Da, da !
si Jeffrey Franks de la FMI ... vrea sa fie membru Musca XIII,... mi-o zis mie !
io zic sa-l primim, sa putem controla tot !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi scrie:Hai ma nu te mai justifica...
Stie toata lumea ca avem "interese" si ca de fapt musca XIII conduce din umbra ANPA, Romsilva. Base si Boc sunt slugile noastre.
Si nici aia de la UE nu fac un pas fara sa se sfatuiasca cu noi.
Deci da, e adevarat, un club din Sibiu a facut ordinul asta.
Hai ca azi sunt intr-o pasa buna, ziceti repede ce vreti sa scrie in ordinul de prohibiie sa le dictez astora.
Ar fi foarte bine, dar din pacate la NOI nu se poate, pana legile sunt cum sunt si nu respecta nimeni..... iar controale aproape deloc sau doar de ochiul lumii....semlecangheorghe scrie:Tavi scrie:Hai ma nu te mai justifica...
Stie toata lumea ca avem "interese" si ca de fapt musca XIII conduce din umbra ANPA, Romsilva. Base si Boc sunt slugile noastre.
Si nici aia de la UE nu fac un pas fara sa se sfatuiasca cu noi.
Deci da, e adevarat, un club din Sibiu a facut ordinul asta.
Hai ca azi sunt intr-o pasa buna, ziceti repede ce vreti sa scrie in ordinul de prohibiie sa le dictez astora.![]()
Sa fie o prohibitie reala ,pe specii, ca si in Ungaria...
domnule Dan70,miky scrie: -In privinta listei apelor pusa de ANPA gresesti din nou:
ANPA era obligata sa posteze o lista care sa cuprinda strict apele cu zonele de pescuit pe care se pot elibera autorizatii, nu si apele care deja sunt ale altora, pentru ca acele ape nu se supun conditiilor de autorizare din OM ! pentru o lista completa te poti adresa cu cerere la fiecare, dupa caz, tuturor celor care detin ape in administrare, adica in total la ANPA, RNP si ARBDD
Lista apelor ANPA pe judetul Sibiu era actualizata cu apele RNP (desi de atunci s-a mai schimbat de doua ori), exact pentru ca noi observand ca este gresita si neclara, si pentru ca ne intereseazasituatia corecta pentru zona noastra, am solicitat expres (oficial) inspectorului ANPA pe Sibiu sa fie clarificata !
-In privinta preturilor RNP, nu cred ca ANPA poate interveni in vreun fel, nici ca data de afisare, nici ca nivel, intrucat RNP este administrator (delegat) avand dreptul la regulament propriu, ba poate chiar si la permis propriu, daca considera necesar (Art. 1 alineatele 1,2,3 si art. 2 alin. 1 din OM nr 15 /28.01.2011) !
1. pe Dunare permisul ANPA e suficient, cum ai spus.badboy.onesti scrie:Ma bag si eu ca musca-n ...lapte, si vreau sa va intreb daca am inteles bine.Ca sa pot pescui pe Dunare, am nevoie numai de cartonul ANPA, pentru care platesc la Trezorerie in Bucuresti,iar apoi merg sa`l ridic de la Giurgiu?![]()
Iar, ca sa pescuiesc pe ...sa zicem, Siret,jud Vrancea,trebuie sa`mi fac carnet de membru la AGVPS Vrancea?![]()
Si daca vreau sa mai pescuiesc si pe ....de exemplu Arges?Sau tot pe Siret,dar in judetul Bacau,sau...Galati?!?![]()
Partea cu Delta Dunarii am inteles`o...o zi se pierde prin Tulcea, pe la ARBDD....
Pai tocmai, daca nu vreau sa platesc acea taxa?Trebuie sa ma inscriu in 3 asociatii,una in Vrancea,una in Bacau si una in Galati?boistean scrie:1. pe Dunare permisul ANPA e suficient, cum ai spus.
2. pe Siret in jud. Vrancea, mergi cu acelasi permis ANPA, nu esti obligat sa devii membru al asociatiei care este autorizata - care nu-i musai sa fie AJVPS Vrancea - dar vei plati o taxa suplimentara (saptamanala/lunara/anuala) stabilita de asociatia respectiva.
idem Bacau, Galati etc.