Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Mai 2006, 09:23

fishi scrie:De curios...care-i treaba cu Eminescu???? :roll:
Eee.. e o poveste lunga...
Leba (baiat finut de felul lui) are pe cineva de suflet mai departe de Iasi care ii tot recita din Eminescu (si nu numai) pana cand, (baiat finut, cum zisei ca este) a inceput si el sa recite la altii :D
Problema nu e poezia in sine, (si mie imi plac poeziile, ce-i drept, mai putin in ultima perioada) dar in momentul in care iti zice << Vino-n codru la izvorul...>> nu stii ce sa mai crezi, daca te invita la o partida de pescuit la pastrav sau altceva :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Mai 2006, 10:55

Paul scrie:
fishi scrie:De curios...care-i treaba cu Eminescu???? :roll:
Eee.. e o poveste lunga...
Leba (baiat finut de felul lui) are pe cineva de suflet mai departe de Iasi care ii tot recita din Eminescu (si nu numai) pana cand, (baiat finut, cum zisei ca este) a inceput si el sa recite la altii :D
Problema nu e poezia in sine, (si mie imi plac poeziile, ce-i drept, mai putin in ultima perioada) dar in momentul in care iti zice << Vino-n codru la izvorul...>> nu stii ce sa mai crezi, daca te invita la o partida de pescuit la pastrav sau altceva :wink:
auzi, frate...tot pe mine ma bagi? :roll:
deci nu mai stiu decat "catelush cu par maro"...

ooooof, Paulik...numai bun de shtokareala! :twisted: :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 19 Mai 2006, 11:37

Cand vine vorba de Leba-Lebakke, tre sa fii suspicios din start, ptr ca omul nostru il are pe necuratu' in cusca toracica si in cerebel...miramas sa ii placa Eminescu asa dezinteresat, eu cred ca s-a indragostit de vreo fatuca din zona Iesilor si cum nu are cu ce s-o impresioneze obiectiv (frumos nu e, peste mare nu prinde decat...in vis, bogat niema, cult oarecum, in domeniul fotbalului, la pian nu canta, filosofie nu stie defel) s-a gandit sa ii recite fetei niste versuri din poetul national, ca poate ea fiind ma suflet curat ii cade la picioare...Asa ca invitatia aia cu "hai in codru la izvorul, unde pastravii se-aduna, ca sa soarba inmiresmata, a lunii mandra cununa...lacul codrilor albastri, nuferi galbeni il incarca, o platica se ncovoaie, lacrimand dup-un viermus, ca-i vazuse chipul palid/in revista lui Tarush'. Vresul continua asa 'Vino mandro in padure, sub coroana dalba a lunii, Eu sunt Leba vanatorul, sufletelor adormite - zise fata "Lebo, chipul tau ca ceara, Ma vraji duios la suflet, dar venind sa-ti dau a mea gura, sa te saturi tot sorbind-o, M am impiedicat de firul, ce venea din mulineta, si-am aterizat in balta, blestemandu-mi cruda soarta. Zice Leba - 'Mai craiasa nazuroasa, tu ramai in lumea ta, Si ma lasa tu pe mine, Rece, intunecos si palid, Leganandu-ma pe balta, cu carasii in juvelnic si vermusii in buzunare. -Coboara jos mai Lebo drag, alunecand pe-o raza, sa nu te prinda Serbanel, cand nuu esti tu pe faza....Parca viata de pescar fara poezie nu are farmec. Lebo te rugam sa ne spui si noua daca ai fermecat-o pe Catalina ta si ati fugit in lume amandoi. Good riddance!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Mai 2006, 11:47

Mai Serbane... nu stiu ce sa zic.. te-ai bagat si tu fix ca musca'n lapte.. N-are nici o legatura ceea ce zici tu cu ce glumeam eu cu leba...
Te credeam mai istetz, totusi, dar incep sa am indoieli...:(

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Mai 2006, 11:57

Paul scrie:Mai Serbane... nu stiu ce sa zic.. te-ai bagat si tu fix ca musca'n lapte.. N-are nici o legatura ceea ce zici tu cu ce glumeam eu cu leba...
Te credeam mai istetz, totusi, dar incep sa am indoieli...:(

man, prostia nu cere de mancare si nici nu doare dupa cum observi...

l-a omorat pe Eminescu, l-a umplut in sange.. :D :D

si s-a bagat nu ca musca-n lapte ci exact ca musca-n rectul calului! :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 19 Mai 2006, 11:58

Te indoiesti, deci gandesti. Gandesti deci existi!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 19 Mai 2006, 12:04

Lebo, se vedev treaba ca esti cam elementar daca nu admiti ca am dreptul sa-l parodiez pe Eminescu. A parodia = a imita , ca sa te sot din ignoranta, nicidecum 'a umple de sange'. Nu-ti serveste la nimic sa ii dedici un cult cvaso-religios poetului national, care are oricum destul aplaudaci, mai bine caut sa fii critic, sa ii vezi si partile slabe. Fata aia nu se va lasa impresionata de unul care recita versuri clasice ca o moara desferecata...vino si tu cu ceva nou, treci pe Bacovia, Minulescu, Anghel.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 20 Mai 2006, 17:40

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 20 Mai 2006, 18:15

Sa vina sa aresteze tot tudorul...si ajungem tara cu toti tinerii puscariasi...

Ce ma enerveaza e metoda de "selectare" a vinovatilor...ca se ia la intamplare...ori sa ne baga la puscarie pe toti ori pe nici unu...pirateria exista in toate tarile...inclusiv cele din ue...In loc sa vina cu solutii..programe de minimizare a acestor practici...vin cu arestatu :(..cand o sa avem si noi salariile din afara si o sami permit sa dau 700€ pe o licentza ofice..o sa iau cu cea mai mare placere un program licentiat ..dar pana atunci ...

Fara aceste programe piratate nu mai ajungeau romanii sa fie recunoscuti ca oameni foarte buni la informatica..asa cum zicea in ziar..o sa ajungem un popor incult
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 20 Mai 2006, 22:31

georgelucius scrie:pentru ieseni si nu numai.......
http://www.monitorul.ro/cms/site/articl ... cle=132575
Ieri au publicat un interviu inbtr-un alt ziar din Iasi ("Ziua de Iasi") in care au "indulcit" ceea ce era prezentat in articolul respectiv.
Ceva de genul ca "daca ai la sharing sute de GB si faci trafic la greu." poate iti fac o "vizita".
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Scrie răspuns