Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 29 Dec 2012, 22:46
rapace scrie:vorbesti de niste meleaguri uitate ........sa nu crezi ca se rezolva altfel treburile in alte locuri
eu unu sunt de parere ca braconajul se va eradica in alt mod .si asta nu cu ajutorul organelor abilitate
Da da, si eu simt la fel. Doar Glontul ne poate scapa intrucatva de braconieri. El saracul nu are mama nici tata, nu e prieten cu politistul sau jandarmul si daca e tras bine nu iarta. Legionarii spuneau acum 80 de ani "Avem si gloante pentru tradatori". Eu zic "avem la gloante pentru braconieri.... ohoho!"

-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 29 Dec 2012, 22:48
Cumva esti practicant de arte martiale sau vii pe balta inarmat pana in dinti?

Spune-ne si noua metoda ca sa o aplicam. In ce ma priveste pana acum am arubcat cu pietre de rau in braconierii cu parasute de pe Ialomita. Dar vreau sa devin mai eficient. Orice sfat e de aur.
-
rapace
- senior

am facut vreo 8 ani de full contact daca asta vrea sa spuna ceva eram categoria grea si am trecut la supergrea acum m-am lasat dar eram bunicel si prietenul meu cel mai bun e un bastonas mic din piele cu un capat plin cu plumb asta face minuni....plus multa vointa......ai grija ca dupa ce altoiesti marletele mai bine pleci ca de nu vin furcile si coasele pe capul tau si greu mai iesi de acolo eu unu eram sa o patesc rau ,dar am invatat lectia
-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 30 Dec 2012, 00:09
rapace scrie:am facut vreo 8 ani de full contact daca asta vrea sa spuna ceva eram categoria grea si am trecut la supergrea acum m-am lasat dar eram bunicel si prietenul meu cel mai bun e un bastonas mic din piele cu un capat plin cu plumb asta face minuni....plus multa vointa......ai grija ca dupa ce altoiesti marletele mai bine pleci ca de nu vin furcile si coasele pe capul tau si greu mai iesi de acolo eu unu eram sa o patesc rau ,dar am invatat lectia
Banuiam eu... bravo ca le o tragi dar ai grija sa nu dai prea tare ca deh....risca omul sa ajunga dupa gratii desi are intentii bune. Eu cand arunc cu pietre dupa ei am grija ca diametrul bolovanilor sa fie sub 10 cm....inca am grija dar e posibil ca in viitor sa arunc cu din alea de 2 kile bucata!

-
rapace
- senior

eu spun ca e mai periculos cu piatra aia de sub 10 cm una ce il atinge la cap intr-un punct nasol poate avea urmari grave....
-
zigi2611
- veteran

-
in semn de protest poate nu ar fi o idee tocmai rea ca lumea sa nu isi mai plateasca deloc permisul ... as fi curios ce reactie ar avea cand si-ar da seama ca le lipsesc niste sume destul de frumoase din bugt ...[/quote]
in 2013 nu o sa mai platesc nici un fel de taxa/cotizatie la nici un fel de institutie de stat in domeniul pescuitului
sunt satul pana peste cap sa se braconeza in plina zi si sa nu le faca nimeni nimic si cand ma duc eu la pescuit sa ma intrebe de orice fel de semnaturi sau stampile ridicole si sa ma puna sa scot o lanseta din apa sa vada ochiu' lui daca dau cu 2 ace cum scrie la carte sau cu mai multe
prefer sa ma duc la bulgari si sa paltesc taxa de pod si ce vinieta si ce mai au eu acolo de fiecare data cand ma duc la Dunare sau sa fac o mini excursie la unguri decat sa le mai platesc la astia taxe din care i-si iau lefurile degeaba - sunt niste paraziti
nu exista vreun vaccin sau o pastila sa scapam de ei ?
fratilor treziti-vaaaa - din banii nostrii o duc bine si i-si bat joc de noi
-
Mister Fisherman
- veteran

Am inteles ca sa infiintat Ministerul Apelor , Padurilor si Pisciculturii
Ce se va intampla cu ANPA , trece la noul minister sau se desfiinteaza ?
Pe antetul permisul de pescuit este trecut MADR ... se vor tipari alte permise de pescuit cu antetul si sigla noului minister pentru ca actualele nu mai "corespund" sau raman astea de acum valabile pana la expirare ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
rapace
- senior

deocamdata nu cred ca stiu nici ei ...in capul lor pescuitul si fauna din apele si padurile noastre vine pe ultimul loc ........sunt sigur ca nici nu stiu sigur cum se vor organiza ....asa ca vrei sa afli ce va fi cand nici cei ce decid pentru noi nu stiu ce au de facut
-
MuskMd
- veteran

rapace scrie: ...in capul lor pescuitul si fauna din apele si padurile noastre vine pe ultimul loc ........
,
wrong ! - pescuitul se rezolva repede prin autorizatile de pescuit industrial aka plasari electricieni ..... iar vanatoarea e o sursa bazata de venituri pt romsilva...deci....crede-ma, ca si acolo sunt niste interese
in rest, da, probabil ca nu prea stiu ce si cum vor face....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...