Permise fara inscriere in asociatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
S-a creat o petitie pe Oppinio.ro impotriva conditionarii eliberarii permiselor de inscrierea in Asociatii. Semnati si promovati petitia si poate reusim sa schimbam ceva. Petitia poate fi gasita aici: Petitie online
-
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
-
- junior
semnat desi nu am prea mari sperante...ne cam luptam cu morile de vant....
- Ionut Petrea
- veteran
De ce sa dau bani la o Asociatie daca acea Asociatie nu vrea sa faca nimic pentru pescari, in folosul apelor sau a pestilor?Ca sa ma aflu in treaba?De ce sa platesc la AGVPS(sau altele) daca timp de atatia ani am platit si nu am simtit nici o schimbare in bine?De ce sa mai continui sa platesc?Ca sa vad oamenii AJVPS-ului cum cumpara plase mono si braconeaza?Sau cum cumpara cartuse si vaneaza?Sau cum rup undita unui copil si dau mana(ba si ajuta) cu un braconier?Jos AGVPS!Si toate taxele aferente...
Semnat petitia!Doamne ajuta...
Semnat petitia!Doamne ajuta...
Intotdeauna C&R
semnat petitia cu gandul ca suntem in 2110 si ca ar trebui in sfarsit sa se indrepte lucrurile si la noi ,sa nu mor cu gandul:Frumoasa tara , pacat ca ii locuita
...parerea mea este ca daca ne culcam cu gandul ca nu se va schimba niciodata nimic in tara asta, inseamna ca ne meritam soarta si nu are rost nici un ñiorlait sau schiorlait. Dar daca luam atitudine de fiecare data cand nu ne convine ceva si si nu ne tragem pe ***-napoi ,inseamna ca avem sansa ca lucrurile sa se schimbe si aici , chiar daca se pun atatea piedici de catre uni carora le convine situatia actuala

nu sunt impotriva asociatiilor, poate chiar ma voi inscrie intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat intr-o asociatie , dar mai intai trebuie sa vad ca respectiva asociatie in care voi alege sa ma inscriu chiar face ceva.Atunci voi plati cu drag cotizatia catre vreo asociatie .Deocamdata consider ca e mai bine asa
Am semnat de doua ori si nu a aparut semnatura.
Chiar asa. Vreau sa pescuiesc pe ape neconcesionate (lacuri de acumulare la munte) si in acest caz nimeni nu poate sa-mi elibereze un permis. Ar fi varianta sa ma afiliez la o asociatie dar in acest caz ar trebui sa le platesc o cotizatie. De ce sa dau bani daca eu oricum nu pescuiesc pe apele asociatiei?
Chiar asa. Vreau sa pescuiesc pe ape neconcesionate (lacuri de acumulare la munte) si in acest caz nimeni nu poate sa-mi elibereze un permis. Ar fi varianta sa ma afiliez la o asociatie dar in acest caz ar trebui sa le platesc o cotizatie. De ce sa dau bani daca eu oricum nu pescuiesc pe apele asociatiei?
-
- veteran
danone scrie:Am semnat de doua ori si nu a aparut semnatura.
Am patit la fel. O sa primesti um mail de confirmare a semnaturii.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"