Ba da. Am facut deja modificarile la Actul constitutiv si statutul asociatiei in sensul prevazut de lege si le-am inaintat la Judecatorie.Tavi scrie:nici tu nu crezi ce spui.
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
autorizatie de functionare = pentru cluburile sportive angajate in circuitul competitional= si le da dreptul sa functioneze in respectvul circuit competitional ! Si atat !apsalba scrie:Ce nu stii tu,Tavi este ca, anexat Certificatului de identitate sportiva (care pe verso are scris Sectii - Pescuit Sportiv), exista un document pe care scrie " Autorizatie de functionare" . Atat.
nu se refera la activitatile cu caracter de hobby, recreere, refacere si umplere a timpului liber, activitati nebugetate de stat prin MTS si ANS

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
Corect. Numai ca legea are ca termen consacrat "asociatii de pescari sportivi ", nu pescari hobby, recreativi sau de subzistenta. Precizez ca si cluburile de pescuit sportiv sunt ... ghici... asociatii non profit infiintate in baza OG 26/2000. Da o raita pe la art. 14 din aceeasi ordonanta. Atat.
PS Pescarii hobby, recreativ, etc. nu trebuie sa fie membri intr-o asociatie ci doar sa-si achizitioneze un permis de pescuit recreativ sportiv. Vorbim de lucruri diferite.
PS Pescarii hobby, recreativ, etc. nu trebuie sa fie membri intr-o asociatie ci doar sa-si achizitioneze un permis de pescuit recreativ sportiv. Vorbim de lucruri diferite.
esti ridicol cand incerci sa fortezi analogia asta !apsalba scrie:Corect. Numai ca legea are ca termen consacrat "asociatii de pescari sportivi ", nu pescari hobby, recreativi sau de subzistenta.
termenul sportiv nu inseamna neaparat incadradrea intr-un sistem competitional,...
in sensul lagit, sportul e inteles atat ca educatie fizica, miscare, (adu-ti aminte sloganul: men sana in corpore sano

sensul competitional dat sportului, este ultimul atasat acestui concept, dintr-o gramada de sensuri !
ai putea sa ne descrii un pic in ce consta caracterul sportiv al radioamatorismului ? Ca au federatie cu CIS ...
COMPETITIE = INTRECERE ... nu neaparat sport in sine !
Caracterul sportiv al unei intreceri e capatat doar atunci cand intrecerea se desfasoara dupa reguli morale si etice care guverneaza de obicei sporturile ! Atat !
Cu cat incerci sa devii mai ridicol, cu atat te faci mai tare de ras !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
@ miky
Tot ai adus vorba despre radioamatorism. Eu sunt si radioamator. Asa cum ai spus si in acest caz exista o latura de hobby dar si o latura competitionala.Exista Federatia Romana de Radioamatorism inscrisa la ministerul sportului si care primeste subventie de la bugetul de stat. Asociatiile de radioamatori care sunt afiliate la federatie sunt asociatii sportive( in sens competitional). Exista si alte asociatii ale radioamatorilor care nu se ocupa deloc de latura competitionala ci pun accent pe latura de hobyy si receere a radioamatorismului. Radioamatorii practica activitatea de radioamatorim ca hobby si fara sa fie membrii ai asociatiilor sportive afiliate la federatie si fara sa fie nevoie sa obtina nu stiu ce permise(licente) de la acestea.
Calitatea de radioamator este data de obtinerea unei licente de radioamator care este eliberata in urma promovarii unui examen cu mai multe probe. Examenul este organizat de ANCOM( Autoritatea Nationala pentru Reglemantare in Comunicatii) care elibereaza si licenta de radioamator.
Tot ai adus vorba despre radioamatorism. Eu sunt si radioamator. Asa cum ai spus si in acest caz exista o latura de hobby dar si o latura competitionala.Exista Federatia Romana de Radioamatorism inscrisa la ministerul sportului si care primeste subventie de la bugetul de stat. Asociatiile de radioamatori care sunt afiliate la federatie sunt asociatii sportive( in sens competitional). Exista si alte asociatii ale radioamatorilor care nu se ocupa deloc de latura competitionala ci pun accent pe latura de hobyy si receere a radioamatorismului. Radioamatorii practica activitatea de radioamatorim ca hobby si fara sa fie membrii ai asociatiilor sportive afiliate la federatie si fara sa fie nevoie sa obtina nu stiu ce permise(licente) de la acestea.
Calitatea de radioamator este data de obtinerea unei licente de radioamator care este eliberata in urma promovarii unui examen cu mai multe probe. Examenul este organizat de ANCOM( Autoritatea Nationala pentru Reglemantare in Comunicatii) care elibereaza si licenta de radioamator.