- se pescuieste cu chitanta , asociatiile se ocupa de virarea catre stat a banilor incasati de la pescari , sau se achita taxa la trezorerie....."in primul rand bugetul nu a fost alocat si vom elibera permisele incepand cu luna martie... .pai bine bine dar eu cum dau la peste ...
- si anul trecut s-a pescuit pe baza de chitanta si nu au fost probleme
- dovada....pescarii au luat cu asalt malurile apelor , nu s-a declarat niciunde stop la pescuit in romania.....
- eu cred ca raspunsul a fost clar - nu avem buget (stie orice copil ) si eliberarea de permise va incepe din martie........au fost perioade cand am circulat pe drumurile publice fara rovinieta , deoarece nu aveau tiparite ....logic nici in acest caz nu se putea opri activitatea in romania..
- pai multi pescari au intrat in posesia unor instructiuni date de anpa , privind pescuitul pana la tiparirea permiselor.....nu se spune niciunde ca pescuitul in romania pe aceasta perioada constituie o incalcare a legilor si ca aceasta activitate se interzice in romania pana la tiparirea lor.
- logic dar noua ne trebuie jucaria (permisul) , acum, da acum......parca am fi copii mici..........