ma bucur ca toata lumea este combativa si justitiara atunci cand e vorba de taxe suplimentare nejustificate legal, aplicate de catre RNP de pilda, insa ramane extrem de tacuta si pasiva atunci cand e vorba de bisnita care se face cu permisele ANPA...
in fond si 1 leu cerut in plus peste aia 30 de roni, in momentul de fata nu e decat un adaus comercial (cu cheltuieli zero), aplicat unui impozit, care ingrasa buzunarele chioscarilor de permise, bani din care nu se face nimica si pentru care nici minciuna ca s-ar face ceva nu mai serveste de pretext !
Da, dar legea nu interzice nu-i asa ? Si ne convine de minune sa intram toti intr-o cursa , care de unde se buchiseste cu permisul ANPA mai ieftin, si daca se poate sa nu mai aiba nimeni drept de control, nici jandarmi, nici politie, nici padurari, nici asociatii,... nimeni... doar inspectorii ANPA,... care ii putem numara pe degete in toata tara si sigur nu au ce cauta pe apele unde pescuim noi...
in rest,... cat mai ieftin sa fie (dupa invarteala) si cat mai neingraditi sa fim !... misto ! ...
Permise fara inscriere in asociatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- veteran
De curand am fost la pescuit in Bran pe paraul Turcu chiar langa statiune, am fost controlat de padurari si jandarmi si am avut permis ANPA a fost OK, nu au comentat nimic de bonul de zi al RNP. In fine, sunt si oameni normali pe lumea asta, jos palaria! Mai stresat am fost ptr ca aveam in ac o lacusta dar nu a fost nici o problema, din fericire.
-
- veteran
Kio, nu cred ca mai sunt ape aleaasociatiei deoarece ANPA a spus clar ca nici o asociatie nu mai are ape in administrare, cu exceptia bucatilor din Dela concesionate lui Raduta. De curiozitate, ai prins ceva in Turci si barsa? Eu doar puiet am vazut si prins, imi era si mila sa le scot carligul din buze. Cred ca se braconeaza la greu. O sa merg pe Moieciu sai sus de Cheile Gradistei si pe prima mea iubire, Simonul.kio scrie:Nu au zis nimic deoarece Turcu, la fel si Barsa, sunt ape ale asociatiei din Brasov. Am pescuit si eu acum 2 ani pe ambele rauri cu permis de la asociatie. Daca ar fi fost apele ocolului, nu scapai asa usor.
Pe Turcu 1 buc. Apa si malurile extrem de poluate cu gunoi menajer si nu numai. De vazut, am vazut vreo 8, mititei. Am prins in schimb zglavoace cu mana.
Pe Barsa 1 buc. Momelile localnicilor: carabete si rama. Si mai tare, pescuiau la pluta!!! Radeam ca prostu, pe infundate. Nu prea mi-a placut apa, nu seamana a apa de munte. Se pare ca e si lipan aici.
Pe Barsa 1 buc. Momelile localnicilor: carabete si rama. Si mai tare, pescuiau la pluta!!! Radeam ca prostu, pe infundate. Nu prea mi-a placut apa, nu seamana a apa de munte. Se pare ca e si lipan aici.
-
- veteran
Uite, de asta nu imi plac mie apele aflate langa asezari umane. Peste putin, murdarie pe maluri, copaci taiati, cetina aruncata in apa etc. Muncitorii astia forestieri, am tot respectul pentru meseria lor grea si cu riscuri, uneori par de-a dreptul idioti. Taie bradul cu drujba, curata crengile si ca un facut arunca cetina in apa paraului. In felul asta blocheza migratia pestelui si distrug buulboane excelente. Am fost si in alte tari, am vazut muncitori silvici si zau ca strangeauu cetina in gramezi si o scoteau la drum! La noi crwed ca astia provin din parinti sifilitici sau subnutriti de generatii, de aia nu judeca deloc....kio scrie:Pe Turcu 1 buc. Apa si malurile extrem de poluate cu gunoi menajer si nu numai. De vazut, am vazut vreo 8, mititei. Am prins in schimb zglavoace cu mana.
Asta e, o sa merg pe Simon, acolo macar e pastrav mic dar mai mult.