E un mare rahat toata organizarea statului roman. Doamne fereste de o Japonie si la noi ca o sa aratam ca o republica africana de cel mai jos nivel in combinatie cu Ciudad de Mexico invadat de extraterestrii... Dezinformarea la AVJPS e mare daca te informezi la ghiseu. Ar face orice pana iti taie chitanta si dup-aia sa zica ca ei n-au zis asa sau nu stiu si sa te uiti in lege s.a.m.d. Pe de alta parte ANPA nu prea raspunde la intrebari, nu prea stiu nici ei mare lucru sau o tin pe-a lor si t trimit si ei ba la lege ba la site. Pe langa asta au scos chestia cu autorizatiile alea de pescuit, care cica alea fac legea acuma, pe Olt, domnii de la control umblau cu actul in original la ei pentru a-si putea demonstra legalitatea. Mai e si anomalia cu administrarea de anul asta, daca eam smecher si aveam asociatie poate puteam sa tai taxa de pescuit in Constanta... mai stii? Si acum, dreptul de control il poate avea administratorul si bineinteles ANPA. Intrebarea e, daca vine ANPA iti cere si taxa pe apa rspectiva sau numai cartonasul ANPA, ori invers, daca am taxa si vine administratorul imi cere siANPA? Sau ii doare pe fiecare in pusca separat? Si de aici iti poti da seama ori ca e o dubla administrare si probabil, legal la modul teoreti - o dubla impunere, poate naste si un conflict de jurisdictie nu atat de inters, interesul e acelasi

money... Cred ca multi nici nu stiu, stiu bucata din lege care ii intereseaza pe ei si si-o aplica in folosul lor. daca alta lege prevede altceva sau e peste ei, zic: nu stiu domle, uite aici scrie, mergeti, vedeti, intrebati, cititi, scrieti... Siasta e si scopul. Asa functioneaza statul asta de cativa ani incoace, toti trag pielea sa dea cat mai multi bani la regine, nu raspunde nimeni si nici nu se face mai nimic, numa taxe, cartonas, regulamente, asumari de raspunderi, povesti, boc 7... de fapt cam asa guverneaza si personaje ca Gadaffi, Mugabe si Mobutu prin tarile lor.