Problema e ca nu inteleg de ce nu imi merge messul...
Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Leba,nu te mai chinui cu inelul de varf,oricum nu mai merge pe "ciotul" care ti-a ramas
.Doar ca sa il pastrezi de rezerva,il incalzesti cu bricheta si iese super simplu.Inel de varf gasesti la Ovidiu,si daca vrei il lipim la mine,dar.................fara Eminescu........ 
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
merci, doc. am dres-o, am fo' la ovidiu, am luat inel, am dat putin cu smirghel si am instalat alt inel SIC.Nick scrie:Leba,nu te mai chinui cu inelul de varf,oricum nu mai merge pe "ciotul" care ti-a ramas.Doar ca sa il pastrezi de rezerva,il incalzesti cu bricheta si iese super simplu.Inel de varf gasesti la Ovidiu,si daca vrei il lipim la mine,dar.................fara Eminescu........
acu am un bat de 1,67 (cam scurt, nu?:shock:
asta e, ne mai si peshtim...
P.S. listen, doc! ma lasi cu versurile...?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Mai Ovidiu,lasa-l in pace,noi ne-am chinuit pana acum sa il convingem ca e bun.Pai cum crezi ca mai castigam si noi pe la concursuri?

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
ovidiu14 scrie:leba poate-ti cumperi si alt fir![]()
14, n-am prins inca shmecheria
@nicushor
frate, ma lasi?
puicushorule, las' ca-mi scot io parleala la padu.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Lasa-l doc sa recupereze inelul de virf! Idei de a-l folosi se gasesc ... ceea ce conteaza e ca leba sa mai aiba lansete rupte.leba scrie:merci, doc. am dres-o, am fo' la ovidiu, am luat inel, am dat putin cu smirghel si am instalat alt inel SIC.Nick scrie:Leba,nu te mai chinui cu inelul de varf,oricum nu mai merge pe "ciotul" care ti-a ramas.Doar ca sa il pastrezi de rezerva,il incalzesti cu bricheta si iese super simplu.Inel de varf gasesti la Ovidiu,si daca vrei il lipim la mine,dar.................fara Eminescu........
![]()
acu am un bat de 1,67 (cam scurt, nu?:shock:) actiune slow/moderate, probabil pot arunca si 15-18g fara probleme dar am pierdut mult la sensibilitate si control asupra nalucii.
![]()
![]()
![]()
Si daca tot se plingea ca lanseta a ramas de 1,67 (cu putina perseverenta se alege cu lanseta buna de ... copca