Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

-
apsalba
- veteran

jhonny scrie:Deci dupa ce ai furisat 800000lei de la apsalba si altii de la federatie acum spui ca toti sunt pe luate si numai tu esti cel corect. Hai PA PA ca ne vedem pe 27/28 ca doar ti am promis ceva si vreau sa ma tin de cuvint.
Stai bine cu aritmetica? Poti sa transformi in euroi suma pe care ai scris-o?
PS Maselele stricate din FNPSR vor fi ejectate. Te astept. Astept sa probezi si in fata adunarii generale cele debitate pe forumuri. Daca esti barbat, astept sa te arati la fata. Vezi ca sunt unii prin federatie care asteapta acelasi lucru.
PS Se vor lamuri si cotizatiile neachitate catre fnpsr si cati bani am pus din buzunar ca federatia sa functioneze.
-
old_radu
- veteran

apsalba scrie:
PPS Pentru cei care se indoiau de eliminarea obligativitatii asociereii, au ocazia sa remarce faptul ca asociatiile ridica permise atat pentru membri lor, cat si pentru alte categorii de solicitanti. Va mai obliga cineva sa va asociati? Daca o fac, abuzeaza de un drept constitutional si aveti ocazia sa le-o trageti. Asa vor ramane in peisaj doar asociatiile care isi inteleg rolul de persoana juridica non profit.
...pana mai ieri sustineai exact contrariul
...in urma cu ceva vreme urlam ca suntem nevoiti sa ne asociem pt. amaratul ala de permis , ca astfel ni se incalca un drept constitutional si mi-ai ras in nas.
...ce lipsa de caracter ai !
Onoare si Curaj

-
jhonny
- veteran

Amdat doua telefoane si am aflat ca apsalba te-a destituit sifac oaamenii expertiza contabila.Sa te tii nenica cu plocoane dupa experti....
-
apsalba
- veteran

old_radu
Vad ca nu vrei sa recunosti ca daca nu mai esti obligat sa fie asociat mi se datoreaza. Eu sustin asocierea ca forma de manifestare a societatii civile. Dar asta presupune responsabilitate. Nu oricine este capabil sa o faca. Unii chiar cred alceva despre asociere.
-
apsalba
- veteran

jhonny scrie:Amdat doua telefoane si am aflat ca apsalba te-a destituit sifac oaamenii expertiza contabila.Sa te tii nenica cu plocoane dupa experti....
Serios? Sunt curios. Din cate stiu anual s-a facut descarcarea de gestiune si totul a fost OK.
-
jhonny
- veteran

Prietenii tai spun ca an ul acesta nu sa mai facut descarcarea de gestiune.Nu stiu precis dar ma informez,se pare ca nici la federati nu mai primesti bani.O sa cerem si noi expertiza contabila ,ne constituim parte civila ...cum suna...
-
apsalba
- veteran

jhonny scrie:Prietenii tai spun ca an ul acesta nu sa mai facut descarcarea de gestiune.Nu stiu precis dar ma informez,se pare ca nici la federati nu mai primesti bani.O sa cerem si noi expertiza contabila ,ne constituim parte civila ...cum suna...
He, he. Baietii care au facut asta poate au citit si statutul. O sa constate ca descarcarea de gestiune este a consiliului director (5 persoane) nu a presedintelui. Poate cu ocazia asta afla si ca de conducerea executiva s-au ocupat unii cu decizii in acest sens si cu salarii. Fiecare raspunde de ce a facut. Corect?
Astept expertiza de la federatie. Sunt curios cati bani imi datoreaza.
PS Citeste statutul fnpsr cand vii. O sa constati lucruri interesante privind pe cei care nu achita cotizatiile. Datoriile membrilor sunt de peste 30.000 lei. Astept expertiza.
Dar vezi ca deviezi de la subiect. E vorba de permise, nu de refularile tale.
-
old_radu
- veteran

apsalba scrie:old_radu
Vad ca nu vrei sa recunosti ca daca nu mai esti obligat sa fie asociat mi se datoreaza. Eu sustin asocierea ca forma de manifestare a societatii civile. Dar asta presupune responsabilitate. Nu oricine este capabil sa o faca. Unii chiar cred alceva despre asociere.
...ma omule...la "cata politica zace in tine "...cum puii mei nu ai ajuns cel putin prim ministru ?
...ai si tu calitatile tale : te pricepi grozav de bine "sa le dai cotite" si "dupa cires"
...pana la urma vad ca stai foarte bine cu verticalitatea si cu cazutul mereu in picioare.
...astfel a aparut , pe langa "Hopa-Mitica", o noua forma de "perpetuum-verticalis", numit "Hopa-Fanica"
Onoare si Curaj !
-
apsalba
- veteran

Poti verifica. Citeste rapoartele comisiilor de specialitate ale Camereri deputatilor si vezi cine a trecut pe acolo si cu ce ocazie.