PERMISE PESCUIT - 2016
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE PESCUIT - 2016
In urma unei convorbiri cu un Director de la ANPA , acesta mi-a confirmat faptul ca ANPA urmareste desfiintarea tuturor Asociatiilor de Pescari si cresterea pretului la Permisele de pescuit treptat pina la valoarea de 100 de EU .
Motivul este foarte simplu : Ministru l-ea atras atentia ca cheltuiesc mai mult decit incaseaza.
Iar conducerea ANPA impreuna cu Inspectorii piscicoli au venit cu propunerea majorarii valorii Permisului de Pescuit.
Motivul este foarte simplu : Ministru l-ea atras atentia ca cheltuiesc mai mult decit incaseaza.
Iar conducerea ANPA impreuna cu Inspectorii piscicoli au venit cu propunerea majorarii valorii Permisului de Pescuit.
nu poate ANPA sa desfiinteze ONG-urile, poate doar sa nu le mai dea ape in administrare:)
in alta ordine de idei, as plati o suma sensibil mai mare pentru permis, dar in momentul in care nu mai agat cu naluca setci si nu mai vad ziua, in amiaza mare, doar braconieri pe rauri
in alta ordine de idei, as plati o suma sensibil mai mare pentru permis, dar in momentul in care nu mai agat cu naluca setci si nu mai vad ziua, in amiaza mare, doar braconieri pe rauri

-
- veteran
100 euro permisul de pescuit ?
Va dati seama ce tragedie inseamna asta ?
Adica pe putin 100 000 de pescari X 100 euro =
La suma asta ...cred ca se incadreza la substituire autoritatii publice din subsol . iar pentru acesta fapta monstruoasa ...ANPA trebuie desfiintata , iar autoritatea publica trebuie imediat repusa in drepturi
Chiar va bateti joc in ultimul hal de o personalitate "proieminenta" a pescuitului recreativ/sportiv ?
A munci 10 ani si acum se alege cu ... ce atarna ?
Huuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooo ! Hotilor ! Sa-i dati banii omului inaspoi.... ca a "muncit" pentru ei
Muahahahahahahahahahahahahahaha

Adica pe putin 100 000 de pescari X 100 euro =

Chiar va bateti joc in ultimul hal de o personalitate "proieminenta" a pescuitului recreativ/sportiv ?

Huuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooo ! Hotilor ! Sa-i dati banii omului inaspoi.... ca a "muncit" pentru ei

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
dar de ce doar 100 de euro? ar putea sa-l puna si 200 sau 300 E ... oricum peste 100 ron nu-l mai plateste nici dracu ...
Vremurile frumoase au trecut ...
150 ron este doar pentru Anpa+taxa de asociatie se va ajunge la mai mult
Hahahahahhaha ... 100 de euro pentru ce? Ce fac ei pentru cei 100 de euro?
nu cred ca exista vreo tara europeana unde pretul permisului ajunge la suma respectiva. Aici e 22,72 euro si sunt controlat minim la 2-3 partide.
nu cred ca exista vreo tara europeana unde pretul permisului ajunge la suma respectiva. Aici e 22,72 euro si sunt controlat minim la 2-3 partide.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Dar mai cotizezi si la vre-o asociatie ?anem scrie:Hahahahahhaha ... 100 de euro pentru ce? Ce fac ei pentru cei 100 de euro?
da, in mod voluntar la FIPSAS inca 27 sau 28 de euro anual pentru ca pescuiesc si pe ape ce le au ei in concesiune.rcorbu scrie:Dar mai cotizezi si la vre-o asociatie ?anem scrie:Hahahahahhaha ... 100 de euro pentru ce? Ce fac ei pentru cei 100 de euro?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
In Ungaria ajungi la suma respectiva ,daca vrei sa intri si in ceva asociatie..Nu se compara cond. de acolo in ceea ce priveste pescuitul cu ce exista in Romania..anem scrie:Hahahahahhaha ... 100 de euro pentru ce? Ce fac ei pentru cei 100 de euro?
Eu unul as fi plati bucuros suma ,chiar si mai mult daca ar fi la fel si la noi.Numai ca la noi tehnocratii vor mai intai sa ia fara sa dea nimic..As plati bucuros daca as vedea ca se misca lucrurile in directia buna..
O taxa mai mare va lovi direct in asociatii dintre care majoritatea oricum nu fac nimic..Nu stiu de unde ar plati un pensionar banii astia..ar fi f. multi care ar pescui fara permis in prima faza,motiv numai bun sa scoata autoritatile pe apa, ceea ce nu ar fi chiar rau..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Propun sa luam toti licenta (permis) pentru pescuit comercial .
Bagam toti legal plasele in apa zii si noapte nu ne poate face nimeni apsolut nimic si platim doar 100 de lei pe ani , pe cind pacatosul de pescar cu batul in mina sa plateasca 150 de lei.
Bagam toti legal plasele in apa zii si noapte nu ne poate face nimeni apsolut nimic si platim doar 100 de lei pe ani , pe cind pacatosul de pescar cu batul in mina sa plateasca 150 de lei.