CNAFP s-a format in 2003. ANPA, care coexista cu CNAFP dar a preluat mare parte din atributiile CNAFP in materie de strategie, reglementare, reprezentare si control (prin preluarea Inspectiei Piscicole) a fost infiintata in 2004 prin modificarea directiei de pescuit si piscicultura si s-a extins si reorganizat in 2005.
Apele Romane nu este succesoarea CNAFP, care exista in cotinuare. Apele Romane nu mai au nici o treaba cu exploatarea potentialului piscicol de la infiintare CNAFP. asa cum spui si tu.
stiu situatia din anii 1999 - 2001 cand Apele Romane solicitau suplimentar bani pescarilor pentru acces la resurse (pescuit). dar s-a rezolvat odata cu aparitia legii Pescuitului (192/2001)
permis "alternativ"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"In prezent se mentioneza ca Administratia Nationala Apele Romane (succesoarea companiei)..." adica am vrut sa spun succesoarea Companiei Nationale Apele Romane, ca de aici pleaca mica neintelegere
eu cand spuneam companie ma refeream la CN Apele Romane si tu la CNAFP.
In rest totul s-a vrut un ad-memoire al luptei seculare a pescarilor aradeni pentru iesirea de sub tutela AJVPS.

In rest totul s-a vrut un ad-memoire al luptei seculare a pescarilor aradeni pentru iesirea de sub tutela AJVPS.
-
- senior