Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
Dupa stiuca a fost careva?
Am fost intr-o seara la Topolovat si am avt un singur atac la lingura chiar in mal dar indecis, si era marlita cam la 3/4 kil..in rest nimic, si nici n-am vazut pe nimeni sa ia ceva desi erau multi care dadeau la viu
Pe Timis a fost cineva? Sag, Parta, Peciu? Vreau sa dau o tura dupa-amaiaza cand ies de la lucru dar undeva aproape ca vreau sa mai prind si vreo 2 ore de lumina
Am fost intr-o seara la Topolovat si am avt un singur atac la lingura chiar in mal dar indecis, si era marlita cam la 3/4 kil..in rest nimic, si nici n-am vazut pe nimeni sa ia ceva desi erau multi care dadeau la viu
Pe Timis a fost cineva? Sag, Parta, Peciu? Vreau sa dau o tura dupa-amaiaza cand ies de la lucru dar undeva aproape ca vreau sa mai prind si vreo 2 ore de lumina
- johnnybravo
- Moderator
- Mugurstefan
- veteran
am fost ieri intr-un loc pe Bega... erau vreo 7-8 cleni asezati la suprafata...si vreo doi peste kil.... s-a dezgatat un clean si apoi am venit mai aproape de ei. s-au dus mai spre mal dar nu au mai pus gura! nu stiu ce aveau.
Adica cred ca stiu...

Adica cred ca stiu...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- juventinu88
- utilizator constant
- Mugurstefan
- veteran
Mah, la mine unu s-o dezgatat...ca trebuia sa-l trec peste niste obstacole.....si parac la astia daca te-or simtit nu mai musca deloc.juventinu88 scrie:Acelasi lucru e si mai in amonte pe la mine..stau grupati si dau printre ei si nimik.....au treaba mai importanta acu![]()
Si credeam ca or depus...ca frig n-o fost.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Controlae -controale !
azi am stat de vorba cu un jandarm ce era la control de pescari.
Nu stiu de ce dar e a 5 oara cand ma intalnesc cu ei si nu ma intreaba de permis. Nu ca nu l-as fi avut la mine , dar asa de kiki sa pot zice si eu ca am fost controlat la permis odata.
Mi-au zis ca au protocol cu "Banatul" si ca baga la greu.
Cica s-au dat amenzi la greu, si ac are boala pe braconieri .
Mie imi convine.
Parca s-au mai curatat malurile in ultima vreme , nu credeti ?
Nu stiu de ce dar e a 5 oara cand ma intalnesc cu ei si nu ma intreaba de permis. Nu ca nu l-as fi avut la mine , dar asa de kiki sa pot zice si eu ca am fost controlat la permis odata.
Mi-au zis ca au protocol cu "Banatul" si ca baga la greu.
Cica s-au dat amenzi la greu, si ac are boala pe braconieri .

Mie imi convine.
Parca s-au mai curatat malurile in ultima vreme , nu credeti ?

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
La avatul, pe Lipovei !bogdans scrie:Salut,
Stie cineva daca mai gasesc linguri Berti in Timi in afara de Somonul?
Sau macar daca a fost cineva de curand la Somonul si mai au ceva pe-acolo? Ca aduc cam rar si trec repede..
Merci
Dar putine.
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !