Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 16:53

nu pot sa cred ce spui Nick!cum adica nu aveti nevoie de membri?pai tocmai asta e esenta asocierii , cu cit mai multi membri cu atit mai puternica.care e diferenta dintre o asociatie cu 100 de membri si una cu 1000 de membri?nici una?nu cred!trebuie sa motivati oamenii sa vina la voi,in sens pozitiv bineinteles,pt ca numai asa ajungeti puternici.am inteles ca o sa eliberati permise ceea ce nu e de ici de colo.cum vreti voi sa concurati AJVPS-UL?cu 50 de membri?cred ca trebuie sa va schimbati atitudinea putin.eu vad in viitor:concesionari,populari si ecologizari,toate facute din cotizatii si sponsorizari nu din bani proprii pt ca atunci e ceva in neregula

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 01 Iun 2006, 19:06

Foarte corect,dar eu am depistat un iz,cum ca noi vrem sa atragem membri si dintr-un interes personal,financiar.Noi in primul rand avem nevoie de membri care sa puna umarul,care vor sa schimbe ceva.Acest lucru se poate acum,dar vad ca e mai usor sa carcotesti pe la colturi.Eu spuneam ca nu suntem interesati dpdv pecuniar,o facem din pasiune,asteptam cu cea mai mare placere pescari asemeni noua,numai asa putem reusi ceva frumos.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 19:19

ai perfecta dreptate.sint gata sa pun umarul daca e nevoie dar pt lucruri serioase.cum am spus va urmaresc de la infiintare si pe multi baieti ii cunosc,pe unii chiar f bine.in mare masura m-ati convins.sint pescari valorosi de spinning care stau momentan pe afara si asta nu e bine.credeti-ma stiu ce spun!niste baieti extraordinari care ar fi de folos asociatiei.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 01 Iun 2006, 19:27

II asteptam,avem nevoie de ei,Orice pescar e asteptat cu inima deschisa,daca poate sa ne ajute cu atat mai mult.Cat despre planuri de viitor,le avem destul de mari,iar daca strangem randurile le putem chiar realiza.Noi am format asociatia in noiembrie,eu zic ca am reusit cate ceva,la numarul de membri care il avem.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Iun 2006, 07:06

Lostrita scrie:
Paul scrie:
corol scrie:baieti fiti mai hotariti si mai coerenti.cum vreti voi sa atrageti membri?ca mine mai sint 100 care stau si va privesc.
Asa e.. sunt unii care duc lumea in e(o)roare :)
Deci, pentru cine poate sa vina, la ora 18 la terasa Rita din Alexandru...
Nici eu nu pot merge la Ciric....[/quo te] Mda....pai din cate se vede nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, de ce nu reusim sa rapunem marele "urs". Din cate imi dau eu seama aceasta asociatie are nevoie de noi membri, si in primul rand de seriozitate .Cum credeti ca puteti convinge un numar de 8 pescari sa intre in aceasta asociatie..?Prin dezinformare si bascalia dumneavoastra? Ganduri bune si fire intinse.
mi se pare corect mai intai sa vii sa vezi cat de seriosi suntem si mai apoi sa te pronunti. e usor sa comentezi de pe margine...sa stai ca un raptor si la o mica eroare de comunicare! sa incepi cu acuze/sa te repezi ca stukul in obleti!
spunea cineva mai sus ca sunt agresiv. nu-mi convine, e adevarat, cand vine cineva(?!) si sustine niste chestii mai mult sau mai putin adevarate. si-atunci ripostez. numai membrii PP stiu cat am alergat pt. a pune aceasta asociatie pe roti. si nu a fost usor.
dezinformare si bascalie? UNDE? e chestie de interpretare, crede-ma. anuntul era pus pt. membrii PP in primul rand si apoi pt. eventualii candidati la postura de membru. cine vrea cu adevarat sa vina la intalniri are solutii, suntem cativa care avem postate numerele de tel, codul ym etc. nu e greu. nu vrem sa atragem "8 membri" asa cum zici ci mult mai multi. si o sa fim multi, am convigerea asta.
corol scrie:cum vreti voi sa concurati AJVPS-UL?
cine a spus ca noi vrem sa concuram cu ajvps.ul? avem cateva scopuri si obiective, daca vrei iti dau o copie dupa statut si ai sa vezi ce ne-am propus.

noi asteptam pe oricine iubeste pescuitul si vrea sa faca ceva pt. acest minunat hobby.

imi cer scuze daca am fost "agresiv" dar pus si simplu m-am saturat de grosolanii. punct.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 02 Iun 2006, 07:25

cred ca am putut sa imi fac o parere si de pe margine.daca citeai atent ai fi vazut ca am spus la un moment dat ca eu cunosc f bine o parte ,mica ce-i drept,dintre baieti.sint animat de intentii bune si nu sint atit de timpit sa ma apuc de criticat o initiativa laudabila.in privinta asta stai calm Leba !

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 04 Iun 2006, 22:41

calm sta toata lumea, dar sustinind ca stii o parte din grup nu pati spune ca ai ajuns la o concluzie. spun asta pt ca si la noi sunt pareri diferite dar toti ne supunem majoritatii, fara comentarii.iar intilnirea de pe ciric a fost propusa pt ca 3 membri erau acolo la o simulare de maraton de crap, daca nu sa putut va asiguram ca noi cei 3 ce eram acolo ne-am interesat de ce sa discutat la sedinta
cu respect
ovidiu parascanu

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Iun 2006, 06:22

Pentru cei din Asociatia Prieteni Pescari si nu numai: http://www.prietenipescari.lx.ro/
Am incercat sa fac ceva cu ajutorul unui bun prieten (singur nici nu as fi reusit si nici nu as fi avut timpul necesar ), acum ramane sa dam o forma finala designului si, ceea ce e mai greu (cred) sa completam cu informatia necesara.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Iun 2006, 13:45

sedinta de joi se decaleaza cu o zi in avans din motive obiective:
- Nr.1 mere in concediu.

so, altfel zis, ne vedem miercuri 28.06, seara la 18, pe terasa Rita, in spate. in fata nu se poate discuta: meciuri, muzica, colorati etc.
si avem de dicutat o groaza de chestiuni :!: .

merci.
East Spinning Team

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Iun 2006, 10:53

inca ceva, ...uitasem:

care se baga la lupta pe rogo in 8 iulie?? 8) :wink: ignorind taxa cam prohibitiva:?

sunt f.f.f. tentat, imi iau liber de la job si... :twisted:
East Spinning Team

Scrie răspuns