Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- micutsebastian
- utilizator constant
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
- Mugurstefan
- veteran
Ce sa-i faci, caldura mare moncher !!old_radu scrie:Salut ! banatenii....credeam ca numai in zona mea este atata "liniste",dar se pare ca ..."Azi in Timisoara,maine'n toata tara !" Fir intins ! tuturor.
Si seceta...
anu' asta am cam chiulit de pe malul garlei...

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Intr-adevar nu prea merge nimic.Saptamana trecuta am fost la Parta la apa adanca si am incercat cu de toate.Nici macar o lovitura sa simt si eu ca este peste.Au sarit de vreo 2-3 ori niste avati dar anemic de tot.Pe malul opus au venit niste sateni s-au bagat in apa langa mal si au inceput sa sape dupa larve de Rusalii.
Tot ei mi-au zis ca a fost ceva roire mare de fluturi in zona si se si vedeau zone cu gramezi de fluturi morti pe mal.Ar putea fi si asta o explicatie de ce sunt asa discreti pestii in zilele astea.
Tot ei mi-au zis ca a fost ceva roire mare de fluturi in zona si se si vedeau zone cu gramezi de fluturi morti pe mal.Ar putea fi si asta o explicatie de ce sunt asa discreti pestii in zilele astea.
- micutsebastian
- utilizator constant