permis "alternativ"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

ati plati permis "alternativ" ?

da, nu mai vreau sa dau bani degeaba la ajvps-uri
62
98%
nu, mai bine dau bani la ajvps ca fac treaba buna
1
2%

Voturi totale: 63

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2006, 18:40

Teodor scrie:
MihaiV scrie:La mine scrie "vizat pentru anul 2005". Nu zice 28 feb 2006! Poate la Iasi au facut altfel!
Mihai, vezi pe Permis - un carton mic pe care scrie "PERMIS INDIVIDUAL DE PESCUIT".
Pe verso e scris:
"....
Valabil de la ... la ..., numai insotita de Carnetul de membru pescar sportiv.
....."
Vizat pt anul 2005 e scris pe Carnetul de membru pescar sportiv.

Permisele de pescuit pt 2005 au venit din cite stiu de la Bucuresti, deci si la voi ar trebui sa trecut la fel.
Problema e ca in ianuarie cand mi-am vizat carnetul nu erau venite permisele alea si la fel dupa o luna si dupa doua luni si apoi am renuntat sa-i mai vizitez pe domnii de la AJVPS, asa ca pana la urma am pescuit doar cu carnet.
Oricum, sa le fie de bine ca alti bani nu mai primesc de la mine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Ian 2006, 18:56

gyorg, lasand gluma la o parte, cand vor fi in bucuresti mai multe asociatii alternative care vor da permise nationale, sa vezi atunci competitie pe mebrii cotizanti :)

fiecare va chibzui inainte sa se inscrie intr-o asociatie: ce primeste pe banii dati, ce ape mai are aceasta, etc

dupa parerea mea, o asociatie fara ape nu are obiectul muncii
abia cand o asociatie are ape atunci incepe greul: taxa de concesiune, populatul, pazitul, mebrii cotizanti de calitate

revenind la permis, m-as bucura sa va platesc voua taxa de permis daca e fezabil si rezonabil

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 05 Ian 2006, 19:46

Si eu am pescuit doar pe baza permisului,fituica aia care trebuia sa vina ulterior n-a mai ajuns la mine.Totusi si la mine in permis e mentionat ca permisul mi-e valabil pina in 24 febr. 2006.
Cre' ca din 2006 devin si eu haiduc:
Hei cutit, cutit, cutit
De trei ori l-am ascutit
Cu Morar m-am intilnit...
:twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Ian 2006, 20:10

danr scrie: dupa parerea mea, o asociatie fara ape nu are obiectul muncii
abia cand o asociatie are ape atunci incepe greul: taxa de concesiune, populatul, pazitul, mebrii cotizanti de calitate
Exact asta am zis si eu pe topicul cu AGVPS-ul, in momentul de fata a plati taxa la alta asociatie e doar un gest de fronda, prin care sa le dai agvps-istilor cartonasul rosu, dar nu-ti aduce nimic in plus. Ia sa fie insa o asociatie care sa aiba macar o singura balta decenta pe langa Bucuresti, sa vezi atunci...
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Ian 2006, 11:26

danr scrie:...................
revenind la permis, m-as bucura sa va platesc voua taxa de permis daca e fezabil si rezonabil
Sa vedem ce balti vom reusii sa concesionam si discutam dupa aia!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 06 Ian 2006, 15:17

domnilor am votat agvps.am vazut ca sunt singurul
motivul? imi place sa pescuiesc.simplu.
vorbe nu votez si nici nu platesc."daca " ar aparea........
de platit tot trebuie sa platim asa ca de ce nu agvps?macar au ape.platesc permis agvps de peste 15 ani si voi plati atat timp cit am posibilitatea sa pescuiesc fara sa am probleme pe malul apei.si asa ma deranjaza destul comportamentul altor pescari ca sa mai ma cert si cu cei de la filiala.
fir intins

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Ian 2006, 15:30

E punctul tau de vedere si ti-l respectam! Toata stima

xxxxxx
junior
junior

Mesaj de xxxxxx » 06 Ian 2006, 15:36

@oaie
In momentul in care ai votat ai spus ca Ajvps a facut treaba buna. Ce a facut ?(ca sa dam si noi exemplu la asociatiile noastre).

Mihai.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2006, 15:40

pana la urma, majoritatea platim la ajvps. si eu voi plati tot la ei(in cazul meu APS), si asta pt. ca nu am alternativa.

Problema e ca dau acesti bani numai pt. a avea pe ce sa-mi pun PG-ul si in eventualitatea unui control, cu toate ca de cand pescuiesc eu, adica cativa anisori, nu am intalnit nici un control.
durerea este ca, in afara de motivele mentionate mai sus, banii ii dau(dam) degeaba, pt. ca populari nu se fac, controale nu se fac, prin urmare sunt foarte multi "traistari" care nimicesc puietul luand acasa pixuri de 10-15 cm de salau, stiuca, si ce mai prind ei, sunt o gramada care curenteaza in voie, chiar si pe Dunare, in CS se curenteaza in aceste zile tone de somn. E un adevarat genocid. O gramada de plase, etc.

Daca pescarii s-ar mobiliza sa nu mai plateasca anul acesta niciunul permisul, poate ca ar fi un semnal de alarma si si-ar da seama ajvps-isti ca ne-am saturat de asemenea tratament.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2006, 15:51

@oaie
platesti serviciul care te satisface.
cum am zis, in prezent nu prea avem alternative.
dar daca ai avea posibilitatea sa cotizezi la o saociatie care sa aibe destule ape, dar pe langa asta sa mai si populeze, sa faca controale, sa fie interesata de intretinerea fondului piscicol, pt. ca tu, ca si membru cozizant, sa ai si ce sa prinzi, deci sa fii multumit, atunci tot la AJVPS ai plati? :roll:
in fond la asta se refera chestionarul...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns