Da domnule . corect !!! si nasol e ca astia si stiu sa prinda, ca vorba aia, au ceva ani de experienta in spate... nu le trebe sonare si scule de mii de euro ca sa faca macel... le ajunge batul chinuit, luat cu ani in urma din ultimul salar cu sacrificiiSENIOR scrie:Ce dracu dom'le,nu am nimic cu pensionarii-k si mama e si are doar 240lei pensie,ci de ceeace fac pe balta:iau tot pestele chiar daca e mai mic decat limita legala si ce e mai trist este ca o vor face cu asiduitate ZILNIC=TOCMAI FIINDCA E GRATIS!!!!

daca mai ramasese ceva de invrajbit si de dezbinat apoi asta era: cu pensionarii... ATENTIE MARE !: eu zic sa nu neglijam copiii si elevii ! si astia is cu reducere si au un potential urias de a goli apele de peste: nu stiu multe, dar is zelosi si ambitiosi, n-au educatie si tin deasemenea tot ce prind, sa se laude la iubite...

io propun sa se dea repede niste amendamente la lege prin care, acces pe apa sa aiba numa' barbatii in putere, care sa poa' sa tina baxu de bere intr-o mana si snopu' de lansete in cealalata... conditie eliminatorie sa fie posesia sculelor in valoare minima de 1000 euro, si sa conduca elegant cu geamu deschis cel putin un H Santa Fe cu un sistem audio HIFI corspunzator, sa poata sa multumeasca cu dedicatii muzicale, colegii de pe 2 km amonte si aval de locul unde isi intinde tabara venerabilul... numai in felul asta pe maluri o sa ramana doar cine trebe si o sa putem face si noi un pescuit decent pe ape evident pline de peste...

si o sa avem si noi unde sa ne intindem toata artileria de bete pe 50 m de mal fara sa ne mai impiedicam de pensionarii astia ai dracu si de toti puradeii cu noroc la pescuit ....

iar pentru toti astia de ne-ncurca si ne prind pestele.... niste taxe usturatoare !!!