permis "alternativ"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
permis "alternativ"
daca ar aparea un permis de pescuit eliberat de alte asociatii ( decat ajvps ), cine s-ar baga ?
bineinteles un permis in aceiasi bani, care sa-ti dea acces pe toate apele publice, acces la pg, etc ?
eu unul l-as lua imediat in dauna ajvps-urilor unde am cotizat mereu degeaba
bineinteles un permis in aceiasi bani, care sa-ti dea acces pe toate apele publice, acces la pg, etc ?
eu unul l-as lua imediat in dauna ajvps-urilor unde am cotizat mereu degeaba
Ultima oară modificat 11 Feb 2006, 14:49 de către danr, modificat de 2 ori în total.
- vanatoruldepesti
- veteran
Eu am recunoscut deja ca in 2005 nu am mai platit si va marturisesc ca i-am determinat si pe altii sa faca la fel. Oricum si orice s-ar intampla, NU VOI MAI PLATI NICIODATA BANI HOTILOR DE LA AJVPS. Acum, ma folosesc de vremea proasta si incerc sa-i conving pe cei care vor sa plateasca la AJVPS sa mai astepte pana la 1 aprilie si sa plateasca atunci 
P.S. Astept sa vad si eu daca o sa voteze cineva altfel....

P.S. Astept sa vad si eu daca o sa voteze cineva altfel....
M-as baga negreshit mai ales k este mai mare deranjul sa cautzi, in noaptea in care ai ajuns in zona, sediul AJPSului lokl..... si sa dormi in masina in fatza sediului k sa-ti platesti permisul dimineatza cand se deschide mustaria
......iti dai seama k toate gainile alea adormite cu pene pe spate si superderanjate o sa-si kute de lucru in alta parte?... 

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Chiar aseara, la intalnirea pescarilor clujeni, am avuta o lunga discutie pe aceasta tema si concluzia a fost una singura: din pacate, se pare ca si in acest an vom plati permisele tot la Ajvps deoarece, mult comentata intentie de a "liberaliza" vanzarea permiselor sa pare ca pana in momentul respectiv nu este decat "apa de ploaie" deoarece inca nimeni nu stie ce se va intampla. Oricum am votat din tot sufletul prima optiune 

Ma gandeam ca cei ce sunt mai cu experienta in asociatii de pescuit pot da un raspuns mai clar. Ma refer la Pescari4ever - Bucuresti, Pefa - Pitesti, sau Aqua Transilvae din Cluj sau la alte asociatii existente de ceva timp.
Speram ca ei deja au noile permise de pescuit si fac concurenta AJVPS-ului... dar se pare ca nu e asa
Speram ca ei deja au noile permise de pescuit si fac concurenta AJVPS-ului... dar se pare ca nu e asa

eu nu vad de ce nu Pescari 4 Ever de exemplu, ca sunt deja asociatie, nu ar putea sa intermedieze vigneta aia faimoasa
adica sa nea de un carton dala cu vigneta pe el, si cu asta basta
in fond vigneta e cea care iti da dreptul la pescuit pe apele publice, nu ?
s-a discutat treaba asta la Pescari 4 Ever ?
adica sa nea de un carton dala cu vigneta pe el, si cu asta basta
in fond vigneta e cea care iti da dreptul la pescuit pe apele publice, nu ?
s-a discutat treaba asta la Pescari 4 Ever ?