Nick scrie:![]()
![]()
Nu se mai poate cu voi!!!!!!!
Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
E 9 mai..2006..gresisem..si acum m-am corectatIoan S. scrie:
Marti, 8 mai, ... asta inteleg ... dar in ce an ?
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
salut.
ma poate ajuta cineva cu un sfat unde sa merg cu syncronul meu cu varful rupt?
mentionez ca batul este/era de 1,9 m, 3-12g si s-a rupt chiar sub al 2-lea inel. acu nu mai are 2,1 ci 1,7-1,8m.
uite asa ajungi cu vergi de clean care se transforma fara voia ta in vergi de stuk...
ma poate ajuta cineva cu un sfat unde sa merg cu syncronul meu cu varful rupt?
mentionez ca batul este/era de 1,9 m, 3-12g si s-a rupt chiar sub al 2-lea inel. acu nu mai are 2,1 ci 1,7-1,8m.
uite asa ajungi cu vergi de clean care se transforma fara voia ta in vergi de stuk...
East Spinning Team
East Spinning Team
Pai, man... de unde sa mai aiba 2.1 m acum cand a avut 1.9?leba scrie:salut.
ma poate ajuta cineva cu un sfat unde sa merg cu syncronul meu cu varful rupt?![]()
![]()
No.. acum l-ai facut 1.7 m 10 - 30 g..
Dar poate se rezolva
auzi...ma lasi?
da, frate, am gresit io...
a fost 1,8 si acu este fix 1,67m.
so, se pricepe careva sa fixeze inel de varf? sau macar un sfat, ceva
ia zii, "bucushorule"...

a fost 1,8 si acu este fix 1,67m.
so, se pricepe careva sa fixeze inel de varf? sau macar un sfat, ceva
ia zii, "bucushorule"...
East Spinning Team
East Spinning Team
Man.. asa sa-ti ramana numele
.. Bucali (nu de la Becali.. stii tu de la ce - baiat fiind paduri cutreierai etc etc )
Acu', referitor la lanseta, ce sa zic.. cred ca doc iti poate da o mana de ajutor, ca a avut si el antecedente de-astea, dar, daca vrei sa ramana la lungimea asta (potrivita de altfel, pentru tine) si ai si inel de varf, daca ai timp, treci pe la mine so o rezolvam...
Dar sa vii singur, fara Eminescu
Acu', referitor la lanseta, ce sa zic.. cred ca doc iti poate da o mana de ajutor, ca a avut si el antecedente de-astea, dar, daca vrei sa ramana la lungimea asta (potrivita de altfel, pentru tine) si ai si inel de varf, daca ai timp, treci pe la mine so o rezolvam...
zanks, nigger.Paul scrie:Man.. asa sa-ti ramana numele.. Bucali (nu de la Becali.. stii tu de la ce - baiat fiind paduri cutreierai etc etc )
pai...tocmai incercam sa extrag inelul de varf original...da' nu prea imi iese.
sa vad un inel.. pe unde sa caut? la Ovidiu?
he,he...ia mana, bre!Paul scrie:Dar sa vii singur, fara Eminescu
East Spinning Team
East Spinning Team
Ia virful lansetei, mergi pe la magazinele de profil si cauta-i un inel de virf care sa se potriveasca adica sa intre fix pe virf (alezaj cu stringere
).
Dupa aia te duci acasa, iei un pistol de lipit si saciz, pui foarte putin saciz pe virful lansetei, pui inelul si ca sa intre pe tija (virul lansetei) il incalzesti putin cu pistolul de lipit.
Desi e ieftin, iti garantezi ca nu pierzi inelul. (Eu am testat.
)
Dupa aia te duci acasa, iei un pistol de lipit si saciz, pui foarte putin saciz pe virful lansetei, pui inelul si ca sa intre pe tija (virul lansetei) il incalzesti putin cu pistolul de lipit.
Desi e ieftin, iti garantezi ca nu pierzi inelul. (Eu am testat.