Permise fara inscriere in asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Ian 2010, 10:33

Ca sa ti se confirme semnatura,primesti un mail,si trebuie sa dai click pe un link trimis prin mailul respectiv,si atunci se confirma.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pityu
veteran
veteran

permise fara inscriere in asociatii

Mesaj de pityu » 25 Ian 2010, 20:22

Mai baieti unde e petitia ca eu nu o vad! Catre cine este adresata? AGVPS nu apartine de Ministerul Agriculturii si in plus nu emite permise de pescuit. AGVPS este doar o asociatie de vanatori si pescari, ca oricare alta si poate in cel mai bun caz sa distribuie permisele emise de unicul organ abilitat al Statului care este A.N.P.A. (Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura)
In linkul dat eu am citit doar o intrebare pusa in vant. Voi sunteti siguri ca stiti ce inseamna cuvantul Petitie? Ati consultat in prealabil pe cineva care are habar de legi?
Repet: Petitia nu este o intrebare pusa aiurea in vant, fie ea si on line!

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 29 Ian 2010, 21:42

pensionarule,te invit sa faci parte din ASOCIATIA PRIETENI PESCARI BUKOVINA,daca la Piatra Neamt , este dragoste de AJVPS!

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 29 Ian 2010, 22:20

dorint scrie:pensionarule,te invit sa faci parte din ASOCIATIA PRIETENI PESCARI BUKOVINA,daca la Piatra Neamt , este dragoste de AJVPS!

Mi-e drag ajvps-ul de l-as strange-n brate pana l-as omora. :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2010, 11:19

pensionaru scrie:

Pensionarule, cred ca ai fost urs in alta existenta, ai ramas cu obiceiuri ursesti! Nu e mai simplu azi sa utilizam sarin, clorura de amoniu, cianuri? Stiinta ne vine in ajutior ca sa ne economisim energia musculara...

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 01 Feb 2010, 21:13

n-a fost urs ,a fost APV-ist si eu ma asteptam sa-si fi pus prietenul meu deoparte ceva munitie ptr. vremuri grele(pensie) ,ptr. ''prieteni'',gen AJVPS,dar s-ar parea ca luat de-al tineretelor val ..... :) :D

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 01 Feb 2010, 22:15

Fario_nebunu scrie:
pensionaru scrie:

Pensionarule, cred ca ai fost urs in alta existenta, ai ramas cu obiceiuri ursesti! Nu e mai simplu azi sa utilizam sarin, clorura de amoniu, cianuri? Stiinta ne vine in ajutior ca sa ne economisim energia musculara...

Fario e faina asta cu "sa utilizam sarin" si sa le pitim MCG-urile si completele de protectie. :lol: :lol:

Dorine daca as mai avea zile de pescuit cata munitie si armament am numarat(inventariat) tare bine ar fi :lol:

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 01 Feb 2010, 22:23

D :P oamne-ajuta ,Nicule,de ce sa nu ai,esti tanar si trebuie sa gandesti pozitiv -eu ma gandesc cu amicii mei de pescuit ,cand o sa iesim la pensie peste 20 ani, o sa mergem in mai-iunie cu rulota la Prut si o sa ne intoarcem in novembrie acasa!!
Asa trebuie sa gandesti si tu si la urma urmei unde incap 2,incape si al 3-lea ''nebun''!(in rulota). :D :?:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 01 Feb 2010, 22:38

dorint scrie:D :P oamne-ajuta ,Nicule,de ce sa nu ai,esti tanar si trebuie sa gandesti pozitiv -eu ma gandesc cu amicii mei de pescuit ,cand o sa iesim la pensie peste 20 ani, o sa mergem in mai-iunie cu rulota la Prut si o sa ne intoarcem in novembrie acasa!!
Asa trebuie sa gandesti si tu si la urma urmei unde incap 2,incape si al 3-lea ''nebun''!(in rulota). :D :?:

Eu ma gandeam sa punem de-o asociatie,sa concesionam siretul pana pe la bacau. Sa vezi dupa aia treaba cu braconierii, cu balastierele. :lol:
Sa nu o iei in serios dar sunt de serviciu noaptea asta si nu am televizor ca au taiat rds-ul cablu si mai omor timpul cu netul.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 01 Feb 2010, 23:01

Gata, am semnat si eu.

Scrie răspuns