Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jorjel
junior
junior

Mesaj de Jorjel » 12 Sep 2007, 21:16

:lol: :lol: :lol: pai e un brat mort al timisului care ca pleaca pe undeva inainte de padureni , trece prin jebel(se vede la intrarea in jebel dinspre timisoara in stanga si dreapta soselei), pe la ciacova si se varsa inapoi in timis undeva dupa macedonia (satul :D ), desi nu sunt sigur ce se-ntampla cu el in anumite zone pt ca ce-am vazut pe harta nu prea corespunde cu ce-am vazut la fata locului :)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Mar 2008, 10:31

Jorjel scrie::lol: :lol: :lol: pai e un brat mort al timisului care ca pleaca pe undeva inainte de padureni , trece prin jebel(se vede la intrarea in jebel dinspre timisoara in stanga si dreapta soselei), pe la ciacova si se varsa inapoi in timis undeva dupa macedonia (satul :D ), desi nu sunt sigur ce se-ntampla cu el in anumite zone pt ca ce-am vazut pe harta nu prea corespunde cu ce-am vazut la fata locului :)
Harta aia a fost facuta pentru a deruta invadatorii, in caz ca vor sa ne pescuiasca pestii ! :wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Necrolog:Pe aici trecea odata un rau frumos !!

Mesaj de Mugurstefan » 13 Mar 2008, 11:00

Era odata , si inca mai este dar nu pentru multa vreme, un rau care desi fusese regularizat avea un aspect foarte salbatic.
Avea locuri unde nu te puteai apropia de mal.
De genul , dig de pamant, padure..desisuri..baltoace si mlastini..iar desisuri si cu greu ajungeai la un mal unde pe margine era papurish.

Iar mai la nord era de-a dreptul salbatic, cu meandre si repezisuri,cu poduri din lemn si stavilare taranesti samd.
Pesti nu poti sa zici ca erau din abundenta iar cu spiningul era destul de dificil de pe mal , dar mai la nord , era f. bun pentru muscarit si foarte frumos.

Ei bine, toate acestea vor ramane ca o frumoasa amintire, pentru ca se incepe taluzarea raului Bega, caci despre el este vorba.

Prin urmare ..se curata malurile de toti pomii, se sapa maluri si apoi se betoneaza.
Auzisem ca asta se face aici la intrare in TM si am zis ca e Ok, ca sa nu mai strangem din sfincter cand or veni ape mai mari pentru pericole de rupt dig si inundat oras.
dar aflu ca operatiunea se desfasoara si pe la Bethausen-Leucusesti pe unde Bega e jumate cat e in oras.
Eu chiar nu inteleg de ce trebuie si pe acolo sa cheltuie banii.:?
Mai bine ar cumpara o statie de epurare mai moderna si de capacitate mai mare a apei si am avea poate o apa curata si aval de Timisoara pe Bega, cu avantajele pentru pescari si nu numai.
Ca uneori pute apa vara de nu te poti apropia.

Si ma ma mai gandesc ce pacat de animalele acelea salbatice ce le mai vezi dor prin atlase ce-si gaseau adapoast prin acele desishuri si zavoaie.
:(
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

serban001
utilizator nou
utilizator nou

cotele raurilor

Mesaj de serban001 » 13 Mar 2008, 15:23

poate cineva sa imi spuna unde poti afla zilnic cotele raurilor din jud. Timis. o pagina pe net sau o frecventa la radio...multumesc anticipat!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 13 Mar 2008, 18:20

Este o balta la Sanandrei, care se vede de pe DN cand vii de la Arad. Nushtitzi ce hram poarta shi ce are prin ea :?: , ca de pe shosea se vede mare shi ok.
Merci.

Jorjel
junior
junior

Mesaj de Jorjel » 13 Mar 2008, 22:41

Taxa cred ca este in jur de 25 de lei, cel putin cam atat era anul trecut, dar din pacate nu prea prezinta pt rapitor. Acum cativa ani era ceva salau, anul trecut nu am prins decat biban si ceva somn american (destul de mare 400-500g), dar nici nu am fost decat o data. Mai are ceva caras si poate crap daca te intereseaza, oricum daca s-ar ocupa putin de ea ar putea fi ceva frumos, balta avand potential.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Mar 2008, 22:45

pitonule,te rog sa scrii normal romaneste,fara sh tz etc
tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jorjel
junior
junior

Mesaj de Jorjel » 13 Mar 2008, 22:50

Mugurstefan: Si in zona comunei Belint au inceput inca de anul trecut astfel de actiuni. Credeam insa ca este doar ceva proiect local. Daca se continua asa situatia se poate inrautati foarte tare. Are cineva o idee ce putem face in privinta asta?

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 13 Mar 2008, 23:06

Am vazut si eu balta de la Sanandrei de pe drum dar n-am dat niciodata acolo.Eram si eu curios.Dar de Ianova mai stie cineva ceva?Am fost de vreo 3 ori la pescuit acolo si n-am luat niciodata nimic pt. ca de la mal pe o portiune mare spre mijlocul apei adancimea e mica si fundul e f. malos si nu iti da voie cu barca pe balta.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 14 Mar 2008, 09:39

Michael scrie:pitonule,te rog sa scrii normal romaneste,fara sh tz etc
tnx
Oki, mea culpa.
Taxa cred ca este in jur de 25 de lei, cel putin cam atat era anul trecut, dar din pacate nu prea prezinta pt rapitor. Acum cativa ani era ceva salau, anul trecut nu am prins decat biban si ceva somn american (destul de mare 400-500g), dar nici nu am fost decat o data. Mai are ceva caras si poate crap daca te intereseaza, oricum daca s-ar ocupa putin de ea ar putea fi ceva frumos, balta avand potential.
Merci. Daca au sa fie apele tot mari, sau pe interzis, poate ii voi face o vizita. Poate a mai ramas ceva salau.... :D

Scrie răspuns