Permise fara inscriere in asociatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
permise fara inscriere in asociatii
Mai baieti unde e petitia ca eu nu o vad! Catre cine este adresata? AGVPS nu apartine de Ministerul Agriculturii si in plus nu emite permise de pescuit. AGVPS este doar o asociatie de vanatori si pescari, ca oricare alta si poate in cel mai bun caz sa distribuie permisele emise de unicul organ abilitat al Statului care este A.N.P.A. (Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura)
In linkul dat eu am citit doar o intrebare pusa in vant. Voi sunteti siguri ca stiti ce inseamna cuvantul Petitie? Ati consultat in prealabil pe cineva care are habar de legi?
Repet: Petitia nu este o intrebare pusa aiurea in vant, fie ea si on line!
In linkul dat eu am citit doar o intrebare pusa in vant. Voi sunteti siguri ca stiti ce inseamna cuvantul Petitie? Ati consultat in prealabil pe cineva care are habar de legi?
Repet: Petitia nu este o intrebare pusa aiurea in vant, fie ea si on line!
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Fario_nebunu scrie:Pensionarule, cred ca ai fost urs in alta existenta, ai ramas cu obiceiuri ursesti! Nu e mai simplu azi sa utilizam sarin, clorura de amoniu, cianuri? Stiinta ne vine in ajutior ca sa ne economisim energia musculara...pensionaru scrie:
Mi-e drag ajvps-ul de l-as strange-n brate pana l-as omora.
Fario e faina asta cu "sa utilizam sarin" si sa le pitim MCG-urile si completele de protectie.

Dorine daca as mai avea zile de pescuit cata munitie si armament am numarat(inventariat) tare bine ar fi

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
D
oamne-ajuta ,Nicule,de ce sa nu ai,esti tanar si trebuie sa gandesti pozitiv -eu ma gandesc cu amicii mei de pescuit ,cand o sa iesim la pensie peste 20 ani, o sa mergem in mai-iunie cu rulota la Prut si o sa ne intoarcem in novembrie acasa!!
Asa trebuie sa gandesti si tu si la urma urmei unde incap 2,incape si al 3-lea ''nebun''!(in rulota).

Asa trebuie sa gandesti si tu si la urma urmei unde incap 2,incape si al 3-lea ''nebun''!(in rulota).

-
- veteran
dorint scrie:Doamne-ajuta ,Nicule,de ce sa nu ai,esti tanar si trebuie sa gandesti pozitiv -eu ma gandesc cu amicii mei de pescuit ,cand o sa iesim la pensie peste 20 ani, o sa mergem in mai-iunie cu rulota la Prut si o sa ne intoarcem in novembrie acasa!!
Asa trebuie sa gandesti si tu si la urma urmei unde incap 2,incape si al 3-lea ''nebun''!(in rulota).![]()
Eu ma gandeam sa punem de-o asociatie,sa concesionam siretul pana pe la bacau. Sa vezi dupa aia treaba cu braconierii, cu balastierele.

Sa nu o iei in serios dar sunt de serviciu noaptea asta si nu am televizor ca au taiat rds-ul cablu si mai omor timpul cu netul.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"