Mai Lostrita, scuze, dar s-au lovit si vorbele tale ca nuca in perete.. Uatevar, ar zice cineva...Lostrita scrie:Paul scrie:Asa e.. sunt unii care duc lumea in e(o)roarecorol scrie:baieti fiti mai hotariti si mai coerenti.cum vreti voi sa atrageti membri?ca mine mai sint 100 care stau si va privesc.
Deci, pentru cine poate sa vina, la ora 18 la terasa Rita din Alexandru...
Nici eu nu pot merge la Ciric....[/quo te] Mda....pai din cate se vede nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, de ce nu reusim sa rapunem marele "urs". Din cate imi dau eu seama aceasta asociatie are nevoie de noi membri, si in primul rand de seriozitate .Cum credeti ca puteti convinge un numar de 8 pescari sa intre in aceasta asociatie..?Prin dezinformare si bascalia dumneavoastra? Ganduri bune si fire intinse.
Atat cati suntem si vor mai veni, sunt sigur de asta, am incercat sa facem cate ceva, am pus toti osul la treaba, cum se zice si chiar am reusit sa ducem cateva din proiecte la bun sfarsit, cat de bine a iesit sau cat de prost, lasam pe altii sa spuna.. Dar macar am incercat...
Referitor la membrii.. nu numai 8, sau 80... pot venii si 8000.. cu cati mai multi cu atat mai bine, cat despre seriozitate, cand a fost sa facem o treaba, am facut-o cu seriozitate, dar asta nu inseamna ca ne lipseste spiritul de gluma si buna dispozitie