PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: PERMISE 2013
Eu n-am gasit ANPA trecuta nici la unitati subordonate , nici sub autoritate , si nici sub coordonare . Poate ca s-a desfiintat... sau nu este la Ministerul Mediului ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Eu cred ca inca nu stie nimeni nimc. Au fost infiintate minister noi, un fel de "subsef de semisectie", dar inca nu cred ca stie care cu ce se ocupa,... dar important e ca sunt la datorie
- MARIUS POPA
- veteran
...debusoleala totala domne...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP, presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari.
Ba prostanacule, iar ai vorbit tu, iar ai rezolvat tu, iar te-ai erijat tu in reprezentantul..cui??????
Tu cu sandramalele tale nu ai autorizatie de eliberat permise si asta te roade si te omoara.
Postezi minciuni ca sa vina pescarii la tine sa le tai chitante de......10 lei comision.
Sa sti si tu, ca te faci ca nu sti, permisele eliberate anul trecut sunt valabile 8 ani, nu "si in 2013",
iar chitanta de la trezorerie este plata timbrului pentru VIZA 2013.
Vezi ca ai dosar la politie ca iei bani de la oameni pentru permise si tu nu ai autorizatie.
Sti de ce nu ai autorizatie? Ca ai datorii la buget si nu te-ai prezentat la Timisoara sa participi la repartizarea zonelor de pescuit. Asta este adevarul si tu totusi faci ce sti tu mai bine: MINTI NECONTENIT. Hai pa,pa, prostanacule.
Tu cu sandramalele tale nu ai autorizatie de eliberat permise si asta te roade si te omoara.
Postezi minciuni ca sa vina pescarii la tine sa le tai chitante de......10 lei comision.
Sa sti si tu, ca te faci ca nu sti, permisele eliberate anul trecut sunt valabile 8 ani, nu "si in 2013",
iar chitanta de la trezorerie este plata timbrului pentru VIZA 2013.
Vezi ca ai dosar la politie ca iei bani de la oameni pentru permise si tu nu ai autorizatie.
Sti de ce nu ai autorizatie? Ca ai datorii la buget si nu te-ai prezentat la Timisoara sa participi la repartizarea zonelor de pescuit. Asta este adevarul si tu totusi faci ce sti tu mai bine: MINTI NECONTENIT. Hai pa,pa, prostanacule.
apsalba scrie:In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP, presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari.
Vezi ca FRPS a decedat demult cu luminatia ta la conducere!!!!
(auzi prostie "reprezentantii FRPS" care sunt aia???? adica TU!!!)
Salutare tuturor! Am si eu nelamurire....la noi la OLT ex. SLATINA...este AJVPS si alta asociatie no name...(nu stiu cum o cheama)...anul trecut la ajvps "permisul" costa 80 ron iar la cealalta 50 ron. Acum in 2013 "unde..? doamne iarta-ma sa mai platesc si cit?...invatati-ma si pe mine,la rindul meu voi invata si eu pe altii....cum facem? ce platim? unde si cit?. Eu nu mai inteleg nimic,vine jandarmeria te verifica si daca ai platit 80 e ok daca ai chitanta cu 50 te intreba de ce?...practic cit trebuie platit si unde? Multumesc si va rog din suflet luminatima si pe mine....!

Costul unui permis de pescuit anul trecut a fost de 30 de lei , restul reprezentand cotizatii la diferite asociatii . Eu de cativa ani scot de la ANPA si atat . De ce sa mai platesti in plus la asociatii ,pentru ce ? Nici la ANPA nu merita dar imi trebuie pe granita .