Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 16 Mar 2010, 12:22

Am adus permisele de la ANPA Cluj :!:
Invitam memrii aderenti ai asociatiei care au platit taxa de permis si cotizatia de membru sa vina dupa permise.
Pentru cei interesati sa adere la asociatia noastra ii invitam sa vina la sediul nostru, putem sa eliberam pe loc legitimatie de membru si permis de pescuit deoarece am adus in pus cateva permise (cu taxa de 30 ron)
Va multumesc FIR INTINS :!:
TRANSPARENTA

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 13:27

Stie cineva din Bucuresti cateva asociatii de pescari agreate de ANPA unde sa pot plati 45-70 lei permis plus carnet de mebru? Nu imi spuneti de Ajvps ca la aia nic gratis nu as merge. Sau e cumva vreo lista? Pe siteul ANPA eu nu am gasit inca. Mersi!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 16 Mar 2010, 13:59

Fario_nebunu scrie:Stie cineva din Bucuresti cateva asociatii de pescari agreate de ANPA unde sa pot plati 45-70 lei permis plus carnet de mebru? Nu imi spuneti de Ajvps ca la aia nic gratis nu as merge. Sau e cumva vreo lista? Pe siteul ANPA eu nu am gasit inca. Mersi!
Citeste mai sus si gasesti lista cu asocitatiile !
www.pentrupescuit.ro

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 15:07

Ilarion scrie:
Fario_nebunu scrie:Stie cineva din Bucuresti cateva asociatii de pescari agreate de ANPA unde sa pot plati 45-70 lei permis plus carnet de mebru? Nu imi spuneti de Ajvps ca la aia nic gratis nu as merge. Sau e cumva vreo lista? Pe siteul ANPA eu nu am gasit inca. Mersi!
Citeste mai sus si gasesti lista cu asocitatiile !
Mersi, am gasit!
Dar mai am o intrebare: daca sa zicem imi scot permis si carnet de membru de la o asociatie din Bucuresti, pot dupa aceea sa merg la Brasov, Targoviste etc si sa cumpar si de acolo carnete de mebru fara sa mai iau si permis ANPA deoarece il am pr primul? Adica la prima dau 75 lei si dupa aceea doar 30-40 lei pretul carnetului de mebru. Cum se procedeaza?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 16 Mar 2010, 15:13

Fario, permisul ANPA luat de la o asociatie este valabil in toate judetele. Daca tu vrei sa cotizezi si la alte asociatii esti liber s-o faci dar nu stiu ce castigi?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 15:17

flydb scrie:Fario, permisul ANPA luat de la o asociatie este valabil in toate judetele. Daca tu vrei sa cotizezi si la alte asociatii esti liber s-o faci dar nu stiu ce castigi?
Ai dreptate sa ma intrebi dar sunt 100% sigur ca daca vin cu permis in alt judet risc sa am probleme la controale si in plus cand devii membru la o asociatie ti se spun anumite "secrete" - ape, momeli, pesti etc. Esti sigur ca reciprocitatea chiar e recunoscuta de toate asociatiile din lista aia? Le obliga ANPA?

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 16 Mar 2010, 15:17

A mai dat raspunsul asta cineva in alt topic
Citez

"Art. 10. Asociaţiile şi Federaţiile de Pescari Sportivi consimt sa-si armonizeze acţiunile in vederea implementării obiectivelor si masurilor din prezentul regulament si îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membri lor in vederea practicării pescuitului recreativ sportiv, conform prevederilor art. 23, alin.4, din OUG 23/2008 aprobată prin legea 317/2009."

iar art 23, alin 4 din 317/2009 spune clar :
Citat:
(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atat pentru zonele concesionate de asociatia al carei membru este, cat si pentru zonele concesionate de alte asociatii, pe baza de reciprocitate. "

"In cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura se infiinteaza Registrul unic de evidenta al Asociatiilor de Pescari Sportivi, persoane juridice non profit legal constituite, precum si a forurile lor de reprezentare la nivel national, constituite pe principiul liberei asocieri. "

http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=332
www.pentrupescuit.ro

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 15:23

Ilarion scrie:A mai dat raspunsul asta cineva in alt topic
Citez

"Art. 10. Asociaţiile şi Federaţiile de Pescari Sportivi consimt sa-si armonizeze acţiunile in vederea implementării obiectivelor si masurilor din prezentul regulament si îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membri lor in vederea practicării pescuitului recreativ sportiv, conform prevederilor art. 23, alin.4, din OUG 23/2008 aprobată prin legea 317/2009."

iar art 23, alin 4 din 317/2009 spune clar :
Citat:
(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atat pentru zonele concesionate de asociatia al carei membru este, cat si pentru zonele concesionate de alte asociatii, pe baza de reciprocitate. "

"In cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura se infiinteaza Registrul unic de evidenta al Asociatiilor de Pescari Sportivi, persoane juridice non profit legal constituite, precum si a forurile lor de reprezentare la nivel national, constituite pe principiul liberei asocieri. "

http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=332
"Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atat pentru zonele concesionate de asociatia al carei membru este, cat si pentru zonele concesionate de alte asociatii, pe baza de reciprocitate. "
Eu din cate vad nu scrie ca e obligatorie reciprocitatea ci doar ca e posibila. Poate nu interpretez bine.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 16 Mar 2010, 15:25

Asociaţiile şi Federaţiile de Pescari Sportivi consimt sa-si armonizeze acţiunile in vederea implementării obiectivelor si masurilor din prezentul regulament si îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membri lor in vederea practicării pescuitului recreativ sportiv, conform prevederilor art. 23, alin.4, din OUG 23/2008 aprobată prin legea 317/2009."
www.pentrupescuit.ro

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 16 Mar 2010, 15:31

La pozitiile 1 si 59 ai doua asociatii din Bucuresti (fara legatura cu AGVPS). Amandoua au site-uri. Numele lor sunt:
1. Asociatia Pescar Club 21
59. Asociatia Pescar Sportiv

Preturile mentionate de tine de 45-70 lei pentru permisul de pescuit sunt eronate. Valorile acestuia sunt 30 - 10 - 0 lei Cotizatia la asociatie este alta branza care se plateste separat, iar carnetul de membru mai costa si ala vreo 5 lei daca nu ai unul deja.
Bucuresti

Scrie răspuns