Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[ Mai este buton de edit ??? ]
PS.
As vrea sa ma conviga ca institutiile de stat au licente pentru programele folosite macar in aceeasi proportie cu mine.
Ca fapt divers: pentru Romania au existat reduceri de pina la 20% din pretul programelor din afara; ce s-a intimplat in realitate - nici una din firmele acreditate sa faca respectivele discounturi nu a facut nimic. Canci informare, reclama, promovare, etc. La final au tras concluzia ca nu "se doreste" sa intram in legalitate.
Destul cu divagatiile....
PS.
As vrea sa ma conviga ca institutiile de stat au licente pentru programele folosite macar in aceeasi proportie cu mine.
Ca fapt divers: pentru Romania au existat reduceri de pina la 20% din pretul programelor din afara; ce s-a intimplat in realitate - nici una din firmele acreditate sa faca respectivele discounturi nu a facut nimic. Canci informare, reclama, promovare, etc. La final au tras concluzia ca nu "se doreste" sa intram in legalitate.
Destul cu divagatiile....
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
tot m-am ales cu ceva de la ultimul concurs! Data viitoare-daca va exista-am sa trec la literatura rusa.Ce spuneti de Gogol?Putin cam de groaza ...(sper sa ma scuze cei pe care i-am cam plictisit sau chiar suparat).
Cu voia D.voastra
BUCALI
P.S. Ma, dar mai ales nu, onoreaza apropierea de Becali.{Ce spuneti de Manualul razboinicului luminii ?Ce parere ai Paul despre Paulo Coelho?Stiti ca are si un volum cu ceva despre un riu?(La riul Piedra am sezut si am plins)Contactati-l poate mai punem de o etapa din Cupa Moldovei si acolo.Poate reusiti sa luati in arenda riul Piedra si o sa aveti si voi o locatie cit de cit si sper sa nu fie motive de plins ca de sezut sedem cu tontii si doar cujetam}
De data asta sper ca nu V-am mai suparat.
Bucali
Cu voia D.voastra
BUCALI
P.S. Ma, dar mai ales nu, onoreaza apropierea de Becali.{Ce spuneti de Manualul razboinicului luminii ?Ce parere ai Paul despre Paulo Coelho?Stiti ca are si un volum cu ceva despre un riu?(La riul Piedra am sezut si am plins)Contactati-l poate mai punem de o etapa din Cupa Moldovei si acolo.Poate reusiti sa luati in arenda riul Piedra si o sa aveti si voi o locatie cit de cit si sper sa nu fie motive de plins ca de sezut sedem cu tontii si doar cujetam}
Bucali
re
????
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
nucus scrie:tot m-am ales cu ceva de la ultimul concurs! Data viitoare-daca va exista-am sa trec la literatura rusa.Ce spuneti de Gogol?Putin cam de groaza ...(sper sa ma scuze cei pe care i-am cam plictisit sau chiar suparat).
Cu voia D.voastra
BUCALI
Bucali
Multumim de lectia de cultura oferita pe malul lacului de pe Siret, cat despre raul Piedra, nu stiu ce sa zic... Probabil o sa ne multumim in prima eta cu Siretul si Prutul (ca ne sunt mai accesibile).
Paul nu fi rau(era sa scriu riu).Nu e vorba de lectie de cultura.Era doar betivaneala unui om (oare?)batrin,putin suparat si poate neinteles.Nu sint eu in masura sa dau lectii de cultura(iar am dat-o in gard cu versificarea... cred ca plinge f-un poet bronzat).Totusi incearca sa te pui si in locul celui invins.
Al d.Voastra
Bucali
P.S. Se poate fara ps?
Nu cred.Si atunci cind ai 99,99% dreptate tot trebuie sa te intrebi daca ai dreptate.
Al d.Voastra
Bucali
P.S. Se poate fara ps?
Nu cred.Si atunci cind ai 99,99% dreptate tot trebuie sa te intrebi daca ai dreptate.
Nu uitati sa luati bani joi,vine baiatul cu lingurile. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Vreau sa multumesc pe aceasta cale familiei Arnautu care ne-a implicat (la nivel de asociatie - P.P. Iasi) in organizarea Cupei Copilului (de 1 Iunie). Zimbetele si mindria copiilor purtind medaliile acordate dupa concurs ne-a umplut sufletul de bucurie.
La "concurs" au fost inscrisi 76 de copii (insotiti de parinti sau de o persaona matura). Diplome si medalii au fost acordate tuturor participantilor.
Celor care cititii aceste rinduri, indiferent de localitatea unde va aflati, va recomand din suflet sa participati la astfel de manifestari.
La "concurs" au fost inscrisi 76 de copii (insotiti de parinti sau de o persaona matura). Diplome si medalii au fost acordate tuturor participantilor.
Celor care cititii aceste rinduri, indiferent de localitatea unde va aflati, va recomand din suflet sa participati la astfel de manifestari.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Maine, 01 iunie 2006, intalnirea se tine la Ciric, la aceeasi ora 18:00 de pana acum,pt cei care pot sa ajunga.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura