Pentru timisoreni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
La Dunare ies weekendu' urmator (il incep de joi seara) la intrarea in cazane la Ogradena - eselnita. Daca nu mere vreau sa urc la intrarea in Mraconia cu barca, sa dau pe sub barba lu' Decebal. Am auzit ca a inceput strapi sa miste prin zona .
Duminica asta vreau sa ma duc pe la Valcani s'o'ntreb pe Doamna de sanatate... Vreau sa'ncerc cu un plastic roz, pe care l'am luat special pt. ea.
Ati fost careva in ultimu' timp pe la Valcani? S'a luat ceva prin zona? Nu de alta, da' am avut niste partide faine pe acolo.....
Duminica asta vreau sa ma duc pe la Valcani s'o'ntreb pe Doamna de sanatate... Vreau sa'ncerc cu un plastic roz, pe care l'am luat special pt. ea.
Ati fost careva in ultimu' timp pe la Valcani? S'a luat ceva prin zona? Nu de alta, da' am avut niste partide faine pe acolo.....
n-am fost niciodata acolo poate merg si eu maine - ce sunt pe acolo canale , balti ? unde se prinde stiuca ?Pitonu' scrie: Duminica asta vreau sa ma duc pe la Valcani s'o'ntreb pe Doamna de sanatate... Vreau sa'ncerc cu un plastic roz, pe care l'am luat special pt. ea.
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
@BigDady,
La Liebling s-a vrut de anul trecut sa se populeze cu salau si stiuca.
Bibi este ceva.
Problema acolo e ca sunt multe persoane din sate ce traiesc din ajutor social si prind/braconeaza pe shest.
Iarna pestii mari se aduna intr-un loc si satenii stiu unde e.
deci, e cam greu de pazit si ceea ce se populeaza se poate depopula foarte usor iarna.
Daca aflu info de la Dragos-administratorul baltii va mai spun.
La Liebling s-a vrut de anul trecut sa se populeze cu salau si stiuca.
Bibi este ceva.
Problema acolo e ca sunt multe persoane din sate ce traiesc din ajutor social si prind/braconeaza pe shest.
Iarna pestii mari se aduna intr-un loc si satenii stiu unde e.
deci, e cam greu de pazit si ceea ce se populeaza se poate depopula foarte usor iarna.
Daca aflu info de la Dragos-administratorul baltii va mai spun.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- johnnybravo
- Moderator
pt linistea ta sufleteasca, suna la asociatia de care apartii si ii intrebi.razvan cristescu scrie:ce stiti, in prohibitie dupa 12 aprilie ai voie la Dunare cu artificiale dupa "stiuca"?
pt mine este o singura lege/ordin valabil pt toti si acolo zice clar ca din 14 aprilie se poate pescui la stiuca doar cu artificiale, nu zice pe ce apa ai voie si pe care nu