Permise fara inscriere in asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Marius16
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Marius16 » 20 Feb 2010, 23:55

Auzi Pytyu-le,de ce te ambalezi asa de tare, ti-e frica ca o sa scada nr-ul cotizatorilor,si tu nu o sa poti incasa salariul pe care l-ai cerut batind cu pumnul in masa [acum la ultima sedinta],acum daca am crescut de la 200 si ceva de membrii la 400[nu stiu exact],ai inceput sa devii Patron ,si sa dai cu pumnul in masa cand cineva are o opinie contra ta?Ai grijua ce faci,ai amenintat oamenii din asociatie cu judecata,daca cineva aduce atingere la persoana ta.Parerea mea ca ar trebui sa-ti vezi de treaba.Si ca sa-ti fie mai usor cu datul in judecata:m Ardelean ma cunosti.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Feb 2010, 09:05

oauuu,
grave acuzatii
detalii??

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Feb 2010, 10:48

Marius16 scrie:Auzi Pytyu-le,de ce te ambalezi asa de tare, ti-e frica ca o sa scada nr-ul cotizatorilor,si tu nu o sa poti incasa salariul pe care l-ai cerut batind cu pumnul in masa [acum la ultima sedinta],acum daca am crescut de la 200 si ceva de membrii la 400[nu stiu exact],ai inceput sa devii Patron ,si sa dai cu pumnul in masa cand cineva are o opinie contra ta?Ai grijua ce faci,ai amenintat oamenii din asociatie cu judecata,daca cineva aduce atingere la persoana ta.Parerea mea ca ar trebui sa-ti vezi de treaba.Si ca sa-ti fie mai usor cu datul in judecata:m Ardelean ma cunosti.
:shock: :shock: :shock:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2010, 11:28

Marius16 scrie:Auzi Pytyu-le,de ce te ambalezi asa de tare, ti-e frica ca o sa scada nr-ul cotizatorilor,si tu nu o sa poti incasa salariul pe care l-ai cerut batind cu pumnul in masa [acum la ultima sedinta],acum daca am crescut de la 200 si ceva de membrii la 400[nu stiu exact],ai inceput sa devii Patron ,si sa dai cu pumnul in masa cand cineva are o opinie contra ta?Ai grijua ce faci,ai amenintat oamenii din asociatie cu judecata,daca cineva aduce atingere la persoana ta.Parerea mea ca ar trebui sa-ti vezi de treaba.Si ca sa-ti fie mai usor cu datul in judecata:m Ardelean ma cunosti.
Eu nu va inteleg pe cei care cotizati la srl-ul lui Pityu, ala numit parca Salmo Nevropatica. Ii dati banii pe mana, il acceptati ca sef si va mirati ca i se urca la cap...nu e gluma chiar i s-a urcat, omul se viseaza un mic Ponta al pescarilor din zona Lupeni. Deja pretinde ca are drept de control pe Raul Mare, in zona administrata de RNP, poarta "razboaie" declarative cu Ajvps si RNP dar in realitate ce a facut pentru apele pe care le administreaza? Vorbe....

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 20 Mar 2010, 10:08

Eu asa inteleg situatia: permisul de pescuit imi atesta calitatea de pescar si accesul pe apele publice. Inscrierea intr-o asociatie de pescari imi da dreptul de a pescui in apele gestionate de acea asociatie.

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 20 Mar 2010, 10:46

siluru scrie:Eu asa inteleg situatia: permisul de pescuit imi atesta calitatea de pescar si accesul pe apele publice. Inscrierea intr-o asociatie de pescari imi da dreptul de a pescui in apele gestionate de acea asociatie.
Ai inteles gresit.
Asociaţiile de pescari sportivi, conform legislaţiei în vigoare, nu pot obţine autorizaţii de pescuit sportiv şi deci nu primesc drept de gestionare a pescuitului sportiv pe anumite habitate piscicole naturale, astfel că nu se poate vorbi de drept de exclusivitate al vreunei asociaţii în astfel de habitate, cu excepţia concesiunilor din Delta Dunării.
Aşadar indiferent de la ce asociaţie şi din ce judeţ obţineţi permisul de pescuit sportiv emis de către ANPA şi eliberat de asociaţiile de pescari sportivi, acesta vă conferă drept de pescuit sportiv în toate habitatele piscicole naturale din ţară, cu excepţiile menţionate mai sus.
vezi:comunicatul de presa ANPA

www.anpa.ro

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 20 Mar 2010, 13:00

era si timpul sa fie asa acum cativa ani imi facusem permisul de pescuit platind taxele doar la trezorerie far carnetul de membru al filiala ajvps din maramures , langa baia mare se afla bazinul de apa al orasului firiza blidari fiind gestionat de ajvps unde nu puteai sa pescuiesti daca nu erai membru ajvps trebuia sa platesti taxa de intrare !!! la fel si lacul teplita sat lunca la tisa se percepea o taxa de 1mil. pe an pentru a putea pescuii pe lac.
beast master huchohucho

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Mar 2010, 13:32

@ marinica
...stai relax...ajvps -MM si la aceasta ora sustine acelasi lucru
... situatia aceasta se pare ca nu este "limpede" deloc , neexistand nimic oficial care sa lamureasca problema .
:oops:

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 20 Mar 2010, 13:41

pai nu mai e asa uitate la comunicatul anpa de 18-03-2010 si sediul din sighetul marmatiei nici nu e inscris in registrul anpa!!! oricum se plateste o cotizatie e si normal nimeni nu iti face ceva gratis dar nu mai sunt aberatiile din anii trecuti cum sa cotizezi pentu nimic o suma dubla sau tripla fata de valoare taxei de pescuit care era de 30 lei hai sa fim seriosi !imaginativa ca la noi in maramures cel putin in sighetul marmatiei se platea si taxa politiei de frontiere pentru a pute avea acces in apele de frontiera care de la suma de 5 lei a ajuns la 50 de lei in luna martie 2009 pentru motivul care sa aflat la urma cheltuiala construiri unei biserici in lemn in curtea politiei de frontiera va dati seama ce hotie si pe urma spui cum de fura tot romanu pai daca te fura statul politia etc 30 lei taxa de pescuit 70lei cotizatia la filiala ajvps si 50 lei taxa de acces in apele de frontiera :wink: va dati seama ce hotie...
beast master huchohucho

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 20 Mar 2010, 14:07

radule la vidra parca se cotizeaza cu 20 de lei pentru permis sau ma insel eu din pacate nu sunt in tara acum dar vorbisem cu un amic de la mine care si-a facut permisul in baia mare !!!
beast master huchohucho

Scrie răspuns