PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Flydb, nu te pricepi si dezinformezi dumneata, parerea mea si nu te supara, mai informeaza-te.Legea este imperativa, nu lasa loc de interpretari.
In ceea ce priveste scheletul lui FFFF. baietii de la APSScobarul sau infiintat din lehamite fata de magariile lui FFFF, lar hali daca ar putea si ias ajuta si eu, dar vine vremea.
In ceea ce priveste scheletul lui FFFF. baietii de la APSScobarul sau infiintat din lehamite fata de magariile lui FFFF, lar hali daca ar putea si ias ajuta si eu, dar vine vremea.
Asta e dezinformare, pentru ca legea nu lasa loc de interpretare. Reciprocitatea e un drept legal, nu o optiune a vreunei asociatii.flydb scrie:Ceea ce faceti se cheama dezinformare in scopul atragerii de noi membrii in asociatieapsscobarul scrie: Pe verso la AUTORIZATIA DE PESCUIT RECREATIV SPORTIV primita de orice asociatie scrie :
-sa organizeze pescuitul pt. membrii sai si pt. membrii organizatiilor cu care aceasta are relatii de reciprocitate
-sa accepte accesul altor posesori de permise de pescuit cu achitarea tarifelor stabilite de asociatie, mentionate in regulamentul propriu si comunicate la ANPA.
[/b] Reciprocitatea intre asociatii este o chestiune ce poate fi convenita numai prin protocoale intre asociatiile interesate.
Baieti, reveniti cu picioarele pe pamant romanesc!!
Legea nu lasa loc de interpretare?? Asta trebuie sa fie un banc??
OK, daca nu lasa loc de interpretare, face referire la alta lege care zice exact contrarul
Cati dintre voi au procese pe rol la tribunal ?
De cat timp le aveti deschise si sperati sa se inchida cat mai rapid?
Sau in sfarsit se face dreptate in Romania doar prin simple contexte de lege??
Legea nu lasa loc de interpretare?? Asta trebuie sa fie un banc??
OK, daca nu lasa loc de interpretare, face referire la alta lege care zice exact contrarul

Cati dintre voi au procese pe rol la tribunal ?
De cat timp le aveti deschise si sperati sa se inchida cat mai rapid?
Sau in sfarsit se face dreptate in Romania doar prin simple contexte de lege??
Da este drept legal reciprocitatea asta, dar daca platesc la curve pe valea oltului, dece mama naibi mai vor bani si alea de la iesire spre Alba Iulia?...doar sunt in aceeasi breasla, sau asta nu este tot reprocitate?dan bobei scrie:Asta e dezinformare, pentru ca legea nu lasa loc de interpretare. Reciprocitatea e un drept legal, nu o optiune a vreunei asociatii.flydb scrie:Ceea ce faceti se cheama dezinformare in scopul atragerii de noi membrii in asociatieapsscobarul scrie: Pe verso la AUTORIZATIA DE PESCUIT RECREATIV SPORTIV primita de orice asociatie scrie :
-sa organizeze pescuitul pt. membrii sai si pt. membrii organizatiilor cu care aceasta are relatii de reciprocitate
-sa accepte accesul altor posesori de permise de pescuit cu achitarea tarifelor stabilite de asociatie, mentionate in regulamentul propriu si comunicate la ANPA.
[/b] Reciprocitatea intre asociatii este o chestiune ce poate fi convenita numai prin protocoale intre asociatiile interesate.
Doar tot fenomenul de facut bani cu c&rul este

Aaaaaa..... deci daca aia de pe valea oltului se spala, se parfumeaza si mai stie sa te faca si din vorbe, te mai duce si la un o pensiune cu un pat curat si cere 50 de lei dece sa ma duc la aia nespalata dinspre Alba Iulia care are acelasi pret?
Nu le am cu astea, da vad ca esti in tema cu preturile.HellRAISER scrie:Da este drept legal reciprocitatea asta, dar daca platesc la curve pe valea oltului, dece mama naibi mai vor bani si alea de la iesire spre Alba Iulia?...doar sunt in aceeasi breasla, sau asta nu este tot reprocitate?dan bobei scrie:Asta e dezinformare, pentru ca legea nu lasa loc de interpretare. Reciprocitatea e un drept legal, nu o optiune a vreunei asociatii.flydb scrie: Ceea ce faceti se cheama dezinformare in scopul atragerii de noi membrii in asociatie
Doar tot fenomenul de facut bani cu c&rul este![]()
Aaaaaa..... deci daca aia de pe valea oltului se spala, se parfumeaza si mai stie sa te faca si din vorbe, te mai duce si la un o pensiune cu un pat curat si cere 50 de lei dece sa ma duc la aia nespalata dinspre Alba Iulia care are acelasi pret?

Sincer, nu stiu de ce dezbatem acelasi subiect in n-spe topicuri, cand treaba e clara. Daca in lege s-ar fi specificat faptul ca " "asociatiile pot incheia acorduri de reciprocitate dupa cum vrea muschii lu cutare" " atunci trebuia sa apelam la muschiu omului sa-l mai destindem daca era prea contractat, da la momentu actual nu e cazul. Ca unora nu le convine treaba asta, pot intelege, dar atat... nu propaganda contra legii!
Bah Hell, n-ai inteles nimic din reciprocitatea asta. Cum adica acelasi pret nesimtit de 50 de lei? Huoooo !
Reciprocitatea inseamna sa platesti la cea mai penala, nespalata sifilitica si ieftina curva si de banii aia sa ai dreptul sa le f**i pe cele mai misto, de lux si cu analizele la zi dintre fetite. Pe toate, ca doar ele consimt obligatoriu asta. Prin lege, normal.
Reciprocitatea inseamna sa platesti la cea mai penala, nespalata sifilitica si ieftina curva si de banii aia sa ai dreptul sa le f**i pe cele mai misto, de lux si cu analizele la zi dintre fetite. Pe toate, ca doar ele consimt obligatoriu asta. Prin lege, normal.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
eu va recomand sa consultati dictionarul si sa vedeti ce inseamna verbul a consimti si consimtamantul.
si inca o precizare:
Cititi va rog cu atentie Art. 6 alin 2 din ordin care spune asa:
"Regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, prevazut in anexa 3, sta la baza elaborarii regulamentelor proprii ale asociatiilor de pescari sportivi. "
Ei bine, paragraful buclucas cu consimtamantul si reciprocitatea apare doar in anexa 3
Aceasta anexa 3 este de fapt un model de regulament pe baza caruia fiecare asociatie isi elaboreaza propriul regulament care se va aplica pe apa. Pentru cei care nu au apucat sa consulte dictionarul, consimtamantul este "Manifestarea hotararii de a incheia actul juridic civil, de a se obliga juridiceste. " Iar a consimti inseamna a fi de acord, a aproba. Nu putem vorbi de consimtamant impus!!!!!
Asadar doar daca in regulamentul elaborat de asociatia Y scrie ca membri asociatiei X au voie sa pescuiasca moca, in baza consimtamantului (acordului) exprimat de cele doua asociatii si materializat intr-un acord/contract/protocol - whatever putem vorbi de reciprocitate.
Altfel, nu!
si inca o precizare:
Cititi va rog cu atentie Art. 6 alin 2 din ordin care spune asa:
"Regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, prevazut in anexa 3, sta la baza elaborarii regulamentelor proprii ale asociatiilor de pescari sportivi. "
Ei bine, paragraful buclucas cu consimtamantul si reciprocitatea apare doar in anexa 3
Aceasta anexa 3 este de fapt un model de regulament pe baza caruia fiecare asociatie isi elaboreaza propriul regulament care se va aplica pe apa. Pentru cei care nu au apucat sa consulte dictionarul, consimtamantul este "Manifestarea hotararii de a incheia actul juridic civil, de a se obliga juridiceste. " Iar a consimti inseamna a fi de acord, a aproba. Nu putem vorbi de consimtamant impus!!!!!
Asadar doar daca in regulamentul elaborat de asociatia Y scrie ca membri asociatiei X au voie sa pescuiasca moca, in baza consimtamantului (acordului) exprimat de cele doua asociatii si materializat intr-un acord/contract/protocol - whatever putem vorbi de reciprocitate.
Altfel, nu!
Ultima oară modificat 13 Apr 2011, 23:01 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Uraaaaa, am permis de pescuiala! Azi am fost in Bd Carol la sediul central ANPA, am predat functionarului de acolo chitanta de la trezo si copia dupa CI si in 3 minute am avut permisul! Sa vedem ce fac cu el acum....o sa merg la 2 asociatii diferite, una in jina de ses una de la munte si platesc tariful de acces dar fara sa devin membru. Ma va costa inca vreo 40 lei. Si cam asta e. O sa mai dau la RNP vreo 50-100 lei si inca vreo 200 lei taxe pt balti private. Cam asta platesc ca sa pescuiesc pe un an. E mult, e putin?