Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
zavera
- veteran

boistean scrie:zavera scrie:apsalba scrie:In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP, presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari.
Nu se confirmă! Minţiţi, domnule Popescu !
Am procedat aşa cum o poate face oricine, cu un telefon şi câteva minute libere. Iată ce am aflat şi ceea ce pot afla toţi cei interesaţi :
- încă din 19.12.2012, ANPA a înaintat conducerii MADR două proiecte de Ordin al Ministrului.
1. proiect de Ordin comun ci Min.Mediului privind prohibiţia 2013.
2. proiect de Ordin privind prelungirea valabilităţii permiselor din 2012 (deci Ordin al Ministrului, nu decizie domnule Popescu!)
Urmau să fie semnate de Ministrul Agriculturii, imediat ce noul Guvern îşi începe activitatea.
- pe data de 04.01.2013. prin Hotărâre de Guvern, ANPA trece la Ministerul Mediului. Îşi schimbă şi sediul, în str.Transilvania. Aceste schimbări au generat anumite întârzieri, dar cele două acte normative vor apare în câteva zile. precizez că primul document nu va mai fi Ordin comun, ci doar Ordin al Ministrului.
Dumneavoastră, domnule Popescu, aţi aflat ceva şi aţi încercat să trageţi spuza pe turta federaţiei dvs.
mintiti, domnule Zavera! ANPA va trece la Ministerul Sporturilor, iar permisele vor fi eliberate de catre frps

Se mută cu Consiliul Consultativ cu tot ?

-
jhonny
- veteran

Cit tupeu? Dovedit mincinos de fiecare data si tot mai scrie aici.
MARS PE FORUMUL TAU LA FRPSC!!!!
-
apsalba
- veteran

zavera scrie:apsalba scrie:In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP, presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari.
Am procedat aşa cum o poate face oricine, cu un telefon şi câteva minute libere. Iată ce am aflat şi ceea ce pot afla toţi cei interesaţi :
- încă din 19.12.2012, ANPA a înaintat conducerii MADR două proiecte de Ordin al Ministrului.
2. proiect de Ordin privind prelungirea valabilităţii permiselor din 2012 (deci Ordin al Ministrului, nu decizie domnule Popescu!)
Urmau să fie semnate de Ministrul Agriculturii, imediat ce noul Guvern îşi începe activitatea.
- pe data de 04.01.2013. prin Hotărâre de Guvern, ANPA trece la Ministerul Mediului. Îşi schimbă şi sediul, în str.Transilvania. Aceste schimbări au generat anumite întârzieri, dar cele două acte normative vor apare în câteva zile. precizez că primul document nu va mai fi Ordin comun, ci doar Ordin al Ministrului.
Dumneavoastră, domnule Popescu, aţi aflat ceva şi aţi încercat să trageţi spuza pe turta federaţiei dvs.
zavera,
Tu care ești obișnuit cu legislația (sau cel puțin așa am dedus) ar trebui să știi că un act juridic produce efecte după publicarea lui în Monitorul oficial. Aceste acte normative nu există și sunt blocate, întrucât încalcă atât OUG 23/2008 cât și HG 1016/2008. Ți-am mai spus; datul cu părerea nesusținut de acte normative este vorbă în vânt. De bine de rău, eu cel puțin sunt în legătură cu autoritățile statului prin statutul pe care îl am.
-
zavera
- veteran

apsalba scrie:zavera scrie:apsalba scrie:In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP, presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari.
zavera,
Tu care ești obișnuit cu legislația (sau cel puțin așa am dedus) ar trebui să știi că un act juridic produce efecte după publicarea lui în Monitorul oficial. Aceste acte normative nu există și sunt blocate, întrucât încalcă atât OUG 23/2008 cât și HG 1016/2008. Ți-am mai spus; datul cu părerea nesusținut de acte normative este vorbă în vânt. De bine de rău, eu cel puțin sunt în legătură cu autoritățile statului prin statutul pe care îl am.
N-am afirmat niciunde că sunt obişnuit cu legislaţia. Repet, nu sunt jurist, dar ştiu să citesc, să ascult şi să port o convorbire telefonică. Interpretările pe care le daţi dvs. legislaţiei, mai mult decât discutabile, nu mă interesează.

-
devalin
- utilizator constant

-
"apsalba scrie:In urma discutiilor pe care reprezentantii FRPS le-au avut joi la MAPP,
presedintele ANPA a emis o decizie prin care s-au prelungit permisele de pescuit din 2012, valabile daca sunt insotite de chitanta de plata la trezorerie a taxei de pescuit sportiv sau talonul de pensie pentru pensionari."
.....Domnule Popescu asa cum spuneti......."actele.....vorbeste!!!!"..."un act juridic produce efecte după publicarea lui.."poate ne aratati decizia emisa, sa putem intra in "legalitate"
"datul cu părerea nesusținut de acte normative este vorbă în vânt. De bine de rău, eu cel puțin sunt în legătură cu autoritățile statului prin statutul pe care îl am.".....aici ne-ati pierdut....da' oare ce
statut aveti?
Cuvantul dumneavoastra apare cumva in MO?.....sa va credem pe cuvant..., vis-a-vis de ce ne-a informat Zavera in urma discutiei telefonice cu reprezentant ANPA;....care din punctul dumneavoastra de vedere..."nu bun"....?

Stima
Pacat ca pestii-s ca-n coloana sonora din Arizona Dream!!!

-
Mister Fisherman
- veteran

zavera scrie:Am procedat aşa cum o poate face oricine, cu un telefon şi câteva minute libere. Iată ce am aflat şi ceea ce pot afla toţi cei interesaţi
Zavera , daca tot ai inceput cu "dezvaluirile" pentru toti cei interesati si ai scos la iveala minciuna cooperativei , eu zic sa nu te opresti aici
Poate mai faci un gest de caritate si suni la ANST MTS sa intrebi din ce an este ( daca este ) recunoscu pescuitul ca disciplina sportiva ? Si daca o federatie sportiva are dreptul sa elibere permise de pescuit , sa administreze resursele acvatice vii , sa exploateze balastiere etc ... stii tu
Poate in acest fel reusim sa rezolvam marea enigma care invaluie pescuitul recreativ/sportiv .
Multumin anticipat
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
zavera
- veteran

Mister Fisherman scrie:zavera scrie:Am procedat aşa cum o poate face oricine, cu un telefon şi câteva minute libere. Iată ce am aflat şi ceea ce pot afla toţi cei interesaţi
Zavera , daca tot ai inceput cu "dezvaluirile" pentru toti cei interesati si ai scos la iveala minciuna cooperativei , eu zic sa nu te opresti aici
Poate mai faci un gest de caritate si suni la ANST MTS sa intrebi din ce an este ( daca este ) recunoscu pescuitul ca disciplina sportiva ? Si daca o federatie sportiva are dreptul sa elibere permise de pescuit , sa administreze resursele acvatice vii , sa exploateze balastiere etc ... stii tu
Poate in acest fel reusim sa rezolvam marea enigma care invaluie pescuitul recreativ/sportiv .
Multumin anticipat
Imediat ce site-ul MTS devine funcţional şi voi găsi coordonatele purtătorului de cuvant al instituţiei, voi adresa în scris întrebarea privind recunoaşterea pescuitului ca sport, cu indicarea actului normativ prin care se statuează asta.
Keep in touch !
Restul întrebărilor...parcă nu le ştim răspunsul !?!
Mai rămane ca federaţia să facă chiuretaje, să sfinţească colive şi să dea buletinul meteo !

-
Mister Fisherman
- veteran

Intrebari :
1) Daca ANPA a trecut la Ministerul Mediului ,permisele de pescuit vor avea valabiliatea si in Delta Dunarii sau... suntem nevoiti sa platim doua permise , unul pentru Dunare si ape interioare si altul pentru Delta Dunarii ?
2) Se vor modifica si conditiile de practicare a pescuitului ... numar de lansete si cantitatea de peste pe care o putem retine ?
3) Ce se va intampla cu apele de munte ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.