Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Harta aia a fost facuta pentru a deruta invadatorii, in caz ca vor sa ne pescuiasca pestii !Jorjel scrie:![]()
![]()
pai e un brat mort al timisului care ca pleaca pe undeva inainte de padureni , trece prin jebel(se vede la intrarea in jebel dinspre timisoara in stanga si dreapta soselei), pe la ciacova si se varsa inapoi in timis undeva dupa macedonia (satul
), desi nu sunt sigur ce se-ntampla cu el in anumite zone pt ca ce-am vazut pe harta nu prea corespunde cu ce-am vazut la fata locului
Oki, mea culpa.Michael scrie:pitonule,te rog sa scrii normal romaneste,fara sh tz etc
tnx
Merci. Daca au sa fie apele tot mari, sau pe interzis, poate ii voi face o vizita. Poate a mai ramas ceva salau....Taxa cred ca este in jur de 25 de lei, cel putin cam atat era anul trecut, dar din pacate nu prea prezinta pt rapitor. Acum cativa ani era ceva salau, anul trecut nu am prins decat biban si ceva somn american (destul de mare 400-500g), dar nici nu am fost decat o data. Mai are ceva caras si poate crap daca te intereseaza, oricum daca s-ar ocupa putin de ea ar putea fi ceva frumos, balta avand potential.