PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE 2013
ma refeream doar la protejare .....din pct. asta de vedere este pe ultimul loc
- johnnybravo
- Moderator
anul trecut am scapat ieftin cu 30ron permisul ANPA + 0 taxa membru + 0 cheltuieli pt PG
anul asta cam astea sunt tarifele la noi: 30ron permis ANPA (nu sunt inca tiparite timbrele) + 40ron taxa membru (aici se includ cheltuielile pt PG pe 3 judete TM-CS-MH)
din punctul meu de vedere se merita cei 40ron pt ca fac doar doua drumuri la asociatie si nu 4 sau 5 daca rezolv problema pe cont propriu (nu stiu daca CS si MH acorda PG pe mail/fax cu chitanta de la trezorerie drept dovada...)
voi cum procedati acum la inceput de an? v-ati platit deja taxa ANPA?
anul asta cam astea sunt tarifele la noi: 30ron permis ANPA (nu sunt inca tiparite timbrele) + 40ron taxa membru (aici se includ cheltuielile pt PG pe 3 judete TM-CS-MH)
din punctul meu de vedere se merita cei 40ron pt ca fac doar doua drumuri la asociatie si nu 4 sau 5 daca rezolv problema pe cont propriu (nu stiu daca CS si MH acorda PG pe mail/fax cu chitanta de la trezorerie drept dovada...)
voi cum procedati acum la inceput de an? v-ati platit deja taxa ANPA?
- MARIUS POPA
- veteran
Astept...pe situl ANPA nimic nou...lucreaza baieti de zor...se refac dupa sarbatori!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator nou
Cui iam platit noi salariile grase ani de zile :
In comuna Peciu Nou jud. Timis ( undeva pe linga Timis ) citeva persoane merg iarna si baga setca pe sub ghiata ,si prind cantitati importante de crap , un baiat a facut poze la gramada de pesti si la locul in care au bagat setca,care consta in gauri in gheata din 3 in 3 metri si o gaura mai mare la mal, a mers si a aratat pozele la seful filialei ( ajvps ) , acesta a spus ca " asa s-a topit gheata " si nu la crezut pe om.
Dar ce este mai inervant abia acuma urmeaza : dupa doua zile , unul dintre braconieri s-a dus la cel care la denuntat si i-a zis ca degeaba la pirit ,ca cel la care il pirise tot de la el maninca peste .
Deci o dovada ca braconieri si filiala colaboreaza foarte bine ....

In comuna Peciu Nou jud. Timis ( undeva pe linga Timis ) citeva persoane merg iarna si baga setca pe sub ghiata ,si prind cantitati importante de crap , un baiat a facut poze la gramada de pesti si la locul in care au bagat setca,care consta in gauri in gheata din 3 in 3 metri si o gaura mai mare la mal, a mers si a aratat pozele la seful filialei ( ajvps ) , acesta a spus ca " asa s-a topit gheata " si nu la crezut pe om.
Dar ce este mai inervant abia acuma urmeaza : dupa doua zile , unul dintre braconieri s-a dus la cel care la denuntat si i-a zis ca degeaba la pirit ,ca cel la care il pirise tot de la el maninca peste .
Deci o dovada ca braconieri si filiala colaboreaza foarte bine ....

@Mister Fisherman
Stiu ca o sa ti se para ciudat, si mie mi se pare.
Din cate am auzit, ANPA nu va trece la paduri si ape, cum se astepta toata lumea, ci la mediu.
Cel putin asta reiese dintr-un comunicat, dar la cat sunt de zapaciti astia acum, nu e sigur nimic
Stiu ca o sa ti se para ciudat, si mie mi se pare.
Din cate am auzit, ANPA nu va trece la paduri si ape, cum se astepta toata lumea, ci la mediu.
Cel putin asta reiese dintr-un comunicat, dar la cat sunt de zapaciti astia acum, nu e sigur nimic
Cat despre modificare de permise, stai linistit. Am stat multi ani cu buletinele facute inainte de 89, si au fost valabile. Nu cred ca pt pescuit sa se zbata cineva asa mult, incat sa le schimbe
dupa aproape 2000 de ani de la formarea poporului roman, se mai indoieste cineva ca aici se intampla vreo hotie importanta fara cooperarea autoritatilor din domeniu ?ultralight scrie: Deci o dovada ca braconieri si filiala colaboreaza foarte bine ....
@iovys
Din cate stiu va fi un minister format din Mediu, Paduri, Apele Romane si ANPA va fi un singur ministru (probabil la mediu) iar restul ministri delegati, dar dupa cum sunt ei de "consecventi" probabil ca se mai schimba de 10 ori "formula" ministeriala
Din cate stiu va fi un minister format din Mediu, Paduri, Apele Romane si ANPA va fi un singur ministru (probabil la mediu) iar restul ministri delegati, dar dupa cum sunt ei de "consecventi" probabil ca se mai schimba de 10 ori "formula" ministeriala

-
- veteran
Pana la urma ,de care minister apartine ANPA ?
Pe alte forumuri de pescuit au aparut zvonuri ca vor fi schimbate si permisele . Stie cineva ceva ?
Pe alte forumuri de pescuit au aparut zvonuri ca vor fi schimbate si permisele . Stie cineva ceva ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.