Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 01 Apr 2008, 22:08

Io incerc sa dau jos ceva acumulat in exces si aveam nevoie de un motiv de plimbare! Si ce motin mai important de iesit primavara dsecat la pescuit! In weekend merg la PF2 sa incerc ceva dar se pare ca prognoza meteo nu e prea pozitiva.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 02 Apr 2008, 16:53

Unde vrei sa dai la PF 2, pe bratul mic, aval de Tiganasi?Incerci avatul sau salaul?Nu-i chiar buna prognoza ptr.weekendul asta dar solunarul ii beton!!Sapt. viitoare as iesi si eu dar nu pot decat la Bazias, n-am cu cine s-o tai la vale! :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 02 Apr 2008, 19:25

BygDaddy scrie:Din pacate sunt naufragiat in Timisoara pe perioada studentiei si nu prea cunosc zonele de pescuit pe aici.Niste idei ceva? Pe timis se merita sa dau?
Nu ma astept sa divulgati zonele secrete dar asa ceva info pe unde sa incep sa ma plimb si eu?
Multumesc anticipat!
Poti sa incerci pe bega, in oras. Poti sa dai dupa rapitori (salau, stiuca, biban), sau dupa pasnici (am luat niste platici...). Pe timis, locuri de rapitor (si nu numai) sunt la Sag, de la podul de masini in sus, Parta, sau poti incerca pe la Hitias.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 02 Apr 2008, 20:29

@Ionel ma duc direct pe ecluzare si la pf2.Tu vorbesti de barajul dintre tiganas si Gogosu.La salau cu shaduri o sa incerc.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 02 Apr 2008, 20:31

@Pitonu la Sag chiar intentionez sa merg si sa ma plimb putin.Pe Bega am inteles ca au facut astia ceva la intrarea in Timisoara.Au aranjat malurile cu beton e fain de dat ca e accesibil dar e inca apa mica si nu stiu cum e zona.Am inteles ca toata vegetatia a disparut dar o sa trag o tura cand am timp sa ma informez.Mersi pt info si fir intins.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 03 Apr 2008, 18:46

Da, despre barajul mic vorbeam.Incerci in aval de barajul mare?N-am dat niciodata acolo, sa-mi zici cum a mers, poate voi mere si eu acolo, din pacate doar la deschidere. :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 03 Apr 2008, 19:18

La Sag, intre poduri incearca malul dinspre Jebel ca'i mai accesibil. In toamna -iarna a mers bine pe zona salaul la twister. In aval de podu' de masini ii loc acceptabil de clean la spin. De la podu' de fier (CFR) in sus (pana la rapa) ii loc ok de somn cu apa adanca 5-7 m (pe curent). Mai in sus poti incerca stiuca, si cam peste tot avatu' (dac'l vezi la bataie si mai bine). Pe bega, yo pescuiesc chiar in oras (de la podu' de la prefectura pana la iosefini), si nu ma plang 8) , poate si din cauza de timp (ma opresc cand plec de la lucru', 2-3H).
Numa' Bine.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Apr 2008, 20:26

merge cineva din tm <-> dunare pe weekendul asta sau celalalt?

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 04 Apr 2008, 10:34

Johhny,

Se anunta vreme nasoala, cred ca nici eu nu mai merg
Am auzit ca ieri la Timis s-a luat bine clean si avat, daca raman aici poate dam o iesire duminica in caz ca nu ploua

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Apr 2008, 11:17

ok, vorbim, poate vine si sergiu pe timis...
aveam kef de dunare, au mai ramas 2 weekenduri doar...

Scrie răspuns