Sa nu exageram cu civilizatia franceza.T.Adrian scrie:Un coleg cand mi-a vazut ranjetul pe fata imi zice "vezi ce inseamna tara civilizata?"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sa nu exageram cu civilizatia franceza.T.Adrian scrie:Un coleg cand mi-a vazut ranjetul pe fata imi zice "vezi ce inseamna tara civilizata?"
aaa, daa......Petru B.GD.N scrie:Sa nu exageram cu civilizatia franceza.T.Adrian scrie:Un coleg cand mi-a vazut ranjetul pe fata imi zice "vezi ce inseamna tara civilizata?"
APSHD scrie:Saptamina trecuta am avut o discutie cu conducerea ANPA pe aceasta tema iar raspunsul lor a fost naucitor:
Ce te grabasti asa de repede de parca nu este timp pina in aprilie sa apara Permisele
...in concluzie , ii doare la "pingica" (ca la "patina" nu mai pot zice , a trecut sezonu') , pe "to'asu Manaila" si gashca lui.old_radu scrie: ...si ce ?
...nu au dreptate ?
...in ultimi ani asta a fost regula , chiar vreti s-o schimbati acum ?
...rog un moderator sa "inghete" subiectul pana la sfarsitul lunii martie 2012
N-ai inteles bine. Deja ANPA le distribuie permisele celor ce au depus actele pana in martie. Asadar nu poti veni fara prmis sau cu cel din 2011 ca iei amenda daca se face control! Or pescarii care au depus in aprilie primesc dupa 3 mai permisul. Pana atunci...stau cu frica desi si-au platit taxa catre stat!gigi 2007 scrie:Pai daca e stabilit faptul ca e legal pescuitul fara cartonas , incepand cu 1 ianuarie 2012, ,nu vad de ce i-ar trebui unui pescar un permis , daca acesta nu e necesar decat in momentul cand se va tipari vreodata !