Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tipar ranit
- utilizator constant

Si pt ca sa vezi nea fane ca nu am obosit si mai pot insista
Tipar ranit scrie:Pt :HAIST sau CEA !faneeee

pe accest forum nu era vorba de caini, ci de raspunsuri pe care le astept ,si insist pana in panzele albe sa le primesc de la DUMETA:on leu pt copil,

procese pierdute

un proces castigat

anunt ziar

insolventa (curat faliment) !!!popularea cu lostrita

sediu as APULUM

donatiii

aociatie fara membrii

cum ii cand iti trage

te-au bagat afara de la APSAlba

APSAlba si APULUM au acelasi sediu

delegatii la xeros

.........etc...mie greata sa tot insist si sa fiu triblat mereu
Cum te mai rabda pamatul
FIR INTINS

sau SA TIO TRAGA LA FUND

......ONOARE SI CURAJ

Astept in continuare aceste raspunsuri,in pus !!!?.ai dreptate sunt foarte insistent fiind nascut in zodia taurului, si de aceea te rog,!, aratane si noua (posteaza pe acest forum) cum arata un permis de pescuit, din cele 70.000.pe care le-ai adus

daca nu le-ai pirdut pe drum

ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
Tipar ranit
- utilizator constant

-
AdrianHD
- veteran

-
In data de 16-17 martie am auzit ca apar permisele la APS Deva.

-
stiucar
- junior

[quote="apsalba"]
Ceea ce nu observa nimeni, orbiti de pasiuni marunte, este faptul ca asociatiile nu sunt conditionate la transmiterea permiselor catre asociatii de un program de actiuni privind protejarea si conservarea resurselor avcatice vii. Singura care a depus o documentatie in acest sens a fost FNPSR. Deja am primit acordul de principiu de la MMP si asteptam si acordul ANPA. Fi convins ca voi solicita ANPA sa conditioneze toate asociatiile sa contribuie la acest plan de masuri conf. prevederilor din OM 20/2010 anexa 3 pct. 10. Nu mi se pare normal ca unii sa munceasca si altii sa huzureasca. Corect?[/quote]
....nea fane .Ai primit deja un raspuns la aceasta problema pe topicul CORPUL VOLUNTARILOR FORUMISTI.MesajTrimis: Joi 03 11, 2010 9:41 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
BAIETI Exclamation stati un pic, se pare ca nu ati priceput nimic, Exclamation pai nea fane face ceva fara sa-si rotunjasca bugetul PERSONAL Question Question Question
Sa va spun care e JMECHERIA !!! nea fane a facut un proiect cu tablite pt Alba pt care a bagat niste bani frumosi in buzunar , acum trage la xeros proiectul si il mai vinde de cateva ori si la alte asociatii. Pt realizarea acestui proiect se ARANJAZA o licitatie , la care din start se stie castigatorul, iar recunostinta ( SPAGA ) castigatorului, banuitiii unde ajunge Question Idea censored la nea faneeeee elkgrin
Rezultatul aestui maret proiect realizat in Alba este ,asa cum a spus si jhonny, o porcarie pt ca inscrisurile de pe panouri sa facut pe o coala lipita pe panoul de tabla in loc sa fie tiparite direct pe tabla Exclamation acum majoritatea panourilor care mai sunt in picioare (nu le-au demolat drumarii sau padurarii) sunt table negre goale, datorita intemperiilor sau bunavointa unor cetateni "model"
Deci forumisti, dati navala Exclamation sa mai bagam niscai banuti in BUJETU lui nea fane Twisted Evil explode explode explode
PS noooo, nui rau ca nea fane ne-a pus aceasta pagina personala la dispozitie pt discutii "amiabile"cu dansul Twisted Evil sa nu mai murdarim cu numele lui alte pagini de pe acest forum censored elkgrinimis:
-
Tipar ranit
- utilizator constant

Ca sa inteleg nea fane

DUMETA vi cu proiectele

si CITAT
Fi convins ca voi solicita ANPA sa conditioneze toate asociatiile sa contribuie la acest plan de masuri conf. prevederilor din OM 20/2010 anexa 3 pct. 10. Nu mi se pare normal ca unii sa munceasca si altii sa huzureasca. Corect?
.
Iar asociatiile vor fii conditionate sa adere la JMECHERIA DUMETA, adica proiect, licitatie,

, pt delimitarea zonelor de pescuit
Pai bine a zis TAICA NOE

daca tot ai CITAT: PROIECTELE SI SURSELE DE FINANTARE. da la BACEA!!! 200 de euro/ panou , ca-ti pun in toata tara, chiar si-n Oltenia acasa (si subt pat) si promit ca voi spune ca-s din partea lu nea fane

ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

-
danubiu
- utilizator constant

apsalba scrie:Cei care vor sa pape cotizatii, sa se mai gandeasca
Nea Fane cum iti explici ca asociatia Apulum - Alba Iulia doreste sa vanda permise de pescuit in Valcea? In ce zona de pescuit vor uda sculele? Oare nu este o incercare disperata si dolosiva de a atrage adepti amatori de chilipir?
-
apsscobarul
- utilizator constant

Sambata 13.03.2010 ora 12, am vorbit la telefon cu d-nul Balasi de la ANPA Cluj,si mi-a spus ca este in sedinta la ANPA Bucuresti si nu poate sa-mi dea detalii, sa-l contactez luni cand o sa ajunga la Cluj.
O sa va tin la curent cu toate amanuntele, cum o sa puteti intra in posesia permisului de pescuit.
Va multumesc si... FIR INTINS

-
jhonny
- veteran

adiwolf scrie:astazi, un prieten a fost la un magazin de pescuit din Rm.Valcea (Lider Sport - La Mitica) si acolo a aflat cu stupoare ca respectivul magazin va vinde permise de pescuit sportiv la pretul de 60ron/buc, permise distribuite de catre ..................apsapullum, deci stralucitul si luminatul fane popescu.
Aici se vede cacialmaua...se lauda ca ia 10 lei pentru cheltuieli de distrbuire...si in cirdasie cu altii cere 60lei depinde daca gaseste musterii.
Cacialma a la fanicii
-
Tipar ranit
- utilizator constant

Nooo nea fane ai mutat

nu mai vrei sa raspuzi

sa ne spui daca ai primit MARFA pt CIOSCURI
ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

-
silvian2007
- junior

Ieri mi-am luat permis de pescuit pe 2010...emis de anpa si distribuit la Braila prin AJPS - Galati - Federatia Nationala a Pescarilor Sportivi din Romania (

), contra sumei de 48 lei...deci au inceput sa se distribuie.