Pentru timisoreni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- senior
-
- utilizator constant
Poti sa incerci pe bega, in oras. Poti sa dai dupa rapitori (salau, stiuca, biban), sau dupa pasnici (am luat niste platici...). Pe timis, locuri de rapitor (si nu numai) sunt la Sag, de la podul de masini in sus, Parta, sau poti incerca pe la Hitias.BygDaddy scrie:Din pacate sunt naufragiat in Timisoara pe perioada studentiei si nu prea cunosc zonele de pescuit pe aici.Niste idei ceva? Pe timis se merita sa dau?
Nu ma astept sa divulgati zonele secrete dar asa ceva info pe unde sa incep sa ma plimb si eu?
Multumesc anticipat!
@Pitonu la Sag chiar intentionez sa merg si sa ma plimb putin.Pe Bega am inteles ca au facut astia ceva la intrarea in Timisoara.Au aranjat malurile cu beton e fain de dat ca e accesibil dar e inca apa mica si nu stiu cum e zona.Am inteles ca toata vegetatia a disparut dar o sa trag o tura cand am timp sa ma informez.Mersi pt info si fir intins.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- senior
-
- utilizator constant
La Sag, intre poduri incearca malul dinspre Jebel ca'i mai accesibil. In toamna -iarna a mers bine pe zona salaul la twister. In aval de podu' de masini ii loc acceptabil de clean la spin. De la podu' de fier (CFR) in sus (pana la rapa) ii loc ok de somn cu apa adanca 5-7 m (pe curent). Mai in sus poti incerca stiuca, si cam peste tot avatu' (dac'l vezi la bataie si mai bine). Pe bega, yo pescuiesc chiar in oras (de la podu' de la prefectura pana la iosefini), si nu ma plang , poate si din cauza de timp (ma opresc cand plec de la lucru', 2-3H).
Numa' Bine.
Numa' Bine.
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator