APSHD scrie:Da va pot spune :SALARII
Cunosc o Asociatie la care retributia presedintelui era egala cu incasarile anuale ale Asociatiei.
Spre ghinionul lui am inceput sa informez pescarii aratindule Bilantul depus de Asociatie si luat de pe saitul Ministerului de Finante si spre ghinionul lui anul urmator Asociatia s-ia inchis activitatea.
Sa nu va suparati pe mine dar va spun ca e TRIST si chiar RUSINOS....care e atunci diferenta intre noile asoc si vechiul AGVPS???
Si-a schimbat lupul parul dar naravul ba ....eu asa o vad.
Eu stiu ca asoc si cluburile sportive cu sau fara CIS care s-au infiintat in ultimii ani se voiau o alternativa la AGVPS....membrii fondatori sunt sau ar trebui sa fie PASIONATI de pesti, pescuit si natura , nicidecum sa isi rounjeasca veniturile proprii sau chiar sa isi schimbe serviciul prin "mana asoc" de pescuit sportiv....
Nu sunt impotriva faptului ca munca trebuie renumerata ....dar cred cu tarie ca nu din banii pescailor si nu in aceste vremuri cind apaele sunt goale de peste , nepazite , braconate si cu multa mizerie pe maluri....
Unde e PASIUNEA??Unde e munca in folosul societatii???
Cu regret va spun ca ar trebui ca toate aceste ascociatii care DOAR incaseaza bani de la pescari numai ca sa ii cheltuie pe salarii ar trebui desfiintate..
De ce nu iau aceste asociatii sau chiar APSHD "modelul LRS"....acolo de la infiintare din 2009 si pina in prezent NIMENI din cadrul LRS nu a luat vre-un ban , nu si-a facut vre-un avantaj din faptul ca a fost presedinte , vicepresedinte sau orice alta functie...
Iata ca in 7 ani de activitate intensa in favoarea pescuitului de competitie si nu numai nimeni nu sa gindit sa ia bani din Liga ...din contra cheltuie bani proprii, timp si efort ....asta se numeste PASIUNE.