Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
dalea robert
- senior

Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
Mister Fisherman
- veteran

A incercat cineva sa obtina avizul de frontiera (PG-ul) direct de la IGPF ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
anem
- veteran

dalea robert scrie:Din ce am urmarit pe forum-uri, se obtine PG-ul de Caras-Severin care acopera si frontiera pentru Timis si Mehedinti[.....]
PG-ul este valabil doar pe un singur judet, deci daca iti pui doar pe Caras-Severin atunci vei primi amenda in cazul in care pescuiesti in Mehedinti sau prin alte judete ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
dalea robert
- senior

Atunci varianta ca este valabila pentru 3 judete, indiferent ca se obtine de la Caras-Severin sau de la Timis cum trebuie tratata? Oricum este o harababura ce nu s-a mai vazut de vreo doi-trei ani incoace!?! Cine are dreptate, pana la urma? Din moment ce pentru Tulcea se ia PG-ul de la Constanta, pentru Calarasi de la Giurgiu, de ce n-ar fi un sambure de adevar si aici? Cum si unde se pot verifica informatiile fara sa auzi "domn'e, se schimba toate de la o zi la alta, e reforma, azi eu stiu ca este asa...ce-o fi maine...mai vedem"!?!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 25 Mai 2012, 15:58
Auziti, oare nu ar fi mai bine sa fim noi toti solidari si cand vine PF in control sa le aratam degetul de la mijloc ridicat in sus? Nu de alta dar e cloar ca e o institutie care mai mult incurca decat ajuta iar bulgarii si moldovenii oricum aduc tigari netimbrate si sunt fie complici si mai destepti decat PF. Prea incercam sa le facem pe plac PF-istilor, zici ca sunt veniti din cer pe nave spatiale. Ia mai da-i undeva de gusati si papagali.
-
dalea robert
- senior

Daca vrem s-o luam asa, ar trebui sa-i aratam degetul "tatucului" jucator, ca de cand am intrat in .U.E si nu mai avem nevoie de viza pentru a trece granita, ma rog, in afara de Ucraina, nu pricep de ce este necesar acest kkt de PG pentru a sta langa frontiera!?

-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 25 Mai 2012, 23:16
dalea robert scrie:Daca vrem s-o luam asa, ar trebui sa-i aratam degetul "tatucului" jucator, ca de cand am intrat in .U.E si nu mai avem nevoie de viza pentru a trece granita, ma rog, in afara de Ucraina, nu pricep de ce este necesar acest kkt de PG pentru a sta langa frontiera!?

Ai perfecta dreptate, e un abuz al autoritatilor incepand cu chiorul din fruntea statului si sfarsind cu ultimul meltean de politist de frontiera, probabil mai agramat si stupid decat tzatza Leana femeia de serviciu de la un hotel de provincie. Cine le da voie lor sa ma intrebe ce caut pe granita? Ca orice cetatean pot sa stau cat vreau si unde vreau pe orice granita a tarii iar ala care ma controleaza chipurile, adica PF-ul nu are mai multe drepturi decat mine de a se afla acolo. Imi propun anul acesta la Giurgiu sa ma cert cu ei si sa nu ma mai las gonit de pe granitra ca in 2010. De data asta vor trebui sa ma raneasca grav sau sa ma bata ca sa ma determine sa plec. Sa inceapa rebeliunea fratilor, anarhia, daca trebuie decapitat statul o facem si pe asta!

-
filip_pescuitorul
- senior

de filip_pescuitorul » 26 Mai 2012, 01:10
Hehe, nu stiu daca reporterii TV vor avea acces in Spitalul de urgenta maxima! Mai ales ca pacientii vor fi politisti de frontiera si vor fi paziti nonstop de politisti de la rutiera asa ca greu le va fi sa relateze ceva....

-
cristinel33
- utilizator constant

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.