Problema e ca nu inteleg de ce nu imi merge messul...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
merci, doc. am dres-o, am fo' la ovidiu, am luat inel, am dat putin cu smirghel si am instalat alt inel SIC.Nick scrie:Leba,nu te mai chinui cu inelul de varf,oricum nu mai merge pe "ciotul" care ti-a ramas.Doar ca sa il pastrezi de rezerva,il incalzesti cu bricheta si iese super simplu.Inel de varf gasesti la Ovidiu,si daca vrei il lipim la mine,dar.................fara Eminescu........
ovidiu14 scrie:leba poate-ti cumperi si alt fir![]()
Lasa-l doc sa recupereze inelul de virf! Idei de a-l folosi se gasesc ... ceea ce conteaza e ca leba sa mai aiba lansete rupte.leba scrie:merci, doc. am dres-o, am fo' la ovidiu, am luat inel, am dat putin cu smirghel si am instalat alt inel SIC.Nick scrie:Leba,nu te mai chinui cu inelul de varf,oricum nu mai merge pe "ciotul" care ti-a ramas.Doar ca sa il pastrezi de rezerva,il incalzesti cu bricheta si iese super simplu.Inel de varf gasesti la Ovidiu,si daca vrei il lipim la mine,dar.................fara Eminescu........
![]()
acu am un bat de 1,67 (cam scurt, nu?:shock:) actiune slow/moderate, probabil pot arunca si 15-18g fara probleme dar am pierdut mult la sensibilitate si control asupra nalucii.
![]()
![]()
![]()