Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Merci Mugur,
Avatul banuiesc ca-i ala vis-a-vis de Pomiculturii pe marginea starzii "chioscul" care are voblere multe de la Salmo?..ala-i singurul magazin care-l stiu in Lipovei
Si m-ar mai interesa niste strune foarte finutze de stiuca..erau unele mai "aramii" asa, subtiri de tot si bine lucrate dar nu stiu cine le face si se gaseau cam greu..any idea?
Avatul banuiesc ca-i ala vis-a-vis de Pomiculturii pe marginea starzii "chioscul" care are voblere multe de la Salmo?..ala-i singurul magazin care-l stiu in Lipovei
Si m-ar mai interesa niste strune foarte finutze de stiuca..erau unele mai "aramii" asa, subtiri de tot si bine lucrate dar nu stiu cine le face si se gaseau cam greu..any idea?
- Mugurstefan
- veteran
Avatul e fix pe Calea Lipovei langa o spalatorie auto .Pe Pomiculturii am vazut strune finutze Canelle primavara trecuta.bogdans scrie:Merci Mugur,
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
bogdans scrie:Salut,
Stie cineva daca mai gasesc linguri Berti in Timi in afara de Somonul?
Sau macar daca a fost cineva de curand la Somonul si mai au ceva pe-acolo? Ca aduc cam rar si trec repede..
Merci
...salutari la toata lumea !!! Nu v-am mai "vazut" de mult!!! Bogdane ,sper sa imi vina mie linguri si rotative Berti de sapt asta. Oricum , o sa mai vb aici in forum!

- micutsebastian
- utilizator constant
- juventinu88
- utilizator constant
- micutsebastian
- utilizator constant
- Mugurstefan
- veteran
Mi-a pove un amic bun.....micutsebastian scrie:Ce se mai aude de surduc? a fost cineva recent?
iti spun eu ca-i mishto la Surduc...merge skijetul pe ritm de Gutza la greu !
si nu-ti uita gratarele acasa.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !