Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

fanelul scrie:MI-AM RIDICAT PERMISUL! Nu am mai intrat de mult timp asa ca revin cu aceasta informatie. Un carton dragut, albastru, plastifiat, sper ca va fi plin de rovignete incepand cu anul viitor. Am scris mai sus cum am procedat, de curand am avut drum catre ANPA. Am admirat pe interior sediul Min Agriculturii, am ajuns in unul din birourile ANPA unde podeaua se misca la fiecare metrou, cred, am admirat un acvariu gol unde se pregateste resursa acvatica vie pt viitoarele repopulari

), am semnat si am plecat cu permisul. De acum voi continua cu povestea PG-urilor 2012!
poate ai bunavointa sa-i faci o poza, fata-verso, sa vedem si noi minunatia

ce zici, e deranj mare?;)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
fanelul
- veteran

De abia acum am vazut post-ul.... Pe 1 mai o rezolvam cu pozele, nu-i deranj
RX6 & Daiwa SS owner!
-
steff
- veteran

In dimineata asta am fost la Politia de Frontiera din Tulcea cu xerocopie dupa CI si Permisul de Pescuit recreativ eliberat de ARBDD. Am completat un formular/cerere catre comandantul unitatii si pe loc mi-a fost eliberat
"Avizul favorabil pentru folosirea apelor de frontiera in scopul desfasurarii activitatii de Pescuit Sportiv, in zona de competenta a institutiei"... si aia e.
Acum, astept sa treaca prohibitia si ...

-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 03 Mai 2012, 16:07
Incredibilllllll!!! Nici acum nu a ajuns la ANPA Bucuresti noua transa de permise! Sun de 3 zile si ma tot amana de pe o zi pe alta!
E curata bataie de joc ce face ANPA cu pescarii care au polatit pentru permis cu peste o luna in urma....

-
dalea robert
- senior

Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
Mister Fisherman
- veteran

A fost cineva curios sa intrebe la ANPA ce valabilitate au permisele ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
dalea robert
- senior

Perioada de valabililitate a cardului apare din mai multe surse, inclusiv site-ul ANPA - desigur, daca nu se mai "schimba" modificarea in viitor - adica este valabil 8 ani in afara de anul 2012, deoarece sunt opt spatii pentru autocolantele anuale, iar pentru 2012 nu s-au mai tiparit autocolante. Daca cineva stie alta varianta, o poate posta!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
danone
- veteran

Intrebarea care se ridica este cine pune viza anuala pe permis? Aici ma refer la situatia cand posesorul permisului nu face parte dintr-o asociatie. ANPA in baza chitantei platita in prealabil la trezorerie??
-
nagy victor
- senior

eu am pus aceasta intrebare cind am scos permisul
raspuns ;
in Romania nu se stie ce va fi mine/poimine , de unde sa stiu ce za fi la anu'
mai sunati-ma in ianuarie , pina atunci fir intins !
mi-a spus dl. insp. Voda Mihai
om trai si om vedea !