Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 15 Mar 2010, 12:50

Pentru fisherman - vezi ca pe pagina ANPA la Contact - Filiala Cluj gasesti ceva numere de telefon. Incearca, poate te pot lamuri ei.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 15 Mar 2010, 14:07

apsscobarul spune :
AU VENIT PERMISELE DE PESCUIT asocitia noastra este programata maine 16. 03. ora 8:30 la ANPA Cluj pentru a ridica permisele de pescuit,
- ce bineee , ce ma bucur ..........!!!!!!!
- dar mai mult ma bucuram sa aud ca se indreapta vremea ....si ca astia cu asociatiile au mai populat pe ici pe colo ......ca de pescuit , fiecare a pescuit pe unde a putut si cand au vrut muschii lor ...........doar doar or prinde vre-un pestisor
- oricum e bine ....e bine , nu mai putem de bine !!!!!!!!! :D

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 15 Mar 2010, 14:26

da asa e trebuie precizat ca procedura de eliberare e cam greoaie tot din cauza lu escu.
adica permisele se elibereaza numai dupa ce asociatia pune la dispozitie tabel cu pescarii si plata facuta. primeste permisele si apoi omul mai vine odata sa il ridice.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 15 Mar 2010, 14:34

Bai fratilor eu sunt pur si simplu siderat. In ultima decizie ANPA se spune ca permisele sunt emise nominal chiar de filialele ANPA. Adica angajatii ANPA ar trebui sa completeze permisele cu nume, prenume, CNP. Mie mi se pare aberant. Atunci de ce trebuie sa mai apara asociatiile in treaba asta , daca nici macar un permis nu pot sa completeze? Doar pentru a incasa cotizatia de la fiecare membru? Deci birocratia urca pe culmi nemaiintalnite si nebanuite.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 15 Mar 2010, 16:28

Pt flydb.
Ai prerfecta dreptate, dar birocratia n-am inventato noi, noi trebuie sa o respectam.
Permisele de pescuit nu sunt completate de inspectorii ANPA din filiale (1-2, persoane) ci de delegatii asociatiilor care merg sa ridice permisele si sunt obligati sa completeze in fata inspectorilor ANPA, mai ales pe cele care beneficiaza de reducere sau gratuitate pentu a se evita posibilitatea fraudarii.
Va multumesc si ... FIR INTINS :!:
TRANSPARENTA

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 15 Mar 2010, 16:52

[quote="Tipar ranit"]Nooo nea fane ai mutat :?: :twisted: nu mai vrei sa raspuzi :?: sa ne spui daca ai primit MARFA pt CIOSCURI :elkgrin:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :elkgrin:[/quote]

Se pare ca nea fane este prins in febra completarii tabelelor pentru cele 70.000 de permise. :D doar leo gata pana dupa prohibitie :elkgrin:
nea faneeee. ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 15 Mar 2010, 18:49

inca federatia nu a primit permise .
au cerut 70.000 dar nu au avut bani sa plateasca .si au lasat si asociatiile afiliate fara caci ei au zis ca sunt reprezentantii lor.
nu va asteptati sa scrie escu curand pe aici ca e plecat la oaste la bucuresti.cica face scandal cu otv ca nu a primit permise si tot felul de magarii si presiuni ca sa primeasca dreptul la os.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 15 Mar 2010, 19:14

In atentia organelor de control ale filialelor ANPA din judetele Neamt, Prahova, Arges, Buzau, Dambovita: anul acesta voi pescui fara permis. Si puteti sa veniti sa imi confiscati sculele, ca am 2 sifoniere pline :D de nu aveti unde le pune.

Multumesc.

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 15 Mar 2010, 20:07

TheFly scrie:In atentia organelor de control ale filialelor ANPA din judetele Neamt, Prahova, Arges, Buzau, Dambovita: anul acesta voi pescui fara permis. Si puteti sa veniti sa imi confiscati sculele, ca am 2 sifoniere pline :D de nu aveti unde le pune.

Multumesc.
:bere:

DanB
junior
junior

Mesaj de DanB » 15 Mar 2010, 20:48

ok, deci ca sa imi fac permis de pescuit anu asta trebuie sa ma inscriu intr-o asociatie de pescari... unde gasesc una in bucuresti?

Scrie răspuns