Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rolandpopcev
junior
junior

CARE?

Mesaj de rolandpopcev » 09 Ian 2009, 21:14

apsalba scrie:Fiilor,
la trezorerie se plateste taxa, permisul se elibereaza altundeva si in anumite conditii. O sa le aflati cand mergeti dupa ele. Sa nu aveti srprize.
SPUNETI0NE SI NOUA K SA STIM CE SI CUM!!!! :!: :!: :!: :idea: 8)

miky
veteran
veteran

Re: DA,STIU!DAR O FAC PT. CA LE PERMITEM NOI!

Mesaj de miky » 09 Ian 2009, 21:41

SENIOR scrie: DAR CAND E VB, SA LUAM TAURUL DE COARNE NIMIC! UITE:E U V R E A U S A - L I A U !!!!! :!: :!: :!: MA SUSTINETI????
SENIOR,... sau dle SENIOR (e destul de oficial asa ? :D ) ... ai inceput sa ma obosesti deja... adica imi tiuie urechile de la atata tipat !
rog un moderator sa-i aminteasca un pic lu' asta, regulamentul forumului si sa-i explice ca pe aicea "taurul de coarne" se ia fara sa urlam unii la altii !!!...
nimeni nu-i surd pe aici, chiar daca unii se prefac ! :lol: :lol: :lol:
PS: altfel imi place ca la partea cu Copy - Paste,... te pricepi si-ti iasa mai bine ca la altii :D
sper sa nu incepi iara cu MP-uri de amenintare ca ma doare in spitz ... e suficient daca nu mai urli la noi ... :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2009, 22:16

miky scrie:
SENIOR scrie: DAR CAND E VB, SA LUAM TAURUL DE COARNE NIMIC! UITE:E U V R E A U S A - L I A U !!!!! :!: :!: :!: MA SUSTINETI????
SENIOR,... sau dle SENIOR (e destul de oficial asa ? :D ) ... ai inceput sa ma obosesti deja... adica imi tiuie urechile de la atata tipat !
rog un moderator sa-i aminteasca un pic lu' asta, regulamentul forumului si sa-i explice ca pe aicea "taurul de coarne" se ia fara sa urlam unii la altii !!!...
nimeni nu-i surd pe aici, chiar daca unii se prefac ! :lol: :lol: :lol:
PS: altfel imi place ca la partea cu Copy - Paste,... te pricepi si-ti iasa mai bine ca la altii :D
sper sa nu incepi iara cu MP-uri de amenintare ca ma doare in spitz ... e suficient daca nu mai urli la noi ... :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2009, 22:17

miky scrie:ca ma doare in spitz ...
:lol: :lol: :lol:
...intradevar e dureros
...in vara am rupt si eu unul,la o UL... :oops:
...mai greu cu "copy-paste"...sorry

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 09 Ian 2009, 22:23

@ SENIOR

odata vrei asociere, odata il feliciti pe MihaiV pt ca isi ia permis de la ANPA.Pina la urma tu sti ce vrei?intelegi ceva din ce se discuta aici?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Ian 2009, 22:27

as vrea sa incep prin a spune ca acest mesaj este din partea mea ca pescar si nu cum ma vad unii.
in ultima vreme au aparut tot felul de ordine, ordonante ,legi si tot ce vreti in domeniul pescuitului.toate acestea nu au facut decat haos nimic altceva.
nu pot sa spun ca sunt pro sau contra asocierii.tot ce pot spune e ca vreau sa se miste ceva bun in domeniul asta.sa ne miscam.dar nu in sens anpa, aps-uri,ajv-uri.
treaba cu permisul sta in felul urmator dpmdv:da va costa 30 lei, il poti lua din mai multe locuri(nu conteaza ele) dar cu siguranta sa nu ne culcam pe ideea ca atat va fi totul si pescuim oriunde in tara.eu zic ca permisul iti acorda dreptul sa pescuiesti.statul(anpa) nu are nimic de peirdut daca vinde permise prin asociatii. normal acolo au fost toti pescarii din romania si 80% acolo vor merge sa vada care e situatia.mai departe statul nu are nimic de pierdut sa zica :" aveti voi grija de apele noastre , ne dati banii aia (30 lei /pescar) si ce mai puneti peste e treaba voastra". chiar nu credeti ca le convine asa???? cu siguranta caci cui nu i-ar convenii sa dea ceva in grija cuiva si sa mai primeasca si bani ptr asta.ca sa poate gestiona ei apele din romania trebuie sa isi infiinteze structuri de control si altele in toata tara. si cu siguranta ca nu vor reusii sa le infiinteze si sa le tina cu 30 lei de pescar.
deci va fi (parerea mea) un compromis intre stat(anpa) si asociatii.
si concluzie generala va fi asa: iti iei permis de pescuit de oriunde dar ca sa pescuiesti pe apa gestionata de cineva te duci si platesti.

pentru ca atunci ar intervenii urmatorul aspect: sa zicem " pe un brat mort al Oltului de acum 10 ani nea GIGI a facut balta lui , concesionata de la primaria x" te va lasa sa pescuiesti doar cu permis???? sau va trebuii sa ii platesti si lui ceva ca are grija de ea?
cam asa vad eu lucrurile si cine vrea sa pescuiasca la x ii plateste lui x cine vrea la y plateste la y.si conteaza mai mult sau mai putin asocierea, numai ca se spune ca daca esti asociat ca structura ai putere mai mare.credeti ca auzea cineva de popescu daca nu aparea cu federatia lu peste prajit?cu siguranta miky si alti "prieteni" de ai lui nu.
asa ca parerea mea e sa nu va mai balacariti pe aici ptr maruntisuri ca ma duc cu chitanta stampilata de anpa sau alte asemenea.
ce daca reusiti la examenul auto pana primiti permisul in mana puteti conduce??????nu cred.daca l-ai platit nu inseamna ca il si ai. atentie. poate te va pune sa dai examen si nu reusesti ce faci?ceri banii inapoi???

in speranta ca va veni intr-o zi soarele si pe strada pescarilor,
va doresc un an nou frumos si plin de satisfactii pe malul apelor

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 09 Ian 2009, 22:46

MIHAI V a scris

Iar peste 1-2 saptamani, cand ajung permisele la filialele ANPA, voi merge sa imi iau permisul.

Daca vrea "cineva" sa ma controleze, atunci pot sa-i spun orele si locul unde ma poate gasi pescuind. Sa vedem ce-o sa-mi faca!

eu zic sa-l pui pe inspctor sa-ti dea in scris despre abureala ta ca mergi cu chitanta de la trezo la pescuit. :D sa vedem daca ati sustine aberatia

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 09 Ian 2009, 23:32

@ fff
"O avea legatura cu trambitata intalnire AGVPS - FNPSR avand in vedere faptul ca si AJVPS-urile sunt in aceeasi "galeata" iar "relatia mai calda" cu actualii diriguitori o au cei din AGVPS ?"

era de asteptat sa-si dea mina si sa imparta "frateste" prada.In caz contrar se aleg cu praful de pe tobe.Astia sint ca politicienii :in fata noastra se scuipa si pe la spate se pupa si isi impart prada.Daca nu mai luam permise de la ei si nu le mai platim cotizati cum mai pot ei vorbi in numele a mii de pescari ?

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 09 Ian 2009, 23:43

@ apscaras

"eu zic sa-l pui pe inspctor sa-ti dea in scris despre abureala ta ca mergi cu chitanta de la trezo la pescuit. sa vedem daca ati sustine aberatia"

anul trecut am pescuit pe baza chitantei in care era scris ca am platit permisul + cotizatia si nu am avut probleme

daca platesc taxa la trezorerie pot merge linistit la pescuit.Nu este vina mea ca nu sint tiparite permisele.Atita timp cit am platit o taxa am dreptul sa beneficiez de serviciul platit.

Daca cineva m-ar amenda l-as da in judecata si 100% in instanta as cistiga.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 09 Ian 2009, 23:51

PODOSU DOREL scrie:@ fff
"O avea legatura cu trambitata intalnire AGVPS - FNPSR avand in vedere faptul ca si AJVPS-urile sunt in aceeasi "galeata" iar "relatia mai calda" cu actualii diriguitori o au cei din AGVPS ?"

era de asteptat sa-si dea mina si sa imparta "frateste" prada.In caz contrar se aleg cu praful de pe tobe.Astia sint ca politicienii :in fata noastra se scuipa si pe la spate se pupa si isi impart prada.Daca nu mai luam permise de la ei si nu le mai platim cotizati cum mai pot ei vorbi in numele a mii de pescari ?
Dorele,cred ca te-ai convins ca am coloana vertebrala
1.dupa ce ca au vrut sa ma desfiinteze
2.dupa ce m-au tarat in procese
3.dupa ce ca mi-au facut nenumarate plangeri penale,bineinteles,toate nefondate
crezi vreodata ca eu mai stau 1(un)singur minut in FNPSR daca se ajunge la orice forma de colaborare cu AGVPS?

Scrie răspuns