa plateasca dar este ultimul care beneficiaza de ceva din partea statului! :evil:
Fir intins!;-)

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 06 Feb 2009, 19:44

attilaf scrie:
gigi 2007 scrie:attilaf ne spune :
Practic ANPA se face vinovata de incasarea unei taxe pe un "bun" pe care nu l-a pus la dispozitia platitorului. Ori asta nu e prea legal.
- poti sa mergi la a.j.v.p.s caras -severin si sa obtii in format a4 raspunsul anpa filiala timis in care este precizat faptul ca " pescarii sportivi pot exercita pescuitul recreativ/sportiv ..atata timp cat fac dovada achitarii contravalorii permisului conform HG 1016/2008 asta pentru a nu fi blocata activitatea de pescuit
- se precizeaza ca anpa bucuresti nu a tiparit permise de pescuit recreativ/sportv si nici nu a eliberat permise valabile pe 2009
Multumesc de informatie, in 2 ore sunt acolo.
:lol: Ceva informatii? Sau era closed? Normal, azi au program redus! :lol:
Fir intins!;-)

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 07 Feb 2009, 00:12

atitoader intreaba :
Ceva informatii? Sau era closed? Normal, azi au program redus!
raspunsul ar fi aici :
http://depositfiles.com/files/zpk1vv942

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Feb 2009, 21:48

gigi,
intrucat ai facut publica aceasta adresa,am considerat ca este de interes public ca sa fie citita de cati mai multi asa ca mi-am luat libertatea de a posta aceasta adresa.
sper sa nu te superi,iar daca exista vreo problema,spuenmi si o sa o sterg

Imagine

este un punct de vedere de bun simt,numai ca nu cred ca are aprobarea centrului
ramane sa vedem ce naiba se mai intampla,pt ca din cat se vehiculeaza si apare si la TV,ne asteapta zile grele

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 07 Feb 2009, 23:47

pt adiwolf

- foarte bine ai facut - publicarea era necesara - deoarece unora li se parea foarte normal ca pescuitul sa nu inceapa la 1 ianuarie , culmea chiar asociatii de pescari.
- am auzit ca si in caras , ar fi fost probleme de hartuire a pescarilor , subliniez a pescarilor , nu a braconierilor, dar ,pe la noi , s-ar fi rezolvat pe cale amiabila , fara atata circ . (nu stiu cine a fost initiatorul)
- probabil pentru evitarea unor astfel de incidente acest raspuns anpa e mai mult ca binevenit , solicitat de a.j.v.p.s caras-severin , o asociatie prietenoasa si preferata de pescarii resiteni.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 08 Feb 2009, 08:15

Cam balbaita postarea, nu ai putea sa o pozitionezi in asa fel sa o vada si organele din alta parte!

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 08 Feb 2009, 17:08

:lol: Pe mine ma mira doar promptitudinea cu care au raspuns. Pe 27.01 s-au cerut precizarile si chiar in aceeasi zi au si raspuns. Era foarte interesant daca pe adrese se trecea si ora, poate aveam surpriza sa vedem ca avizul venea inaintea solicitarii! :lol: apsalba povestea pe undeva pe aici ca seful ANPA a dat in balbaiala cand a auzit ce raspunsuri s-au dat de catre filialele agentiei din tara! Oare continutul adresei de mai sus sa fi fost una din cauze? :roll:

Pe de alta parte uitati ce am gasit pe un alt site de pescuit:

"Re: Cotizatii pe 2oo9
07.02.2009, , 21:50

Astazi a avut loc o sedinta cu toti cei implicati in ale pescuitului.Va spun toate aceste sa nu faceti ca mine.Eu am vizat permisul la Oltenita, iar cei de-la Oltenita nu mai au nici-o treaba cu pescuitul.Au ramas doar cu vanatoarea,dar nu ezita sa ia bani la cine apuca, noul sediu al celor care sau desprins de agvps Oltenita va fi tot in Oltenita: s-a infiintat o alta asociatie numai pentru pescuit.Adresa: deocamdata se cauta locatie.Cei care am apucat sa vizam pe anul acesta ni se va schimba si noua permisul cel verde nemaifiind valabil(se va schimba in timp)s-a mai hotarat astazi ca incepand cu 15-02-2009 taxa pentru viza PG va fi intre 50-100 ron.Permisele ANPA inca se discuta, dar pe langa cel de la ANPA permisul de pescar sportiv vom avea nevoie si de permisul care sa dovedeasca ca esti inscris intr-o asociatie( toate aceste hotarari s-au luat astazi s-a dat un nou ordin care va aparea in monitorul oficial) luni va pot spune mai multe."

@apsalba: ati participat si dvs. la sedinta mentionata? Cum este cu obligatia de a avea permisul care sa dovedeasca ca esti inscris intr-o asociatie? Respecte!
Fir intins!;-)

petre18
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de petre18 » 08 Feb 2009, 19:45

gigi 2007 scrie:pt adiwolf

- foarte bine ai facut - publicarea era necesara - deoarece unora li se parea foarte normal ca pescuitul sa nu inceapa la 1 ianuarie , culmea chiar asociatii de pescari.
- am auzit ca si in caras , ar fi fost probleme de hartuire a pescarilor , subliniez a pescarilor , nu a braconierilor, dar ,pe la noi , s-ar fi rezolvat pe cale amiabila , fara atata circ . (nu stiu cine a fost initiatorul)
- probabil pentru evitarea unor astfel de incidente acest raspuns anpa e mai mult ca binevenit , solicitat de a.j.v.p.s caras-severin , o asociatie prietenoasa si preferata de pescarii resiteni.

cu aceasta hartie de la anpa in buzunar sambata am fost amendati de politia de frontiera eu si cu 4 prieteni de-ai mei cu cate 3 milioane lei vechi de caciula
deci inseamna ca este adevarat ca articolul din ziarul 24 de ore este real si a.j.v.p.s. ne-a tras teapa. in aceeiasi situatie am auzit ca mai sunt si alti pescari care au patit-o. Luni ne vom duce la a.j.v.p.s. cs sa cerem socoteala

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 08 Feb 2009, 20:02

Sper ca veti face contestatie la amenda. :evil:

Scrie răspuns