PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Feb 2011, 11:39

...stiu caz concret unde s-a incercat asa ceva intr-o ajvps , adica s-au facut interpelari , ale unui grup de pescari , in ce priveste cheltuirea banilor si au mai fost niste propuneri care nu corespundeau cu "dogma si doctrina" acelei conduceri ale agvps respective .
...s-a aflat si de la cine a plecat initiativa si respectivul a fost propus pentru excluderea din asociatie...noroc ca era si vanator , chiar sef de grupa si nu au reusit sa-l "mazileasca"
...inca se merge pe principiul : "daca nu esti cu noi , esti impotriva noastra"

...sper sa apara tarifele si sa se clarifice cat mai repede cu contestatiile depuse , poate atunci se vor "limpezii apele"
...inafara de bani si "pescarul trebuie sa faca ceva" (CE ?) , se bate apa in piua , cu mare iz demagogic , de cateva pagini incoace
...unii sunt foarte afectati ca nu le-au reusit "pasientele"...bani , ciolan , "curat murdar, coane..."

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2011, 11:47

S-ar parea(asa se aude) ca un membru va plati cu vreo 20-30 ron mai putin ca unul care nu este si atunci nu ar fi mai bine sa fim cu totii ne-membrii in primul an?Mai multi bani=mai multa activitate din partea asociatiei. :lol:
PS:Alex,aproximativ,la ce numar de pescari te astepti sa cotizeze in vreun fel sau altul anul asta la voi?

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 25 Feb 2011, 11:53

mai pun si eu o intrebare-doua:
- daca asociatiile tot se plang ca n-au bani pentru paza si (re)populari, de ce au mai depus dosare pentru autorizare? ce altceva pot face pe acele ape, in afara de paza si populari??? pe ce altceva cheltuie cotizatiile?
- de ce se plang asociatiile de saracie, cand apele publice le-au fost date gratis in administrare?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Feb 2011, 11:55

elias scrie:S-ar parea(asa se aude) ca un membru va plati cu vreo 20-30 ron mai putin ca unul care nu este si atunci nu ar fi mai bine sa fim cu totii ne-membrii in primul an?Mai multi bani=mai multa activitate din partea asociatiei. :lol:
tare :lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2011, 12:05

Ma bucur ca ai gustat gluma :lol: :lol: fie vorba-n tre noi,stii si tu ca oricum nu va fi nici o activitate de doamne ajuta,dar na,fiecare avem cate un interes,mai mic sau mai mare. :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Feb 2011, 12:10

eu sper sa fie macar un pic mai bine
evident ca fiecare are un interes, cred ca si molustele au :D
si fiecare incercam sa facem ceva, mai mult sau mai putin pentru acel interes
sau nu
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 25 Feb 2011, 12:12

[quote="_Sanya"] partea grea va fi cu paza pentru ca in 3 ani din 10 pescari 8-9 ajuns sa fie braconer pana la sange, iar cand dobitocul a invatat sa dea cu triplu greu mai lasa de prostii , plus binenteles braconajul cu plase etc ...

Bucurie mare in randul AJVPS-urilor pentruca odata cu transferul apelor se vor transfera si acesti ,,pescari'' la ASP-uri. Vor avea acestia ac de cojocul lor sau mai binezis vor reusi s-ai anihilleze ?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Feb 2011, 12:35

daca o majoritate de membri ai unei asociatii, indiferent care e aceea stiu ce vor si stiu sa puna problema, e imposibil ca acel lucru sa nu se intample pana la urma.
asta cu conditia ca majoritatea:
1. sa stie ce vrea
2. sa stie sa-si sustina punctul de vedere unde trebuie si cum trebuie
3. sa vrea lucruri care se pot face cu resursele asociatiei (bani dotari, personal, etc), nu lucruri imposibile
Da ai dreptate! Doar ca in cazul meu majoritatea vroia altceva :evil: Noi eram minoritatea care am vrut sa schimbam ajvps-ul ...Majoritatea era foarte incantata de modul cum mergea treaba in asociatie:hranitori la animale,cabane de vanatoare,baluri,chiolhane , concursuri de talere ...Pentru pescari :200 kg de peste /an /filiala pentru populare si da, concursurile de pescuit la stationar .

In concluzie : majoritatea din ajvps la anii aia era ok la toate cele trei puncte ale tale .Restul probabil eram (doar) naivi . Adica noi minoritatea ,care nu prea conta daca ne pliam sau nu pe cele trei puncte celebre ale tale :lol:

Legat de APS Alba aici recunosc ca am fost chiar naivi (poti schimba tu cuvantul daca crezi ca e cazul...),deoarece din statutul lor reiesea clar ce drepturi aveam ca membrii .Doar ca noi nu am vrut sa credem ce scrie pe acolo...Ghinion.Sau poate noroc chior!

Dar oricum ,m-ai facut curios si o sa incerc sa urmaresc realizarile majoritatii din asociatia voastra ,nu de alta dar ca sa putem invata si noi cate ceva :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Feb 2011, 12:41

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2011, 12:44

Zamfi draga,jos palaria ptr.ce a-ti vrut voi sa faceti.Stiu povestea,si de aceea am tot respectul ptr.voi. :wink:
PS:mesajul meu nu are nici o legatura cu ziua de ieri-Dragobetele :lol: dar are legatura cu realitatea :)

Scrie răspuns