Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 11 Ian 2009, 14:49

"apscaras
member

--------------------------------------------------------------------------------

interesul meu nu este sa fie nimeni inregimentat,daca ai fi urmarit unele postari eu spun clar ca in caras-severin poate sa pescuiasca oricine are un permis de pescuit fara alte taxe suplimentare egal ca este din moldova sau orice zona a tarii,ca poti plati o taxa la trezo,care este problema?cand o sa te duci sa iei permisul o sa ai surpriza ca o sa-ti spuna sa te duci cu chitanta la o asociatie,sa-ti ridici permisul de pescuit,ba mai mult,poate te mai pune sa dai si un examen "

aps, nu as avea nimic impotriva unui examen, in tarile civilizate (ex.Germania) se practica acest lucru. Nu, nu am fost acolo, am citit in revistele de specialitate. Si cred si sustin cu tarie sa poti lua permis la acelasi pret si sa poti pescui cu el oriunde in tara, numai sa le putem lua din locuri accesibile tuturor, de ex. magazine de pescuit, unde sa te poti duce cu chitanta de la trezo si sa-ti completeze pe loc carnetul, la fel in statii peco...de ce nu?
Si nu cred ca la ANPA cind o sa te duci te vor trimite la o asociatie sa te inscrii sa-ti iei permisul de acolo!!! Daca esti inscris -da! cum e la voi; presupun ca aveti liste cu cei inscrisi care au platit taxa, faceti comanda de permise, si cind ajung le distribuiti voi! dara daca nu esti inscris si ai platit taxa, ai 2 posibilitati: te duci cu chitanta direct la Anpa sau trimiti formularul ala postat de un coleg mai devreme (cu schimbarea de rigoare a legii respective) cu o copie dupa chitanta de la trezo si ei (ANPA) iti vor trimite permisul; pe chitanta de la trezo ai si adresa trecuta din cite stiu. Parerea mea e ca a doua varianta e cam utopica, si ramine prima valabila. Sau apare cea de-a treia, cind ai un prieten bun (cum sunt eu din Bacau si unul din sediile ANPA e la Iasi) si il rogi pe el sa se duca pt tine la sediu la astia si sa faca cele necesare sa-ti scoata permisul (dupa ce ii dai lui copii dupa chitanta de la trezo si copie dupa CI )

La un aspect suntem intru-totul de acord: e mai usor ca acest "prieten" sa fie o asociatie de pescari din care faci parte; si asta pentru ca de nu primesti permisul, ai pe cine lua la intrebari.
Corect?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 11 Ian 2009, 15:26

Senior adevar graieste. Pensionarii acesti "piranha"ai apelor noaste sint extrem de periculosi mai ales cei cu sindromul Parkinson, din cauza tremuriciului nu rateaza nici o trasatura, inteapa tot ce misca.
Rusinica domnule Senior Rusinica.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Ian 2009, 18:17

de PG nu zice nimeni nimic? ca unii mai merg si pe la Dunare...
pe ce o sa puna PF stampila daca nu imi vizez carnetul de membru in asociatie si-mi iau doar permis de la ANPA?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Ian 2009, 18:37

Cred ca PG-ul se poate da si sub forma de adeverinta, nu cred ca trebuie sa fie stampila doar pe carnet verde :lol:
S'altare și bunăstare !

rolandpopcev
junior
junior

Ba,vor veni,dar asa e echitabil-ca si ei iau peste!

Mesaj de rolandpopcev » 11 Ian 2009, 18:54

mino scrie:si daca au permis si platesc se schimba ceva ?
nu mai sunt toata ziua pe balta sau ce ? pe de alta parte dupa
o viata de munca macar atit sa aibe si ei dreptu.
Si-nca zilnic,k au timp liber la discretie.noi mergem de 2-3 ori pe luna sau nici atat! :!: :?: :idea: 8)

mino
senior
senior

Re: Ba,vor veni,dar asa e echitabil-ca si ei iau peste!

Mesaj de mino » 11 Ian 2009, 20:22

SENIOR scrie:
Si-nca zilnic,k au timp liber la discretie.noi mergem de 2-3 ori pe luna sau nici atat! :!: :?: :idea: 8)
pe mine unu nu ma deranjeaza , pe tine se pare ca da.

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 11 Ian 2009, 20:28

Daca eu sunt din Onesti(jud. Bacau),cum imi pot procura si eu permis ANPA ?Trebuie musai sa merg pana la Iasi/Galati ?Daca am drum in Bucuresti imi pot lua direct de acolo?Ma scuzati
Intotdeauna C&R

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 11 Ian 2009, 20:53

badboy69on scrie:Daca eu sunt din Onesti(jud. Bacau),cum imi pot procura si eu permis ANPA ?Trebuie musai sa merg pana la Iasi/Galati ?Daca am drum in Bucuresti imi pot lua direct de acolo?Ma scuzati
Salut! vezi aici:http://www.anpa.ro/index.php?v=contact&id=2
Bacau= punct de lucru:I.T.R.S.V. Str. Trotus nr.5, telefon 0747.287.456,
inspector piscicol: Vega Nicolae! Sper sa-ti fie de folos si... fir intins! 8) :wink:
Fir intins!;-)

rolandpopcev
junior
junior

Ma lasi coane?!

Mesaj de rolandpopcev » 11 Ian 2009, 23:21

mino scrie:
SENIOR scrie:
In stilul asta peste cativa ani nu va mai fi peste pe apele publice si-atunci te va deranja cumplit deoarece NU-TI VEI MAI PUTEA SATISFACE PASIUNEA ... :!: :idea: 8)

feugen
veteran
veteran

Re: Ma lasi coane?!

Mesaj de feugen » 11 Ian 2009, 23:33

SENIOR scrie:
mino scrie:
SENIOR scrie:Si-nca zilnic,k au timp liber la discretie.noi mergem de 2-3 ori pe luna sau nici atat! :!: :?: :idea: 8)
In stilul asta peste cativa ani nu va mai fi peste pe apele publice si-atunci te va deranja cumplit deoarece NU-TI VEI MAI PUTEA SATISFACE PASIUNEA ... :!: :idea: 8)
Ai perfecta dreptate cand afirmi ca datorita pensionarilor... peste cativa ani nu va mai fi peste. Am mai spus-o si o repet:
"Astia (pensionarii) trebuiau starpiti de mici... :lol:"
Bucuresti

Scrie răspuns