Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Iul 2006, 14:22

leba scrie: mai exact pe terasa din spate, acolo nu e asa multa galagie.
Surre.. asa am vrut sa zic si eu, dar, fiind inginer, stau mai prost cu limba romana :oops:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 06 Iul 2006, 14:38

Paul scrie:... fiind inginer, stau mai prost cu limba romana :oops:
Aia nu e scuza... O scuza ar putea fi: "fiind economist..." :twisted:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Iul 2006, 14:44

Teodor scrie:
Paul scrie:... fiind inginer, stau mai prost cu limba romana :oops:
Aia nu e scuza... O scuza ar putea fi: "fiind economist..." :twisted:
:lol: :lol:

bcmarius
utilizator nou
utilizator nou

permis de la prieteni pescari

Mesaj de bcmarius » 10 Iul 2006, 11:15

deci pina la urma dati sau nu permise si la ce pretz sau ma duc la ajvps sa imi iau (am inteles ca la ajvps ar fi 900de mii permisul si 50 de mii taxa de frontiera)
bcm

Leba
veteran
veteran

Re: permis de la prieteni pescari

Mesaj de Leba » 10 Iul 2006, 11:18

bcmarius scrie:deci pina la urma dati sau nu permise si la ce pretz sau ma duc la ajvps sa imi iau (am inteles ca la ajvps ar fi 900de mii permisul si 50 de mii taxa de frontiera)

dam. 70RON/bucata. defalcat, ce contine aceasta suma pe
http://www.prietenipescari.lx.ro/forum/ ... topic=16.0
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bcmarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bcmarius » 10 Iul 2006, 11:31

Mai am niste intrebari
1 Cum fac sa iau recomndare de la 2 membri?
2 Vad ca nu aveti permise (fizic) eu ila am pe ala de la ajvps se paote viza ala?
3 Sa zicem ca obtin recomandarile, ca sa merg la pescuit la Prut sau la Siret trebuie sa astept pina mai vin alte permise sau imi dati ceva la mina (o hirtie, chitanta, ceva)
4 Aveti cumva o lista cu baltile si riurile pe care este valabil permisul de la dumneavoastra
bcm

paul
Moderator
Moderator

Re: permis de la prieteni pescari

Mesaj de paul » 10 Iul 2006, 11:32

bcmarius scrie:deci pina la urma dati sau nu permise si la ce pretz sau ma duc la ajvps sa imi iau (am inteles ca la ajvps ar fi 900de mii permisul si 50 de mii taxa de frontiera)
La AJVPS este 900 mii vizarea permisului de pescuit.... Daca ai permisul vizat anul anterior, e ok... daca e sa-ti faci permis nou la AJVPS te costa 1.2 mil

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Iul 2006, 11:45

bcmarius scrie:Mai am niste intrebari
1 Cum fac sa iau recomndare de la 2 membri?
2 Vad ca nu aveti permise (fizic) eu ila am pe ala de la ajvps se paote viza ala?
3 Sa zicem ca obtin recomandarile, ca sa merg la pescuit la Prut sau la Siret trebuie sa astept pina mai vin alte permise sau imi dati ceva la mina (o hirtie, chitanta, ceva)
4 Aveti cumva o lista cu baltile si riurile pe care este valabil permisul de la dumneavoastra

1. scrie si pe sit, daca nu ai recomanadare de la alt membru trebuie sa acorzi un scurt interviu conducerii PP.
2. nu putem "viza" permisele de la o alta asociatie.
3. in momentul admiterii ca membru candidatul primeste o chitanta pe contravaloarea sumei de 70 RON, chitanta care insotita de legitimatia de membru, CI si eventual de viza PF (pentru zonele de frontiera)poate servi la identificare pe apa pana vine permisul de pescuit.
4. iata lista cu apele pe care se poate pescui cu permis in jud. Iasi:

- Rauri: Prut, Siret, Moldova, Jijia, Miletin
- Lacuri: Balatau, Salcam, Ratarie
mentionez ca Balataul a fost declarata rez. naturala si este interzis pescuitul iar Rataria, din cate am aflat a fost retrocedata/concesionata.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bcmarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bcmarius » 10 Iul 2006, 11:59

leba scrie: 1. scrie si pe sit, daca nu ai recomanadare de la alt membru trebuie sa acorzi un scurt interviu conducerii PP.
2. nu putem "viza" permisele de la o alta asociatie.
3. in momentul admiterii ca membru candidatul primeste o chitanta pe contravaloarea sumei de 70 RON, chitanta care insotita de legitimatia de membru, CI si eventual de viza PF (pentru zonele de frontiera)poate servi la identificare pe apa pana vine permisul de pescuit.
4. iata lista cu apele pe care se poate pescui cu permis in jud. Iasi:

- Rauri: Prut, Siret, Moldova, Jijia, Miletin
- Lacuri: Balatau, Salcam, Ratarie
mentionez ca Balataul a fost declarata rez. naturala si este interzis pescuitul iar Rataria, din cate am aflat a fost retrocedata/concesionata.
Unde se da interviul?
viza PF se face tot la finante si tot 50 de mii costa?
La pescuitul pe Prut presupun ca imi dati o lista cu locurile unde se poate pescui ca din cite stiu nu prea ai voie oriunde (anul trecut mi s-a dat o lista de stilpi sau ceva in genu asta)
bcm

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Iul 2006, 12:58

bcmarius scrie: Unde se da interviul?
viza PF se face tot la finante si tot 50 de mii costa?
La pescuitul pe Prut presupun ca imi dati o lista cu locurile unde se poate pescui ca din cite stiu nu prea ai voie oriunde (anul trecut mi s-a dat o lista de stilpi sau ceva in genu asta)
Marius, interviul se poate da in cadrul intalnirii saptamanale a membrilor asociatiei PP.
Ceea ce priveste pescuitul pe Prut, permisiunile acordate de graniceri pentru pescuitul pe raul Prut se poate modifica de la an la an. Spre exemplu acum cativa ani erau interzise pentru pescuit anumite zone , anul trecut si acum doi ani, in zona unde frecventam eu Prutul, nu au mai fost aceste restrictii, fiind permis pescuitul sportiv pe toata lungimea raului din dreptul localitatilor (satelor).
Cel mai "lejer" ar fi de mers la pichetul cel mai apropiat si intrebat acolo.. Acest lucru te scuteste de eventualele "dureri de cap" ulterioare

Scrie răspuns