Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 12:19

Lostrita scrie:
Paul scrie:
corol scrie:baieti fiti mai hotariti si mai coerenti.cum vreti voi sa atrageti membri?ca mine mai sint 100 care stau si va privesc.
Asa e.. sunt unii care duc lumea in e(o)roare :)
Deci, pentru cine poate sa vina, la ora 18 la terasa Rita din Alexandru...
Nici eu nu pot merge la Ciric....[/quo te] Mda....pai din cate se vede nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, de ce nu reusim sa rapunem marele "urs". Din cate imi dau eu seama aceasta asociatie are nevoie de noi membri, si in primul rand de seriozitate .Cum credeti ca puteti convinge un numar de 8 pescari sa intre in aceasta asociatie..?Prin dezinformare si bascalia dumneavoastra? Ganduri bune si fire intinse.
Mai Lostrita, scuze, dar s-au lovit si vorbele tale ca nuca in perete.. Uatevar, ar zice cineva...
Atat cati suntem si vor mai veni, sunt sigur de asta, am incercat sa facem cate ceva, am pus toti osul la treaba, cum se zice si chiar am reusit sa ducem cateva din proiecte la bun sfarsit, cat de bine a iesit sau cat de prost, lasam pe altii sa spuna.. Dar macar am incercat...
Referitor la membrii.. nu numai 8, sau 80... pot venii si 8000.. cu cati mai multi cu atat mai bine, cat despre seriozitate, cand a fost sa facem o treaba, am facut-o cu seriozitate, dar asta nu inseamna ca ne lipseste spiritul de gluma si buna dispozitie ;)

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 12:19

Paul pare cel mai echilibrat dintre toti,Leba putin agresiv(ceea ce nu e rau)de restul ma abtin.apropo se fumeaza mult la intilniri?sint antitutun,antialcool si mai ales antimirlani

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 12:23

ce au facut baietii pina acum e de admirat si laudat,dar stiti ca cel mai greu e sa te mentii acolo sus .de ajuns se ajunge relativ usor !e chiar placut drumul pina acolo sus.grija mare!!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 12:26

corol scrie:... se fumeaza mult la intilniri?sint antitutun,antialcool si mai ales antimirlani
I have somme such ideas ;) :)

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 12:28

:wink:

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 12:30

stii ca fumatul pasiv e horror

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 12:32

corol scrie:Paul pare cel mai echilibrat dintre toti,Leba putin agresiv(ceea ce nu e rau)de restul ma abtin...
Paul pare, doar :), in schimb Leba e o persoana foarte dinamica si vesela.. ma rog, asta atunci cand nu recita poezii :D
Dream.. cum spune si numele, ceva mai visator, teodor... eh.. treaca de la mine :), Stefan, perseverent, Nick hmm... ma abtin :) etc
Ce mai.. sunt toti baieti super (P.S. - Lostrita, nu zic asta despre baieti ca sa atrag pescari in asociatie, ci pur si simplu asa sunt ;) )

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 12:34

corol scrie:stii ca fumatul pasiv e horror
Pai si din acest motiv e mai bine sa te intalnesti in spatii deschise.. oricum, acum, vara (ma rog) ar fi si pacat sa stai in intunericul crasmelor :)

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 01 Iun 2006, 14:15

Cred ca lumea percepe gresit anumite chestii,noi nu avem nevoie de membri,fiind asociatie nonprofit,nu avem nici un castig din asta,dimpotriva mai punem si din buzunarul nostru.Oricine e binevenit,daca are ca pasiune pescuitul,mai are ce invata,povesti,cu alti obsedati.Noi nu tragem de nimeni sa intre in asociatia noastra,dar ca sa iti faci o parere trebuie sa vii sa ne cunosti,cel putin asta e parerea mea.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 14:16

Nick scrie:Cred ca lumea percepe gresit anumite chestii,noi nu avem nevoie de membri,fiind asociatie nonprofit,nu avem nici un castig din asta,dimpotriva mai punem si din buzunarul nostru.Oricine e binevenit,daca are ca pasiune pescuitul,mai are ce invata,povesti,cu alti obsedati.Noi nu tragem de nimeni sa intre in asociatia noastra,dar ca sa iti faci o parere trebuie sa vii sa ne cunosti,cel putin asta e parerea mea.
Corect! :D

Scrie răspuns